Brüsszelt meg kell állítani a kvóta szerinti betelepítéssel kapcsolatban, és egy egyértelmű üzenetet kell küldeni, aminek a leghatékonyabb formája a népszavazás – mondta a kormányszóvivő kedden este az M1 aktuális csatornán.

Kovács Zoltán szerint egy ilyen, egyértelmű üzenet nélkül Brüsszel és az európai baloldal mindent meg fog tenni, hogy a bevándorláspárti politikát érvényesítse.

Az október elejére kitűzött népszavazással kapcsolatban megjegyezte, hogy – egy regisztrációt követően – a kettős állampolgársággal rendelkező, külhoni magyarok is voksolhatnak majd. Az augusztus közepén induló kampány része lesz, hogy ők is pontosan megtudják, miként vehetnek részt a szavazáson – tette hozzá.

Október 2-ára írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden. Orbán Viktor miniszterelnök február 24-én jelentette be, hogy a kormány országos népszavazást kezdeményez a kötelező betelepítési kvótáról.

A kérdés úgy szól:

Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@JAJMÁR: Nem szabad elmenni szavazni, nem érvénytelen szavazaton kell gondolkodni. Ha nemmel, vagy érvénytelenül szavazol,elérheted, hogy érvényes lesz a szavazás. Azzal pedig még nagyobb lesz a pofájuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Bringás: "Schulz, Merkel, Junker!"
Ezek nem a szövetnégusunk?
" Karvalytőke!"
Karvalytöke Mészáros,Garancsi és a többi ki nem fizeti meg a dolgozóit.
A külföldi multik nélkül le húzhatnánk magunkat a WC-n.
eszegfu
@magyarbakancs: Ahogy irod! A hivatkozott német politikusok nem tőkések, akik karvaly módjára a profit megszerzése érdekében kizsigerelik a vállalkozást... ellentétben pl. Mészárossal! Ő mondjuk napi 9 milliót keres az 1 évi eredménye utáni osztalékkal, u.akkor az alkalmazottainak a minimálbér fizeti... és persze annyi vállalkozása van, hogy már talán nem is tud mindegyikről!
JAJMÁR
@vukkocska: Igaz, lehet, hogy jobb el se menni, csak nem bízom túlzottan a számtani tudásukban, no meg a statisztikájukban se.
Csodálkozó
Brüsszel szerint Kovács Zoltánt meg kell gyógyítani.
papa.49
@Csodálkozó: 1 db. 7.62 sel, a tökfejébe))))))))))))
vukkocska
@JAJMÁR: azzal viszont számolni kell, hogy érvényes népszavazás esetén - sajnos - több lesz az igenek száma. Van olyan elmebeteg a fideszesek percenkénti reklámja, hogy az emberek bevegyék. A távolmaradás a népszavazás eredménytelenségét segíti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.