Súlyos sérülést szenvedett szerdán Gulyás Márton ligetvédő aktivista, amikor úgy döntött, az Olof Palme-sétánynál lévő szakaszon leszedi a kerítésen lévő vásznat, hogy kívülről is lehessen látni, mi történik bent.

Az egyik biztonsági őr kiszúrta, mit akar Gulyás, és sisakjával hatalmasat ütött a kezére. Az aktivista azonnal érezte, hogy komoly sérülése keletkezett, az este végén a mentős azt mondta neki, ezzel mindenképpen orvoshoz kell fordulnia.

A kórházban kiderült, Gulyás Márton bal kisujjából levált egy csontdarab, amit meg kellett műteni, és dróttal rögzíteni.

Az aktivista egy Facebook-bejegyzésben meséli el a történteket:

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TAdam
@Bringás: Orbánnak meg az ibizán nevelt drogos bandájának is el kellett volna törni a kezét a kordonbontásnál, most tudná hol a helye a kis g*cinek.
Egyébként ha örző-védők a kopaszok akkor miért támadnak? Az is benne van a munkaköri leírásban hogy összeverhetnek bárkit? Az nem jogos önvédelem ha én ütök először. Aki meg az ilyen 0 IQ-s kopasz szteroidpatkányokat véd az maga se különb. Ha a gyereked kezét törnék el most itt rinyálnál.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Az őrző védő kft. emberei az objektumot védték az illetéktelen, jogtalan és hisztérikus rongálástól! Azt miért kellett volna engedniük, hogy a drogos csürhe megrongálja a kerítést? Az agresszív tudatmódosultak ellen védekeztek, mert őket érte támadás, a ligetmajmoknak ott semmi keresnivalójuk nem volt! Gulyás is méltán kapta a kezére az ütleget, mert tiltott dolgot művelt! Ellene kellene szabálysértési eljárást indítani, nem a neten sajnálgatni!
kerekkocka
@Bringás: Az hogy mindenhez hozzászólsz, bizonyíték milyen ökör vagy!
TAdam
@Bringás: Orbánnak meg az ibizán nevelt drogos bandájának is el kellett volna törni a kezét a kordonbontásnál, most tudná hol a helye a kis g*cinek.
Egyébként ha örző-védők a kopaszok akkor miért támadnak? Az is benne van a munkaköri leírásban hogy összeverhetnek bárkit? Az nem jogos önvédelem ha én ütök először. Aki meg az ilyen 0 IQ-s kopasz szteroidpatkányokat véd az maga se különb. Ha a gyereked kezét törnék el most itt rinyálnál.
bakegya
MÉRT NEM HOZZÁK NYILVÁNOSSÁGRA AZ ILYEN GAZTETT VÉGREHAJTÁSÁRA KÉPES MOCSKOS "BIZTONSÁGI ŐR" NEVÉT!-a kopaszokat is pofán kell fotózni,bevállalva akár a személyiségjogvédelem vádját is.
Megjegyzem-az én lakásomba födémbontással a földszintről betörőkről készített jegyzőkönyvet sem láthattam-ugyanis nem tartózkodtam otthon-MEGTAGADTA A RENDŐRSÉG A KIADÁSÁT,DE MÉG AZ ELOLVASÁSÁT IS (BP.VII.ker 2016 06.)
CSAKKK BIRTOKVÉDELEM KIVIZSGÁLÓJÁNAK ADJÁK KI.Ebben az országban nincsebek se tulajdon,se emberi jogaink,mióta a FITYISS -KDNP VAN HATALMON.
nyanya001
@bakegya: Azt nem lehet, Kubatov listás patkány az illető.
Bringás
@TAdam: Akinek az a feladata, hogy megvédjen egy objektumot, azt az megteszi! Nem kéne a kerítést buzerálni, akkor nem kap a kezére a kis pride-os! Hogy üthetett a kezére? Úgy, hogy az a kerítésen belül volt! Na hoppááááááááááááá!
Tették a dolgukat a biztonságiak, a drogosok meg ismét rombolni akartak! Hát nem jött össze!
Bringás
@kerekkocka: Van mondanivalóm bogyó- gyogyó, nem úgy mint a ligetmajmok támogatóinak!
nemkati
@Bringás: Tudod, ki vezényelte ki ide őrizni-védeni a kopasz bandáját? Hát az, akinek egy drogos nemtudnikicsoda a legfőbb tanácsadója.
