Történelmi csúcsra nőtt a külföldre vándorolt magyarok hazautalása. A következő években még több pénzt küldhetnek, miután növekedhet az elvándorlás is. Ám ha felgyorsul a családok kiköltözésének üteme is, akkor már nem nagyon lesz kinek pénzt küldeni. Soha nem utaltak még haza annyi pénzt Magyarországon maradt családtagjaiknak külföldre vándorolt magyarok, mint most. A kivándorlás gyorsulásával párhuzamosan a hazautalások összege is elképesztően gyorsan növekszik: már a magyar gazdaság 3 százalékát adja. A KSH nemzeti számlái szerint a külföldről kapott munkajövedelmek tavaly elérték a 920 milliárd forintot, ami 43 milliárd forinttal meghaladja a 2013-ast, és 236 milliárddal több, mint a 2012-es.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, de beszart a Don Padre, hogy nem jon a penz Angliabol, ha Cameron kilep...Most akkor kopkodni fognak a kivandorlokra, vagy orulnek nekik otthon?

Jo lenne tudni azert...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@karma1: Ja. :-(
Még annyit, hogy itt a keleti kerítés mentén szinte boritékolható a jobbik győzelem, még akkor is ha az unios országok maradnak. Bár az én városom tőrőlmetszett fideszes, de a "delegáció" többsége kiugrott jobbikos . Tök mindegy milyen színekben de akkor is ugyanazok nem gondolod?
Káosz...na megyek a fiam szobáját megpróbálom átláthatóvá tenni...
karma1
@Mézike: Mert kaoszos? Megertelek...:o))) Es szerintem a fide$$ az eb, a jobbik a kutya...:o(((((
Mézike
@karma1: Az volt, most egy darabig be lehet menni legalább! :-)
Persze, ezzel azért nagyjából mindenki tisztába van. Csak az elkötelezett fideszesek hisznek még.
karma1
@Mézike: Hallod-e, Te jany, nagyon alapos voltal az "atlathatosag eloallitasaban"! Itt az ido egy kicsit ejtoznod...:o))))
bundi
na ennyi pénzért már szavazhatnánk is a migránskérdésben nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.