Miközben a világ futballja - főleg a közepes vagy kisebb erejű válogatottak focija - valamiféle egységes nemzetközi stílus felé halad, egyetlenegy területen tényleg még mindig létezik az úgynevezett magyaros stílus. Mégpedig abban, hogy a szervezett, a szó angolszász vagy mondjuk olasz értelmében szurkoló, vagyis dalokkal, koreográfiákkal, tűzijátékkal készülő aktív drukkerek nem kis része effektív neonácik irányítása alatt álló szélsőjobboldali fenyegetőember. Ezek azonban talajt vesztett csoportok, akiknek talán ez az EB az utolsó alkalmuk arra, hogy megmutassák magukat, mert végre megnyílt az esély, hogy kikopjanak a magyar fociból. Itt az elején fontos megjegyezni, hogy ez nem azt jelenti, hogy a magyar fociszurkolók, főleg a válogatottnak az EB-n drukkolók nácik vagy hasonlók lennének. A zárt alakzatban izlandicigányozó, karlendítő, fekete, gárdás hangulatú pólóban büdösrománozó csőcselék a magyar szurkolótábor töredékét teszi csak ki. De ettől még feltűnő, hogy másoknál nincs...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@libellle: Egyet találhatsz !
Érzésem szerint ezek 2006 ba ott voltak a TV székháznál is ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libellle
A kérdés itt, hogy ki finansierozza ezeknek a Franciaországí tartózkodásukat. Mert az bizonyára nem 100.000,- forint
nyanya001
@libellle: Egyet találhatsz !
Érzésem szerint ezek 2006 ba ott voltak a TV székháznál is ...
Yoda69
@libellle: Ezek a kubatov legenyek. Barhol barmikor bevethetok. Most eppen nem kell MSZP nepszavazasi kerelmet blokkolni, igy kikapcsolodhatnak egy kicsit kozpenzen.
micfild
@nyanya001: nem csak neked van ilyen érzésed

amugy.. a ruszkikat sem kell félteni, ha város-szétverési projekt van.
Veleda
A focimeccseken idehaza is vannak szép számmal akik randaliroznak, mocskolódnak, törnek-zúznak. Volt rá precedens, hogy metró kocsit is tönkretettek, vagy akár vasúti vagonokat. Ez nem új keletű jelenség.
De kár lenne a magyar szurkolótábort így megbélyegezni,mert semmivel sem rosszabbak, mint bármelyik más nemzet.
Ami a karlendítést illeti, össze lehet hasonlítani az izlandi és a magyar karlendítést
888.hu/article-ossztuzet-zudit-a-kulfoldi-sajto-magyarorszagra-a-magyar-drukkerek-nacik-antiszemitak
namihami
@micfild: A barátok nemcsak a bajban barátok, de a szórakozási formákat is megosztják egymással.
A vezetők barátsága hasonlít a szurkolótestvérek baráti viselkedéséhez is.
karma1
Gyertek mar elo s@ggnyalo futyiszesek, es mondjatok azt, hogy orban a tiszta focit tamogatja, mint sportot! Mondjatok, hogy kubatovnak, dejcstompikanak koze nincs a szelsosegesekhez, nem is talalkoztak veluk...

Honnan van ezeknek forint-szazezreik, hogy a kiutazast, kinn-tartozkodast fedezzek? Latszik, hogy tokeletesen meg vannak SZERVEzVE!