Bringás
@nemkati: Drogos anarchista hippi ligetmajmok most lehet makogni a jogállamiságról, mikor törvényt szegve, őrjöngve indultok rombolni! Tessék, itt a rend! Gulyást miért nem a pszichiátriára vitték?
kerekkocka
@Bringás: Neked nem mondanivalód van, ezt úgy hívják "kényszer" !!! Vedd ki a pofád a csutkaicigány seggéből, és meggyógyulsz.
TAdam
@Bringás: összekevered a dolgokat a ligetvédők, védik a ligetet, nem rombolják. Aki itt rombolni akár az a városligeti zrt. és a kopaszok.
Bringás
@kerekkocka: Nekem is van jó tanácsom, hogy mivel szórakozz!
Bringás
@TAdam: A ligetmajmok féltik a drogtanyájukat és hőbörögve erőszakoskodnak! Néz meg a fényképeket, azt a sok elbutult, nyomott fejű drogost! A biztonságiak pedig védik a munkaterületet a ligetmakákók támadásaitól, mert egyre erőszakosabbak és pofátlanok! Persze így csürhében bátrabbak is!
kerekkocka
@Bringás: @Bringás: @Bringás: Nyomtam likét!!! Majd keresem anyádat is, nyugi!!!
kerekkocka
@Bringás: @Bringás: pofátlanok akik egy jó túróscsuszára vágynak...
bencemacska
@Bringás: Az a probléma, hogy, amit a kopasz védett, az annyira az és tulajdonom is, mint az övé, vagy mint a tiéd.
Szerintem már az törvénytelen volt, ahogy a Ligetet Zugló akkori polgármesterirritációja ellopta a kerülettől és OV-nak adta homokozóul!
(A papzsák soha nem volt zuglói lakos, csak OV helytartója, a sok seggnyaló szavazópolgár hülyesége miatt!!!)
TAdam
@Bringás: a nyomott fejű drogos börtönviselt erőszaktevőket én a kerítésen belül látom. Kívül pedig olyanokat akik nem akarják hogy a közös kertjükbe gitteljen a narancsos banda a kopaszaival. Én is felháborodnék ha valaki a hátsó kertembe kezdene bontási munkákba a megkérdezésén nélkül? Népszavazást is kiírhatna a főpatkány. A drogtanyáról habony meg orbán haverja tudna mesélni, lehet azért is kerítették be mert buli is lesz.
Bringás
@TAdam: Miért is kéne népszavazni? Mert 100-500 libsi drogos hőbörögve őrjöng? A ligetet majd kétmilla embernek építik, akik nem tiltakoznak, nem hőbörögnek, hanem várják a beruházást, mert örülnek a fejlődésnek!
Mondj egy okot, amiért népszavazni kéne a hőbörgőket leszámítva!
Bringás
@bencemacska: Tudtommal van egy határozat, ami jogerős! Annak alapján nekilátnak a munkálatoknak és elkezdenek építkezni! Csak a drogos csürhe rohama a jogtalan, a munkaterületet védők jogszerűen járnak el és épp velük erőszakosak a ligetmajmok!
bencemacska
@Bringás: Az a határozat WC papírnak sem jó! A Liget nem OV-é, nem a VIII. kerületé, stb hanem elsősorban a BUDAPESTIEKÉ másodsorban Magyarország lakosaié.
De nem a tiéd és a kopaszoké!
Bringás
@bencemacska: Te és a drogosok pedig maga a törvény vagytok! Értelmesen nem tudsz megszólalni? Te azt is tudod, hogy a határozat milyen! Bravó! Niku a csodadoktor súgta meg távolról?
TAdam
@Bringás: nemrég készült közvéleménykutatás a Budapestiek 86%a utasítja el a kormány tervei szerinti beépítést. Ami kétmillió emberre nézve egymillió-hétszázhúszezer ember ellen véleménye. Ha csak emiatt nem :D lenne jogosultsága egy helyi népszavazásnak.
Bringás
@TAdam: Közvélemény kutatás? Mindjárt felkacagok! Ilyet szoktak a Klubrádióban is csinálni és a vége mindig az, hogy Orbán már holnap megbukik! Pici komolyságot vigyünk az ügybe!
TAdam
@Bringás: Mert nyilván te jobban tudod hogy minden Budapesti azt akarja mint amit kormány. Épp most hoztam be komolyságot, megkérdeztek x ezer ember hogy mi a véleménye és hát ez. Ha nem tetszik állj oda a kopaszok mellé tüntetni, hogy még több betont akarsz meg kokszot a habonynak.
