A Magyar Nemzet szerint Rogán Antal rendőrségi feljelentést tett Portik Tamás ellen hamis tanúzásért. A feljelentés nyomán kiderülhet, hogy Portik Tamás valóban adott-e 10 millió forintot Rogán Antalnak, a szabályok szerint azonban csak akkor, ha a jelenlegi per már jogerősen lezárult. Ez pedig akár évekig is eltarthat – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: a DK korábban nem véletlenül követelte azt Rogán Antaltól, hogy a bíróságnál kezdeményezze a hamis tanúzás miatti eljárás megindítását, ez esetben ugyanis nem kellene várni a jelenlegi per végéig. Ebben az esetben akár pár hónapon belül is kiderülhetett volna az igazság. Rogán Antal tehát a személyes politikai érdekeit szem előtt tartva szánt szándékkal jogi analfabétaként járt el, hogy akár még évek is elteljenek, mire megindul a nyomozás Portik szavai kapcsán. Ez egy átlátszó kísérlet arra, hogy még sokáig ne tudhassuk meg, Rogán kapott-e 10 millió forintot egy bűnözőtől egy önkormányzati ingatlan áron aluli értékbecsléséért.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy Rogán Antal szándékosan húzza az időt egy őt érintő súlyos korrupciógyanús ügyben. A DK szerint ha Rogánnak nem lenne félnivalója Portik tanúvallomásával kapcsolatban, akkor hozzájárult volna a nyomozás mielőbbi megindításához – áll az ellenzéki párt közleményében.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Csizmás Kond: Talán előbb nézd már meg hány pert indított Budai Gyula elszámoltatási (haha) biztosod. Ezernél is többet. Sorra vesztette el a pereket. Mindezt persze az adófizetők pénzén tette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Desischado: Valóban érdekes. Ha nem fogadott el 10 milliót és még csak nem is találkozott vele, akkor mitől fél? Szerintem is hazudik és nem csak az a 10 millió volt, hisz Juhász Péter jó pár további ingatlanügyet szellőztetett meg még régebben.
Csizmás Kond
@human: ..attól még neki is lehet valami rokonság...:)
human
@Csizmás Kond: Olyasmi rokonság, mint a Matolcsyé? Valahogy ti a nagyságrendet nem érzékelitek. Talán nem mindig "Elemző" Béla féle furcsán összekavart grafikonokat kellene nézegetnetek.
Csizmás Kond
@human: ...miért nem tudsz leszokni arról a betanított többesszámról ?...vagy netán betegség ez nálad ?
human
@Csizmás Kond: Lehet, hogy lemaradtam valamiről? Már nem fideszes vagy?
Csizmás Kond
@human: nagyon le vagy maradva...soha nem voltam az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.