Miközben a panamai offshore cégbotránytól volt hangos a világsajtó, a magyar rendőrség szép csendben megszüntette azt a nyomozást, amely a közép-amerikai államban bejegyzett cégek papírjaival való itthoni visszaélésekkel volt kapcsolatos. A feljelentést a 2014-ben furcsa körülmények között meghalt Welsz Tamás tette 2013-ban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság idén április 10-én arra jutott, hogy nincs semmi dolga a feljelentésben részletezett elképesztő ügyekben. A trombitaművész Galambos Lajos és az Egymásért Egy-Másért Alapítvány panamai offshore cégek papírjainak felhasználásával zajlott ügyleteit is a hatóság elé tárta a kalandos életű Welsz Tamás közel három évvel ezelőtt, 2013 szeptemberében. A rendőrség mostani, a nyomozást megszüntető határozata alapján teljesen feleslegesen. A férfi szerint egy kinti ügyvezető neve alatt legalább száz olyan panamai offshore céget értékesítettek hazánkban, amelyek ugyanarra a fiktív panamai címre voltak bejelentve.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ugyan már...melyik gengszter-vezérlésű országban töri agyon magát a rendőrség, ha a sárban zakós-nyakkendős tetvek is akadnak?
Idi-Amin Dada kormánya egy apácarend volt a genyó rezsimjéhez képest!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Na kérem !!! Itt a bizonyiték hogy a Welsz Tamás NEM öngyilkolta meg magát!!!Hanem meg öngyilkolták!!!Valakinek nagyon betarthatott!!!na és itt van a nemzet trombitása!aztán meg ő mer fenyegetőzni! Nyakig benne van a buliban a trombitás frédi!!!
human
@Horizont: A nagy nemzeti ideál. Nem dolgozik csak jól házasodik.
bencemacska
A Lagzi Lajcsin kívül benne van az ügyletben Földesi Szabó László is! Ha tovább gombolyítjuk a szálat eljutunk még a kötelesig is!
wagabund
@Toby: ...pedig, mint tuggyuk, Idi Amin Dada enyhénszólva is gyakorló elmebeteg volt...még emberhúst is evett...nos őt és a kormányát apácrendhez hasonlítani igen nagy dícséret...
wagabund
..."Welsz Tamás három éve milliárdos csalás nyomára bukkant Panamában"...

kellett neki kiváncsiskodni...hamar megöregedett...
bencemacska
@Horizont: Nem gyanús, hogy a többi ki van húzva?
Erre a kettőre már van kilövési engedély!
Szerintem rövidesen nyilvánossá válik a harmadik név is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.