Úgy tűnik, nem a Magyar Nemzeti Kereskedőház volt az egyetlen, aki a Quaestor csődbejelentésének napján még hozzájutott a pénzéhez. Az atlatszo.hu azt írja, négy magánszemély is sikeresen kimenekített százmilliókat,

köztük egy állami sofőr is, aki így közel 200 millió forinthoz jutott hozzá.

A B.G.R. monogramú személy egy fontos közhivatalnál lett sofőr a 2010-es évek elején. Az Átlátszó kiderítette, ugyanúgy hívják azt a férfit is, aki 2015. március 9-én, a Quaestor bedőlése napján közel 200 millió forintját vette ki a brókercégtől.

A csődbejelentés napján összesen 333 személy vett ki pénzt Tarsoly Csabáék cégcsoportjából, többnyire milliós nagyságrendű összegeket, de akadtak nagyobb tételek is.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Micsoda véletlenek vannak! Vagy nem?
Egyébként egy urasági kocsis mindig hall ezt meg azt!
Clavigo
Na és.??...A lófejű Szijjártó mennyit vett ki,,,,Orbán elvtárs ,,nem bennfentes,,, instrukciói alapján ???
RonaGyuri
@Mobil123: Volt nekem egy olyan főnököm, akinek mikor nyugdíjba ment a sofőrje, alapvető gondjai lettek, mert nem stimmelt a bankban az aláírása
Mobil123
@RonaGyuri: Na az gondolom még a régi rendszerben volt mert emlékeim szerint pl. a tsz elnök sofőrjére simán rábízták hogy menjen a bankba . De azért itt talán másról lehet szó. Vagy qrva jól keres a szentem vagy valakiknek a nevében tartotta a pénzt a sajátján ami szerintem nagy baromság.
Toby
Patkányék vajon honnan kapták a fülest, hogy menni kell a léért?
Hofipisti
Nem véletlen, hogy migránsozunk, tönkre teszik az iskolákat, szivárogtatják ki az esetlegessen akár belső "vitákat". A lényeg: mindenki foglalkozzon mással, nem a bróker-százmilliárdokkal, melyeket - a Fővárosi Főügyész szerint - "világbajnok" nyomozással fordítottak át a bíróság felé.
kukac50
Kapott egy fülest! A Politikusok és önkormányzatok is az utolsó időben vették ki a pénzeket.
A 3 utazó táskás férfit akik a Quaestor- ba bementek, és nagy táskákkal jöttek ki ,kihallgatta e már valaki?
Desischado
Vajon honnan volt a füles? Van rá egy tippem.
verőce21
@RonaGyuri: Ezek az "urasági sofőrök" korábban évekig hordták a "menekülteket" szerb határtól az osztrák határig. Hogyan vettek volna fel képviselők milliós benzinpénzeket, többszázezer km-es kocsijaik után, mikor egész nap a Parlamentben ültek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.