Az Együtt szerint nem az Európai Unió elhibázott politikája az, ami az unió egységét veszélyezteti, hanem az Orbán Viktoréhoz hasonló populista hozzáállás. Az Együtt kiáll Európa mellett, és bojkottálja a Fidesz népszavazását. 

Szijjártó Péter a Kossuth Rádióban hangoztatta álláspontját, miszerint Brüsszelt meg kell állítani, véget kell vetni az erőszakos, az európaiak akaratával ellentétes bevándorlási politikának. Továbbá, hogy az EU elhibázott politikája a bevándorlást illetően már az unió egységét is veszélyezteti

Az Együtt szerint Szijjártó Péter folytatja a magyarok Európai Unió ellen hangolását, mert a Fidesz érdeke, hogy a jelenlegi európai együttműködést meggyengítse. Mert tudja: ha ez bekövetkezik, akkor még nagyobb hatalomra és még több korrupciós lehetőségre tehet szert.

Orbán Viktor célja, hogy Magyarországot keletre fordítsa, ezzel pedig a putyini politikának való kiszolgáltatottságot növelje. Ha ezt megteszi, azzal történelmi lemaradásba viszi hazánkat.

Az Együtt szerint is változtatni kell az Európai Unión, mert jelenleg több kihívásra is képtelen megfelelő választ adni. Ugyanakkor az Együtt szerint a megoldás nem az, hogy kevesebb, hanem, hogy még több és még szorosabb uniós együttműködést teremtünk. Mert egy olyan Európai Unióért kell dolgozni, melyben minden nap azt érzik az európai polgárok, hogy valami jónak a tagjai. A Fidesz pedig pont ezt akarja megakadályozni az unió-ellenes népszavazásával.

Az Együtt elkötelezetten kiáll egy olyan Európai Unióért, ahol erős jogköre van a tagállamok közösségének a tagállami korrupció ellen. Ahol a főterek lekövezése helyett, minden erővel az oktatás és a munkerőpiac modernizációját segítik, és ahol a közös problémákat, mint a menekültválság, a tagállamok közösen oldják meg, méghozzá kötelező erővel.

Az Együtt bojkottálja a Fidesz unió-ellenes népszavazását. Ugyanakkor aktívan kiáll Európa mellett, mert tudjuk, hogy egy szorosabb, föderális együttműködést megvalósító, az unió polgárai számára érezhető előnyökkel járó Európai Unióért kell dolgozni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A brüsszeli milliárdokat is meg kell állítani - te f**szopó, aztán az idióta bűnöző gazdád vakarhatná a tökeit, honnan osztogat a cimbiknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@telegdilaci: Gerinctelen férgektől más nem is várható! Odaszarnak, ahonnét esznek!
teuton
@Szókrakész: Neked hany szavazatod van? Ja, csak 1? Akkor te is dugulj el! Mert szerinted az a demokracia, ha csak az szolhat, aki veled egy szinvonalon/velemenyen van? Hat akkor talan olvass utana, milyen szinvonalon nyilatkozik szogyartod es mas europai külügyerek... Alpari, mint szotyiköpködö gazdaja... Mert nrm csak az szamit, mit mond valaki, hanem az is, hogyan! Föleg a diplomaciaban, amihez ennek a szofosonak köze sincs...
Szókrakész
@teuton: A "dugulj el" stílusú emberekkel nincs mit kezdenem.
Többet ne próbálkozz!

Főleg, ha unatkozol, akkor ne nekem írogass!!!
Nem vagyok vevő a köcsög megnyilvánulásaidra.
Vegyél egy vibrátort, vagy egy kétkaros fitymalehúzót és azzal töltsd a szabadidőd!!!
Ennyi!!!

Érthető voltam???
De ne is válaszolj.
Nem érdekel!!!
teuton
@Szókrakész: A stilus maga az ember. A tied utan itelve te nem tartozol a homo sapiensek köze...
Szókrakész
@teuton: Úgy legyen!
És felejts el!
Hanyagolj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.