A Jobbik kezdeményezi, hogy hívjanak össze rendkívüli parlamenti ülésnapot, amelyen a kormány választ adhatna Portik Tamás vallomására, amely szerint tízmillió forintnak megfelelő összegű kenőpénzt adott át Rogán Antalnak, a Miniszterelnöki Kabinetiroda jelenlegi vezetőjének. A párt egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is javasolja. 

Szilágyi György, a Jobbik képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt és kormánya tagjait, hogy utazzanak haza a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról, majd egy rendkívüli parlamenti ülésnapon adjanak választ arra, mi az igazság Portik Tamás kijelentéseiben. A politikus úgy fogalmazott, el kell mondaniuk miért alakulhat ki az a kép, hogy ma Magyarországon egy maffiakormány uralkodik.

A Jobbik azt is kezdeményezi, hogy egy vizsgálóbizottság teljes körűen tárja fel az ügy hátterét – tette hozzá.

Az ellenzéki képviselő azt mondta, ha Rogán Antal nem tud választ adni a kérdésekre, akkor le kell mondania miniszteri posztjáról és képviselői mandátumáról.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kb ennyire tekinti roggyant tonyo a magyar birosagot kompetensnek, holott bizony egy birosagi idezesre. plane nagyertekre elkovetett jelzovel meg a tanut is elo lehet allitani akar rendori felvezetessel is!
Orulnek, ha elobb utobb rogan agyaig eljutna, hogy nem oerte van a hatalom, a birosag, hanem o van a nep szolgalataban, a birosag rendelkezesere allva...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Csizmás Kond: "vagy én hagyom abba a veled való társalgást."
Ne tedd kérlek,nagyon sokat veszítenék! :DDDDD
nevemnick
@Csizmás Kond: csak nehogy csalódás érjen.
koszpeko
@Csizmás Kond: Te kommentelj azokon a honlapokon ahol élsz.
koszpeko
@Csizmás Kond: Egyébként ennyi telik tőletek.
Én itthon vagyok.
És te?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.