A Jobbik kezdeményezi, hogy hívjanak össze rendkívüli parlamenti ülésnapot, amelyen a kormány választ adhatna Portik Tamás vallomására, amely szerint tízmillió forintnak megfelelő összegű kenőpénzt adott át Rogán Antalnak, a Miniszterelnöki Kabinetiroda jelenlegi vezetőjének. A párt egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is javasolja. 

Szilágyi György, a Jobbik képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt és kormánya tagjait, hogy utazzanak haza a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról, majd egy rendkívüli parlamenti ülésnapon adjanak választ arra, mi az igazság Portik Tamás kijelentéseiben. A politikus úgy fogalmazott, el kell mondaniuk miért alakulhat ki az a kép, hogy ma Magyarországon egy maffiakormány uralkodik.

A Jobbik azt is kezdeményezi, hogy egy vizsgálóbizottság teljes körűen tárja fel az ügy hátterét – tette hozzá.

Az ellenzéki képviselő azt mondta, ha Rogán Antal nem tud választ adni a kérdésekre, akkor le kell mondania miniszteri posztjáról és képviselői mandátumáról.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kb ennyire tekinti roggyant tonyo a magyar birosagot kompetensnek, holott bizony egy birosagi idezesre. plane nagyertekre elkovetett jelzovel meg a tanut is elo lehet allitani akar rendori felvezetessel is!
Orulnek, ha elobb utobb rogan agyaig eljutna, hogy nem oerte van a hatalom, a birosag, hanem o van a nep szolgalataban, a birosag rendelkezesere allva...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat, ne is csodalkozzon Szilagyi, ha ez az emberek velemenye: bar a maffianal sem utazik egyszerre minden padre egy helyre...

Hiaba, ez mar orban TOKELETESITETT maffia kormanya...
karma1
Kb ennyire tekinti roggyant tonyo a magyar birosagot kompetensnek, holott bizony egy birosagi idezesre. plane nagyertekre elkovetett jelzovel meg a tanut is elo lehet allitani akar rendori felvezetessel is!
Orulnek, ha elobb utobb rogan agyaig eljutna, hogy nem oerte van a hatalom, a birosag, hanem o van a nep szolgalataban, a birosag rendelkezesere allva...
magyarbakancs
Akkor felesleges a szájtépés.
Amíg a Fidesz lesz hatalmon addig itt semmi nem fog kiderülni soha.
Következmények nélküli ország.
Azt számoltatják, el ki a köreiket zavarja
Sziszifusz
@karma1: 10:01
Ráadásul egy olyan tárgyaláson nem jelent meg, amelyben az eljárást ő kezdeményezte .
szaboria1
Lesz még meglepetés Portik mint volt igazgató sokakat ismert. Lehet, hogy egy két fotó is előfog majd kerülni a kis bulikról.
karma1
@Sziszifusz: O, ez mar hab a tortan, es jellemzo a flegmasagara, bunkosagara...:o(((((
papa.49
@karma1: Emlékszel még mikor a fosőrt nyaggatták a Clodóval, a bombagyárossal, azt mondta ő soha nem is találkozott vele, aztán jött egy kép ahol kedélyesen beszélgetnek, ez is ilyen lesz))))))))))))
pmv.agnes
@szaboria1: Én végre mielőbb nézném már azokat a fotókat!!!
Csodálkozó
Addig jó nekünk, amíg nincsenek itthon. Addig sem lopnak, kártékonykodnak.
szaboria1
Rogyantka ebből vajon, hogy fog kimászni? Porzik élettársa az a Pápai akinek fillérekért adtak üzlethelyiséget.
papa.49
@szaboria1: Lerázzák magukról, mint kutya a vizet...
aszinkron
nyugatifeny.blog.hu/2016/06/18/szaz_rogan-botranyt_kivanunk_ezret_bele_az_orszag_kepebe_hajra_fidesz

"És Rogán nem volt válogatós: letelepedési kötvénybiznisz offshore-cégekkel, Város szíve-program uniós támogatásokkal, és persze a belvárosi ingatlanmutyi - minden érdekelte, ahonnan tudott harácsolni a közvagyonból."
Csizmás Kond
A Jobbik kezdi felülmúlni marhaságokban a baloldalt.
Yoda69
Barmennyire is utalom a jobbikot, ezzel a felvetessel egyet tudok erteni. Kar hogy ez is a sutban vegzi, mert a fideSS szar az emberekre es sajat valasztoira is.
koszpeko
@Csizmás Kond: Áttelepültél Romániából?
Csizmás Kond
@koszpeko: Milyen nyelven írjam le hogy megértsd...mert amint látszik magyarul nem értesz.
Amúgy egy Romániából áttelepültet is többre tartok mint téged.
koszpeko
@Csizmás Kond: Azzal nincs baj ha áttelepül és itt él.
Azzal van baj,hogy kint él és ide szavaz.
Vagy külföldről magyarázza,hogy milyen jó itt.
Toby
Ááááá...csak marháskodik ám a Jobbik, mert mégis milyen eredményt vár? Megkapná, hogy folyik a vizsgálat/eljárás oszt' jó napot! Már az érdekes volt, ahogy "Tóni nagyn drága antalnak eltűnhettek a rá nézve terhelő adatok egy olyan rendőrségen, ahol bűnjelkamra működik, ahova nem juthat be bárki, ahova a bejutásnak eljárási rendje van és az engedélyezett nem is egyedül mehet be, ha pedig páncélban/lemezszekrényben tartották a dokumentumokat, annak ismét csak egyszemélyi felelőse van!
Witczes csávókák ezek a jobbikoska gyerkőczök!
nevemnick
@Csizmás Kond: a marhaságokat jobban tűri a nép, mint ország kirablását
Csizmás Kond
@koszpeko: Nézd, nem érdekel mennyire vagy tökfejű, mert az aki egy pártlogóval reklámozza magát annak nincs saját egyénisége sőt semmi öntudata, tehát az ilyen süket társalgásokat vagy abbahagyod vagy én hagyom abba a veled való társalgást.
Akkor mond másra, hogy áttelepült amikor te bebizonyítod hogy nem vagy az...de még ha egyéniséged sincs az nagyon nehezen fog menni...tehát ha megkérhetlek próbálj illeszkedni, mert ez a gyerekes monoton duma már unalmas.
Csizmás Kond
@nevemnick: Szarik a népre mindenki. A nagyotmondások korszakát éljük. Szópárbaj meg okoskodással próbálkoznak mert egyébre nem futja.
koszpeko
@Csizmás Kond: "vagy én hagyom abba a veled való társalgást."
Ne tedd kérlek,nagyon sokat veszítenék! :DDDDD
nevemnick
@Csizmás Kond: csak nehogy csalódás érjen.
koszpeko
@Csizmás Kond: Te kommentelj azokon a honlapokon ahol élsz.
koszpeko
@Csizmás Kond: Egyébként ennyi telik tőletek.
Én itthon vagyok.
És te?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.