bringas, csizmas, egyeb troll... Elo lehet bujni a sz@rkupac alol...vosztokot se hagyjatok otthon, meg hulyen halna meg...
karma1
@Veleda: Csakhogy az izlandiak tulnyomo resze KET KEZET nyujt fel, ez pedig a testbeszed szerint a biztatas jele... De kulonben 888.hu... Haaat...
karma1
@Veleda: Nagyon fiatal koromban, lanyletemre jartam Fradi meccsekre, meg akkor is, amikor az MTK-val jatszottak, pedig ezektol a meccsektol meg a rendorseg is erosen tikkelt a fejivel, mert nem volt egyszeru az eset, de a meccsek utan azon felul, hogy egyik tabor a masikat rohogve gunyolta volna, komolyabb balshe sosem tortent... (Nehany srac szemeteseket dontogetett, de a rendorok errol eleg hamar lebeszeltek oket, a kovetkezo alkalommal mar nem kellett oket a jomodorra emlekeztetni...)
Igaz, akkor meg Flori, Toro, Bene, Nyil meg a tobbiek voltak "a" FOCISTAK
Veleda
@karma1: 06.56. Látod, ez nekem föl sem tünt. Köszi, hogy fölnyitottad a szemem.
karma1
@Veleda: Szivesen...:o)) De ha megnezel pl. egy ujzelandi rugby meccset, akkor ugyanezt latod a felveteleken, csak ott vilagosan latod, hogy MINDKET kezukkel csapolnak, lanyok, fiuk, gyerekek...:o)) Igaz, ott a kameraman nem csusztat, hanem SzEMBOL latod az esemenyt...(az izlandi meccsen meg OLDALROL fotoztak mindket kepet...)
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Csakhogy az izlandiak tulnyomo resze KET KEZET nyujt fel..."

Habony új, közpénzen táplált médiái nem először hazudnak...

De le sem tagadhatná fityeszes érdekeltségét, mikor ilyeneket állít:

"Úgy tűnik, hogy a magyar csapat sikerei kiverték a biztosítékot néhány helyen. A világsajtóban megjelent cikkek alapján a magyar szurkolókat rasszistának, antiszemitának tüntették fel. A bizonyítékok megdöbbentőek. Megdöbbentően ostobák."

Tipikus birkáknak szóló, fityesz kommunikációra épülő mondatok.
karma1
@F_Viktor: En habonytol nem varok mast, csak szennyet... A vereben van az aljassag, ezert talaltak olyan konnyen egymasra a donnal...
Bringás
A szélsőségeseket itthon liberálisnak hívják!
Majd valami jogvédő fogja megmondani, focimeccsen hány kezemet nyújthatom fel? Nevetséges majomkodás az egész és liberálhiszti "demokratikusék" fasizmusában!
simmering73
@karma1: 70-es, 80-as években még öröm volt meccsekre járni. Akkor volt utoljára olyan nemzeti tizenegy, akikért tűzbe mentünk. És azt se tudtuk, hogy létezik politika.
simmering73
@Bringás: A szélsőségeket ma itthon turulban született, nemzethy fidess-kádéempés férgeknek hívják.
Bringás
A szélsőségeseket ma ligetmajmoknak nevezik!
varirmag
"" A zárt alakzatban izlandicigányozó, karlendítő, fekete, gárdás hangulatú pólóban büdösrománozó csőcselék a magyar szurkolótábor töredékét teszi csak ki.""

Hol látott ilyet ez a baromarcú, uszító, gyűlölet keltő firkász.???

Muszáj minden eseménybe belerondítani az ilyen ( minek lehet nevezni az ilyeneket ...)
alakokat ???
varirmag
""" aktív drukkerek nem kis része effektív neonácik irányítása alatt álló szélsőjobboldali fenyegetőember""

Ha ez így lenne akkor te IQ betyár , hazug firkász , nem mernél megszólalni.
Szókrakész
Megint kell a magyarellenes hangulatkeltés?
Föntről ezt üzenték a komcsi balosok?!?!?!
Bringás
Ez a talajtvesztett libertális csőcselék, akik már senkinek sem kellenek! Liberálnáci banda, amelyik minden egészéges országot megrohaszt! Undorító, szemét , moslékzabáló, disznó csürhe!
varirmag
@glorianna: ""Angol drukkerek karlendítése. Ők is nácik? /Fotó: AFP "" Ja , az Izlandiak is !!!

www.blikk.hu/sport/foci-eb-2016/botran...