Bringás
@TAdam: Nem akarok én semmit! A kormány lefolytatta a tárgyalásokat, elkülönítette a pénzt, a terveket elfogadta, kinevezte a miniszteri biztost. Erre most maximum 500 makákó őrjöng a ligetben! Ha annyira hiteles és valós az eredmény, ahogy írod, hol van az a rengeteg ember, akinek nem tetszik a liget projekt? Nem lehet, hogy csak liberális fejekben léteznek? Vagy már ott sem?
Na erre válaszolj! :-)
TAdam
@Bringás: Kivel folytatta le a tárgyalásokat? A pesti emberekkel, vagy a haverokkal? Na erre válaszolj! Mert ha előbbivel, akkor én kérek bocsánatot, valahogy kimaradtam belőle. Kérdezzék meg mit akarnak az emberek, és ne csak a kvótás hülyeségről.
Egyébként ott van az a rengeteg ellenző ahol a fideszes szavazók is. Abból se látni milliókat szembejönni mindennap, mégis elhiszed magadban hogy kétharmad nem?! Néha van közvélemény kutatás, meg szavazás abból látszik nyilván, hát akkor ide is kell szavazás és akkor már te is hihetsz az előzetes számoknak. Nyilvánvaló hogy félnek megszavaztatni, buknának csúnyán vityáék.
Bringás
@TAdam: Klubrádió: Baán László intejú! Minden érintett civil szervezettel tárgyaltak. Ligetvédő civil szervezet nincs és Bolgár Úrnak mukkja sem volt!!! Magyarázta, hogy azok a fiatalok. Erre Baán! Nincs két csoport közöttük, akik ugyan azt szeretnék, így nem lehetett senkivel tárgyalni!

Támogatottság! 2018-ban is simán nyerünk, a Jobbikkal talán még 4/5 is lehet! Ennyit arról, mennyien támogatnak bennünket!
TAdam
@Bringás: Ez még mindig nem válasz arra hogy az embereket miért nem kérdezték meg közvetlenül, hiszen nem civil szervezetek piknikeznek ott mindennap, hanem családok. Szavaztassák meg és kész, vita lezárva!

2018-ban simán nyerünk ez erős túlzás, hiszen se a 2010-essel, se a 2014-essel nem nyertünk semmit csak vesztettünk, mert nem erről volt szó. Inkább használd a "2018-ban is megpuccsoljuk az országot" kifejezést. Azt meg végképp nem értem hogy ilyenkor a jobbik hogy lesz hitelen jóbarát, amikor máskor meg szélsőséges neonáci meg cukikutyasimogató a szemetekben, ez aztán a sikerpropaganda. Igazán büszke lehetsz most magadra meg kábszeres tolvajaidra.
TAdam
@Bringás: Plusz még Varga, Orbánnal karöltve behozat több százezer mexikói meg tajvani "migránst" ahogy tegnap közölték, akik majd valóban elveszik a magyarok munkáját, de legalább plusz szavazat és akkor már a 6/4-ed is meglehet.
Bringás
@TAdam: Ha úgy látja jól a Miniszterelnök Úr, tegye meg!
varirmag
G M főállású tüntető ! Mindig az utcán van, mindenhez ért mindent jobban tud, mindenki nevében beszél. Mindegy miről van szó csak kiabálni ,felmászni , akadályozni, szerepelni lehessen. Mindegy hogy liget , hajléktalan, drogos tűcsere,stb,stb
Miatta és a hasonszőrűek miatt nem mennek utcára a valóban változást akarók, mert amit ő és tsai csinálnak az öncélú cirkusz és ebben az emberek nem akarnak részt venni. Nem mennek tüntetni a Gulyás Mártonok a Mécs Imrék a Magyar Fruzsinák és társaik miatt.
bencemacska
@varirmag: És miért nem mennek oda, ahol ők nincsenek? Mert már a remény is meghalt!!!
TAdam
@Bringás: Eszerint akkor tényleg nem érdekel semmi ami körülötted és az országban zajlik, a lényeg hogy ugyanaz jöjjön ki a szádon mint amit Orbán végtermékként beletesz. Gratulálok hogy segítesz mélyebbre süllyeszteni az ország színvonalát.
Bringás
@TAdam: A Miniszterelnök Úr csak jót tud tenni!
