A röszkei határátkelőhöz hívta össze a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának ülését július 18-ára, hétfőre a testület fideszes elnöke, Kósa Lajos.

 A politikus, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a kihelyezett tanácskozáson a magyar-szerb határ szerb oldalán kialakult helyzetről akarnak tájékozódni, arról, hogy "Magyarországnak vannak-e feladatai pluszban, a schengeni övezet megvédésén túl, a migrációval kapcsolatban".

Kósa Lajos azt mondta, Magyarország – szinte egyedüliként – betartja a migránsokkal kapcsolatos összes nemzetközi jogszabályt, a schengeni és a dublini egyezményből fakadó feladatokat egyaránt. Magyarországra, azaz az Európai Unió schengeni övezetének területére illegálisan senki sem léphet be – jelentette ki.

A frakcióvezető egyúttal visszautasította azokat az állításokat, amelyek a magyar hatóságok túlkapásairól szólnak.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Bevetették a nagyágyút. Ha Kósa látványától sem szalad világgá a bejönni akaró migráncs, akkor semmitől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
@Jankó123: Ja, majd elfelejtettem.
A fényképen látható Dumb & Dumber!
:-)))
csetere
@glorianna:Véletlenül láttam az RTL-híradóban, egy mondatot nem tud értelmesen elmondani. Kész égés volt a nyöszörgése.
Hofipisti
Remélem az ülés pontos helye a kerítésen kívül, de még magyar területen - hogy életszerű legyen: a menekültek körében. Ott fognak gugolni, netán törökülésben üldögélni, s szívni a jó illatot, ami ott nyilván terjeng, miután Iványiéknak még azt sem engedték meg, hogy a MET költségére mobil WC-ket állítsanak fel a menekülteknek. Hogy jöjjön rájuk a gyors ihlet!!!
nevemnick
Ez is a kormánykommunikáció része.
Megmutatják, hogy ők milyen bátrak, nem félnek a farkastól... bocsánat a migráncstól.
hetöndöe
@Szókrakész: Esetleg a földrajzi elhelyezkedésünkön még nem gondolkodtál?Menni fog?:-)
wagabund
most fenyegetőzött a görög unijós biztos, hogy nincs ám különút...nemúgyvanám hogy nem fogadunk be senkit..mindenkinek el kell tartani a rá jutó migráncsot...lakást, képzést munkát kell biztosítani az unijóban egyenlő színvonalon...namost itt ugyanolyan színvonalú ellátást kell adnunk, mint dániában, vagy hollandiában, vagy németországban? egy lófaszt...
a mi lakosainkra is ráfér a támogatás, nemhogy ismeretlen bevándorlókat pesztráljunk..

nabaszki...pont a görög faszi tart kioktató hegyibeszédet... ráadásul musszolíni féle gőgös vigyorral...mi is van görögországban? ott minden brüsszel szerint történik? na persze..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.