Miközben a világ futballja - főleg a közepes vagy kisebb erejű válogatottak focija - valamiféle egységes nemzetközi stílus felé halad, egyetlenegy területen tényleg még mindig létezik az úgynevezett magyaros stílus. Mégpedig abban, hogy a szervezett, a szó angolszász vagy mondjuk olasz értelmében szurkoló, vagyis dalokkal, koreográfiákkal, tűzijátékkal készülő aktív drukkerek nem kis része effektív neonácik irányítása alatt álló szélsőjobboldali fenyegetőember. Ezek azonban talajt vesztett csoportok, akiknek talán ez az EB az utolsó alkalmuk arra, hogy megmutassák magukat, mert végre megnyílt az esély, hogy kikopjanak a magyar fociból. Itt az elején fontos megjegyezni, hogy ez nem azt jelenti, hogy a magyar fociszurkolók, főleg a válogatottnak az EB-n drukkolók nácik vagy hasonlók lennének. A zárt alakzatban izlandicigányozó, karlendítő, fekete, gárdás hangulatú pólóban büdösrománozó csőcselék a magyar szurkolótábor töredékét teszi csak ki. De ettől még feltűnő, hogy másoknál nincs...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@libellle: Egyet találhatsz !
Érzésem szerint ezek 2006 ba ott voltak a TV székháznál is ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
@glorianna: Én végig olvastam és te ???
www.blikk.hu/sport/foci-eb-2016/botran...
Olvasni , értelmezni ! Szövegértés ??

"a család összes fekete pólóját és fekete blúzát "
Áh, ne folytassuk, nem érdemes.
Bringás
Van egy szűk csoport, akik soha nem voltak és soha nem lesznek magyarok, de parancsolni akarnak nekünk. Most kipottyantak és hisztiznek, remélem levizeljük mindet!
glorianna
@Bringás: Felnőtt épeszű embert meg lehet vezetni ilyen szöveggel, h "nemzetre törnek"? Olyan van, hogy trehányul vagy sehogysem dolgozik, olyan is van, hogy csalezlopez, sőt, van olyan is, hogy kémkedés - de "nemzetre törés", nos, olyanról nem tudok.
Vicces, ahogy összeesküvést vizionálsz, meg liberálnácikat. Ja, pontosítanád esetleg, kiket értesz eme megnevezés alatt?
Bringás
@glorianna: Pontosítanád, hogy kiket nem?
Szókrakész
@varirmag: Minden magas kéz nácit takar.
Akkor az összes politikus, egyházi személy, sőt vonatnál integető családtag, ...
eszegfu
Elvileg... a karlenditések között is van különbség. Általában az egyházi személyek, politikusok, stb. ugyan felemelik a kezüket, nem "lenditik", a könyökük hajlitott, az ujjaikat nem zárják össze, hanem enyhén szétnyitva, kissé görbülve tartják. A "náci" karlenditéskor pedig a kart lendületesen, határozottan, egyenes könyökkel, zárt, egyenes ujakkal végzik. A focimeccsek szurkolóira visszatérve én sajnos látok "nácira" emlékeztető karlenditéseket, de olyant is, akik csak örömükben lenditik, de pl. mindkét karukat és ezek nemcsak a magyaroknál láthatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.