TAdam
@Bringás: Azt is tedd hozzá, hogy kizárólag a családjának, meg akit ki kell fizetni a halatma megtartásáért. Csak hogy ne legyen ordítóan hiányos a mondatod.
Bringás
@TAdam: 2018-ban ismét mi nyerünk és Orbán Viktornak fogják a miniszterelnököt hívni! Te pedig álmodozz csak, nekünk elég a hatalom is!
dr. prédikátor
@Bringás: Aki te miniszterelnöknek hivsz az nem más mint egy pitiáner csaló maffiózó!!!Ő és a bandája a nyaloncaival együtt sikeresen lezüllesztették az országot 6 év alatt !!! Mára Magyarország Európa szégyene lett, köszönhető a fütyisznek és birkáinak!!!Az elmúlt 6 év alatt ellopták az országot,, tönkre tettek mindent!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Tegyük fel elméletileg, hogy igazad van! Miért fogják akkor ismét újra választani 2018-ban és miért töretlen a népszerűsége?
Egyszerű kérdés!
dr. prédikátor
@Bringás: Reménykedjél csak vazze!A remény hal meg utoljára!De azért szeretnék a képes feledbe nézni 2018 ban amikor a csuti gengsztert elzavarják a sunyiba a bandájával együtt!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Mindketten tudjuk, hogy ennek elhanyagolható a valószínűsége! Ha összefognak a Jobbikkal, akkor még 4/5 is lehet! Ballibék, ha összefognak, kb. egy Jobbiknyi erejük van!
Kérlek, ne komolytalankodjunk. Jelenleg Orbán Viktort nincs aki megverje a választásokon!
Megelégszem egy igennel is! :-)
dr. prédikátor
@Bringás: Idővel kiderül kinek van igaza!!!De mint mondtam csak reménykedj!!!legalább elfoglalod magad!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Fordítva! Én biztos tudatban vagyok és te reménykedsz! :-)
TAdam
@Bringás: Könnyű lehet ilyen egyszerűnek lenni. Érvek helyett "mindegy mer' úgyis mi nyerünk" megy csak, ez már óvodás szint. Oszt, akkó' mivan?! Jobb lesz? Nem. Előrébb leszünk? Nem. Ha nagyon nyerési lázban égsz, akkor inkább tippmix-el játssz ne az országgal. Ajánlom a vízilabdát, ott jók vagyunk, jó a nyerési esély. De rosszabb bandát mint az előzőek, ne akarjál már vissza leányom, inkább nézz te is valamii új után, tekints a jövőbe, és ne higgy ezeknek a bűnözőknek mert téged is belekevernek egyszercsak, aztán nézhetsz ki a fejedből, hiába Orbán álmaid szerelme akit ágyadba kívánsz.
Bringás
@TAdam: Nem öncélúan emlegetem a nyerést! Azért, hogy vegyétek már észre,a Fidesz támogatottságának nincs alternatívája! Itt Orbánkergetést vizionáltok, de marad a Fidesz és Orbán. Az ország nagyobbik fele elégedett vele, az itt ingerkedők véleménye pedig szinte nullát ér!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Lafaty, lafaty, lafaty. Van klotyópapír a kezed ügyében? A szád csücskében még látok egy kakcsifoltot.
TAdam
@Bringás: Az nem tudom honnan veszed hogy az ország nagyobb fele elégedett vele. Persze ha nem Magyarországra gondoltál akkor érthető. Valószínűbb hogy 10-ből, 7 ember küldené hidegebb éghajlatra (mondjuk szibériába, ha már putyin csicskája) a bandájával együtt. A maradék 3 meg olyan mint te, aki gerinctelenül szerelmes a vezetőbe, és túlságosan elvakult vele kapcsolatban, nyáladzva issza a szavait és habszó szájjal ugat mindenkire aki csak rá mer nézni imádottjára. Persze Orbán így is kezel titeket, sőt kutyába se néz, de azért néha leveszi picit a láncot, hogy csóválhassátok a farkincátok, aztán felbérel pár kopaszt, meg mexikóit hogy meg is simogassanak néha hogy érezzétek a törődést. Ha neked ez így jó, lelked rajta, de én nem megyek le kutyába egy ilyen g*cinek, te csak pucsíts tovább nyugodtan.
human
@Bringás: "Az ország nagyobbik fele elégedett vele"
Te hol voltál a 2014-es választáskor? A cseh kettőt nézted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.