Komáromy Gergelyt, a Ligetvédők aktivistáját az állami Városliget Zrt. alvállalkozójaként fellépő biztonságiak közül valaki sunyin hasba vágta a Közlekedési Múzeumnál.

A Városliget Zrt. feljelentést tesz a bántalmazás miatt, írja a Liget Budapest Facebook oldala.

A Liget Budapest Projekt eddig és a jövőben is csak a jogszabályoknak minden szempontból megfelelő eljárást tart elfogadhatónak valamennyi, a projekttel kapcsolatos tevékenység során és elítél bármely erőszakos, önhatalmú, a törvényességet semmibe vevő cselekedetet. Egy, a mai napon nyilvánosságra került videófelvételen az látható, hogy a Közlekedési Múzeum munkaterületén a tetőn dolgozó személy egy oda felmászó – a munkaterületen illegálisan tartózkodó – tiltakozót bántalmazott. A fenti elvi álláspont alapján a bántalmazás miatt a Városliget Zrt. feljelentést tesz

- írja Baán László a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@Fradigege: ajaj...ez a púrhab nagy ötlet...persze ezeknek fingjuk nincs róla, mi is az, mert még nem dolgoztak vele(sem)

aki egyszer megismerkedik a púrhab ragacsos hatásával, az baromira fogja kerülni..

:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Nyilván majd ki fog derülni, melyik ork ütött, nem? "Egyik sem látott semmit"
wagabund
nem látható ott semmi...különben is...engem miért nem vágott hasba az az őr? he? hátmer semmi keresnivalóm nincs ott a tetőn...

meg másnak sem.
SV
@leszúrt rittberger: van róla felvétel.
bakegya
A "valakit " aki ütött-rúgott mért nem vitték be ,onnan helyből,vagy tán a társai MEGVÉDTÉK???
Fradigege
Kellene szerezni fingaromát. Azt ott szétfújod az izmosok között 1-2 füst bombával, mindenki megy amerre lát. Kreatívitás gyerekek. A legjobb cucc a púrhab. Azt lle nem mosod, amíg nem szárad meg. Közlöd a hülye gyerekkel, hogy: -Nini, púrhab. Aztán ott izmozik, meg hasba üt. Elnyomod, ott 1-2 órára mindenki off! Van paprika spré. A törvény nem bünteti. +van kutya szar is. Mit szenvedtek?
Fradigege
Lacika! A jogszabályokat a zsírmoréd határozza meg. Nem kell a púder! Ingyenélő vagy, bazmeg!
wagabund
@Fradigege: ajaj...ez a púrhab nagy ötlet...persze ezeknek fingjuk nincs róla, mi is az, mert még nem dolgoztak vele(sem)

aki egyszer megismerkedik a púrhab ragacsos hatásával, az baromira fogja kerülni..

:-)
Hofipisti
Kíváncsian várom a híradásokat a feljelentés fejleményeiről! Persze a Választási Bizottságnál történtek következményei is érdekelnének. Kubatov elvtárs már beszámolhatna végre az eseményekről.
wagabund
@Hofipisti: -feljelentés? miféle feljelentés? hozzánk nem érkezett semmi a témában... -Gizike, nézze meg, ott a környéken melyik rendőrségre adtak be feljelentést..jelezze, ah végzett..
-igen főnök..
- nnakkérem, nincs itt semmi feljelentés, tessenek hazafáradni...nem történt semmi, azt is felejtsék el...ha szabad javasolnom.
Fradigege
@wagabund: Nem tudod lemosni, maximum hígitóval. De az sem oldja vagy 20 percig. Nekem egyszer sikerült összepúrhabozni magamat. Klausztrofóbiás lettem. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.