Felcsút—London — Miközben húszmilliót érő fizetett hirdetésben győzködi a Daily Mail nevű lapban a briteket Orbán Viktor, hogy maradjanak az Európai Unióban, a nyugat-európai sajtó arról cikkez, hogy az EU vizsgálja a felcsúti kisvasút építésének uniós támogatását. A beruházás mintegy 600 millió forint értékben kapott támogatást. Bár a pályázatban napi több ezres utasszámot ígértünk, ehhez képest alig néhány tucatnyian használják. Ilyen feltételekkel biztosan nem kapta volna meg a támogatást. Azt egyelőre nem tudni mi lesz, ha kiderül, hogy megalapozatlan volt a hatástanulmány. Angliában mindenesetre nagyon is megértették, mennyire kínos az ügy és visszájára fordítják Orbán Viktor uniós kampányát. Az Európai Unióból kilépők tábora ugyanis már azzal kezdett kampányolni, hogy épp a felcsúti kisvasút panamája igazolja, miért nem szabad a briteknek az EU-ban maradniuk. – Ahol egy tagország valótlan adatokkal százmilliókat kaphat uniós pénzből, ott nincs értelme maradni –...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Kiemelten fontos, mert gyerekkori álom... Lőrincnek már derogál a kisvasút. Mégha metró, vagy repülőtér lenne...
Manhattan
Kiemelten fontos, mert gyerekkori álom... Lőrincnek már derogál a kisvasút. Mégha metró, vagy repülőtér lenne...
Toby
Ennek a lócicinek mind a két végére bátran rátapadhat a főgenyó!
nevemnick
Nu kérem, ha ez összejön, akkor nem fog az eu ennél az egy ,,dolognál" megállni, és ennek ,,hozadékát" a magyar nép fogja visszafizetni, viszont akkor a tolvajok készüljenek arra, hogy olyan szarkofágot fognak kapni mint a csernobili atomerőmű.
Hellcat
Mekkora szopás lesz még ebből...a tetves rablóbanda fidesz miatt jön a cumi ,de nem ők fogják bekapni sajna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.