Az Egyenlő Bánásmód hatóság igazat adott annak a férfinak, akit 2010 októberében azért rúgtak ki a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságtól, mert baloldali nézeteket vallott. Mikor a férfit elküldték, a Borsod megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője még meg is jegyezte neki, hogy a munkája minőségével és minőségével nem volt problémájuk, inkább morális okok vezettek a döntéshez. Egyrészt kiderült, hogy az egyik miskolci körzetben önkormányzati képviselőnek indult, amit a munkahelyén nem jelentett be. Az erről készült hangfelvételen azt is elmondja, hogy „ráadásul most – hogy is mondjam csak – a kormány politikai meggyőződésével nem feltétlenül azonos irányba politizálsz, így hát ez annyira nem népszerű.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Már látom, ahogy különböző munkahelyi teszteken, felvételiken, jelentkezési lapokon két kérdéssel rövidre zárják az alkalmasság megítélését.
Íme:

1; Fideszes Egyéb

(a megfelelő válasz aláhúzandó)
bakegya
...mert vannak olyanok,magyarok,akiket a fideSS ÉHHALÁLRA ÍTÉL és még közmunkás se lehet belőlük!
nezelodo
Ja kérem, már kezdenek hozzászokni a munkavállalók legtöbb helyen hogy listázzák őket, (megirigyelhetnék a módszert az egykori MSZMP-s pártvezérek), ahol meg szolidan művelik, simán jóindulatúan űzik a politikai besimulást, ott figyelmeztetik a munkavállalót, hogy ne villogjon a közösségi oldalon a "nem kor(párt)szerű véleményével. Hogy hogy nem még a fideszes önkormányzatoknál is nyomon követik kinek milyen a politikai véleménye. Hiába, használatban van a régi bevált besúgóhálózat, (végül is jogfolytonosságot jelez a KISZ, párt, besúgó kötödés hiszen ez MSZMP vezetés adta a fidesz vezetés túlnyomó részét ) meg a Kubatov adatbázis, amit gyarapítanak.
human
Mikor a Szolidartiás megalakult Árok Kornél mesélte, hogy a fiát azért nem vették föl egy iskolába, mert nem merték vállalni, hogy Árok Kornél gyereke oda járjon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.