Marseille – Ilyen közönség előtt nem kaphattunk ki – mondta Dzsudzsák Balázs az Izland elleni 1-1-es mérkőzés után. A magyar válogatott az Európa-bajnokságon második csoportmérkőzését Izland ellen játszotta. A találkozó első gólját az izlandiak szerezték a 40. percben Sigurdsson büntetőjével. A magyar focisták a második félidőben szinte egykapuzva küzdöttek az egyenlítésért. Végül a 88. percben Nikolics tört be veszélyesen a 16-oson belülre a jobb oldalon, középre gurított és a labda a Böde elől menteni igyekvő Saevarssonról került a gólvonal mögé. - Nem érdemeltünk vereséget – mondta a lefújás után Dzsuduzsák Balázs csapatkapitány az m4 kamerái előtt. – Olyan hazai pályán játszottunk, mint talán még otthon sem. Fantasztikus, hogy ennyien szurkoltak nekünk, az izlandi védő lába is megremegett már a meccs végén ekkora tábortól.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
En is orulok, hogy a magyar valogatott elokelo helyezesben csoportelso. Megsem kuldtem volna be ezt a cikket, ha Dzsudzsak nem politikai megnyilvanulas-izu kijelentest tesz, miszerint:

"Dzsudzsak Balazs: " Ugy lepunk palyara, mintha 15 millioan lennenk..." (Blikk)
Ha lehetne kerni, ne tessek a focilabda apropojan egy kicsit nagy-magyarorszagozni, vilag-magyarozni, 15 millio magyart vizionalni, jo? Ha mindenkit beleszamolnak, akkor sem vagyunk 11.5 millional tobben, szerte a vilagon...

Tessek focizni, nyerni, aztan hazaterni Magyarorszagra, oszt majd meglatjuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.