Köszönöm , tényleg érdekes !!! Ilyen amikor a fagyi visszanyal !!!

Most azonnal kidobom a család összes fekete pólóját és fekete blúzát ( majd pirosba megyünk temetésre , nehogy néhány beteg elméjű nácizni kezdjen) mert még frász kapnak néhányan .
Persze egyszerübb lenne ha betiltanák a fekete szín (is ) és az integetés és a drukkolást is. Sőt megtilthatnák hogy örüljünk , hogy jól érezzük magunkat.
Beteg lelkű , mindig mindenbe gyülöletet , rosszat, gonoszságok viziónáló társaság.
Szánalmasak.
varirmag
@Szókrakész: Nem tudhatod ,lehet hogy ő is, meg az USA elnöke is. Most láttam a tv-be ,magasra emelte a karját úgy integetett a repülőtéren. Nahát ki gondolta volna :- ))))))))
Bringás
@varirmag: Igen, így van! Már a PÁLYAUDVARON SEM INTEGETHETEK, MERT AKKOR NÁCI VAGYOK! lIBERÁLNÁCIK EZEK!
glorianna
@varirmag: Milyen fagyi nyalt vissza? Attól, hogy más is hülye, a magyar szurkolók nem lesznek se szépek, se okosak.
Ti pólóban mentek temetésre? Nahát...
Ha valakinek 4:0 kell, hogy jól érezze magát, én igazán nem irigylem el tőle. Azt viszont nem tartom jó ötletnek, hogy a kiadós vereség fölötti fékezhetetlen örömében kukákat borogasson és ordítva randalírozzon fél éjszaka.
"Beteg lelkű , mindig mindenbe gyülöletet , rosszat, gonoszságok viziónáló társaság." Mármint kicsodák?
Bringás
@glorianna: Akkor válaszolj így a liberálnáciknak, akik a nemzetre törnek!
varirmag
@glorianna: Én végig olvastam és te ???
www.blikk.hu/sport/foci-eb-2016/botran...
Olvasni , értelmezni ! Szövegértés ??

"a család összes fekete pólóját és fekete blúzát "
Áh, ne folytassuk, nem érdemes.
Bringás
Van egy szűk csoport, akik soha nem voltak és soha nem lesznek magyarok, de parancsolni akarnak nekünk. Most kipottyantak és hisztiznek, remélem levizeljük mindet!
glorianna
@Bringás: Felnőtt épeszű embert meg lehet vezetni ilyen szöveggel, h "nemzetre törnek"? Olyan van, hogy trehányul vagy sehogysem dolgozik, olyan is van, hogy csalezlopez, sőt, van olyan is, hogy kémkedés - de "nemzetre törés", nos, olyanról nem tudok.
Vicces, ahogy összeesküvést vizionálsz, meg liberálnácikat. Ja, pontosítanád esetleg, kiket értesz eme megnevezés alatt?
Bringás
@glorianna: Pontosítanád, hogy kiket nem?
Szókrakész
@varirmag: Minden magas kéz nácit takar.
Akkor az összes politikus, egyházi személy, sőt vonatnál integető családtag, ...
eszegfu
Elvileg... a karlenditések között is van különbség. Általában az egyházi személyek, politikusok, stb. ugyan felemelik a kezüket, nem "lenditik", a könyökük hajlitott, az ujjaikat nem zárják össze, hanem enyhén szétnyitva, kissé görbülve tartják. A "náci" karlenditéskor pedig a kart lendületesen, határozottan, egyenes könyökkel, zárt, egyenes ujakkal végzik. A focimeccsek szurkolóira visszatérve én sajnos látok "nácira" emlékeztető karlenditéseket, de olyant is, akik csak örömükben lenditik, de pl. mindkét karukat és ezek nemcsak a magyaroknál láthatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.