Én egymagam, saját magamon kívül még 4,18 vadidegen embert tartok el. És valószínű, hogy Te is!

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
Mindenkinek meg kell élnie vmiből. S van akit eltartanak, van aki eltart. Az okos melyikhez tartozik?
batortenyeren
@nanena: inkább élelmes. csak az a baj, hogy a közalkalmazottak munkája, az esetek nagy részében, nem a köz érdekeit szolgálják.
hocipo
@batortenyeren:én is közalkalmazott vagyok, 28 éve tanítok.a decemberi nettóm:108500 ft volt. Ja, és tegnap kaptam még "hóközi kifizetésként" 13. havi juttatást: teljesen precízen levonva mindenféle járulék után 161 ft-ot utaltak a számlámra! Röhej! Szerintem a papírmunka többe került. Lehet utálni, lehet irigyelni, vagy méginkább kipróbálni a mai gyerekekkel!
batortenyeren
@hocipo: félre értés ne essék, nem a tanárokkal van bajom, hanem a rendszerrel. nem sokallom a fizetésedet, sőt az egészségügyben dolgozóké is egyszerűen vicc.
ugyeugye
@batortenyeren: na ezért mondtam, h ne bántsuk őket.
Maga az adat felháborító, de erről irogatunk itt már mióta...
És megkaptuk, h rasszisták vagyunk, meg érzéketlenek.

Változás? Nem látom a politikusok szándékát erre. Pedig egyszer vkinek meg kellene már lépni. Ja, hogy ott vannak a politika pénzelői a háttérben? Pech. Mindannyiunké.
Zwei
"A megfelelő bér nem a legalacsonyabb összeg, amiért egy ember még hajlandó dolgozni, hanem az a legmagasabb összeg, amit a vásárló még tartósan meg tud fizetni."
Henry Ford

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.