Hazugnak és "náci szellemben gyűlöletkeltőnek" nevezte a kormány által indított népszavazási plakátkampányt a DK szóvivője, aki továbbra is arra buzdította a választókat, hogy ne vegyenek részt az októberi referendumon.

Gréczy Zsolt pénteken az MTI-nek azt mondta, hogy a plakátkampány hazug, mert nincs érvényben kötelező betelepítési kvóta. Azért is hazug, mert a magyar népszavazás eredménye nem írhatja felül a magyar uniós kötelezettséget – tette hozzá az ellenzéki politikus, aki úgy fogalmazott: az uniós tagsággal nemcsak a szabad utazást és a pénzügyi támogatást, hanem "a közös felelősségvállalást is elnyertük".

DK: Ordenáré hazugság a kormány plakátkampánya

A szóvivő közölte: "a Magyarországnak károkat okozó médiakampány" költségén fel lehetne számolni a gyermekéhezést. Gréczy szerint Orbán Viktor miniszterelnök ki akarja léptetni az országot az EU-ból, és a kampány ezt készíti elő.

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el a kötelező betelepítési kvótáról szóló, a kormány által kezdeményezett népszavazást, amelyet Áder János köztársasági elnök október 2-ára írt ki. A kérdés úgy szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Igazat adok a DK-nak. Teljesen jol latjak.
Nem szabad elmenni szavazni, legyen ervenytelen a nepszavazas. Az lenne az igazan nagy pofon a taho gecinek.
Bringás
Kérlek!
Húzzátok ma vissza karmaitokat!
Tamás miatt, ma ne legyen harc!
Kérlek!
Yoda69
Igazat adok a DK-nak. Teljesen jol latjak.
Nem szabad elmenni szavazni, legyen ervenytelen a nepszavazas. Az lenne az igazan nagy pofon a taho gecinek.
Macskaszem
@Bringás: Akkor húzd el a beled innen, és ne harcolj.
simmering73
Lassan írom, hogy a hatalombitorló maffiakormány is megértse: nem me-gyünk el sza-vaz-ni!
hemami
Az országgyűlés hozzájárulásával sem akarjuk, akarom a betelepítésüket semmilyen módon. Mi nem vagyunk olyan gazdagok, mint a németek, bár már ott is kezd betelni a pohár. Ha az arab államok a saját fajtájukat nem fogadják be, akkor nekünk mi közünk hozzájuk ? Miért Európa felelőssége az ő gondjaik megoldása ?Nekünk nélkülük is van pont elég gondunk- bajunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.