Miért pont az én fiam? – ezt kérdezi folyamatosan a müncheni vérengzésben megölt 15 éves magyar fiú apja.

Roberto az apjával is járt többször abban a gyorsétteremben, ahol őt, a barátnőjét és a legjobb barátját is megölte a német-iráni gyilkos. A férfi azt is mondta, a fia teljesen magyar, csak Münchenben éltek a magyar édesanyjával a szülők válása óta. És már csak az az egy vágya van, hogy Robertot Magyarországon temethessék el – nyilatkozta a TV2-nek.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes, orban viktor sem rohan , hogy mondjon nehany vigasztalo szot Roberto szuleinek. Ader janos sem, de amugy senki sem.
Kb. ennyit er egy magyar elet a "nagy riogatos"-nak - ha nem tudja felhasznalni az esetet a sajat hulyesegeihez, akkor mar nem is erdekli a dolog.
Ettol fuggetlenul nyugodjek bekeben szegeny gyermek.

Merkel is maganlevelben szolitja meg az elhunytak hozzatartozoit - tanult a nagy dakotatol, Somlonak, Esterhazynak ugyanigy rohant orban reszvetet nyilvanitami...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Szörnyű érzés lehet, nagyon sajnálom...Őszinte részvétem a családnak!
nyanya001
Végtelenül sajnálom.
Őszinte részvétem.
Szókrakész
Nem hallom, olvasom Merkel ŐSZINTE részvénynyilvánítását!!!
karma1
Erdekes, orban viktor sem rohan , hogy mondjon nehany vigasztalo szot Roberto szuleinek. Ader janos sem, de amugy senki sem.
Kb. ennyit er egy magyar elet a "nagy riogatos"-nak - ha nem tudja felhasznalni az esetet a sajat hulyesegeihez, akkor mar nem is erdekli a dolog.
Ettol fuggetlenul nyugodjek bekeben szegeny gyermek.

Merkel is maganlevelben szolitja meg az elhunytak hozzatartozoit - tanult a nagy dakotatol, Somlonak, Esterhazynak ugyanigy rohant orban reszvetet nyilvanitami...
Atha
Megrázó!
Őszinte részvétem a hozzátartozóknak!
Felfoghatatlan ami történt!
Yoda69
Resztvetem a csaladnak. Sajnos nehez, de egyutt kell elnunk a terrorizmussal. Nem rejtozhetunk orokre barlangban, mert van nehany orult kozottunk.
Veleda
Gyereket elveszteni ilyen körülmények között, ezt nem lehet feldolgozni. Miért? miért,?
Részvétem a szülőknek. Felfoghatatlan.
Szókrakész
@Yoda69: Már meg is adtad a választ.
Nem kell beengedni őket Magyarországra!!!
Yoda69
@Szókrakész: Hol olvastad hogy ilyet irtam? Idezd, legyszi.
Szókrakész
@Yoda69: "Nem rejtozhetunk orokre barlangban, mert van nehany orult kozottunk."

És én nem akarok együtt élni a terrorizmussal!!!
Yoda69
@Szókrakész: Amit ideztel az neked azt jelenti, hogy nem kell beengedni oket Magyarorszagra? Eleg erdekes mondatelemzesed van.
Amit irtam az pont az ellenkezojet jelenti. Ha azt hiszed hogy lezart orszaghatarokkal megallithatod a terrorizmust, akkor nagyon tevedsz. Amiert nalunk nem aktivak a terroristak (hal' istennek) az azert van mert kis pont vagyunk az Unioban.
Szókrakész
@Yoda69: Én meg azt, hogy csírájában elfojtani.
Még a lehetőséget sem megadni.
Miért én meneküljek barlangba, aztán "akklimatizálódjak" és merészkedjek elő a fényre?!?!?!

Eddig a fényen éltem és nem vagyok hajlandó bujkálni.
Még egy percet se.
Mi európaiak vagyunk.
Nem én hívtam őket ide.
És főleg nem úgy, hogy engem aztán, mint hitetlen gyaurt kivégezzenek, lefejezzenek!!!

És az aktivitásuk csúcsát még el se érték. Merkelék még nem hoztak ide eleget.
Most van az "alapozó edzés" időszaka.
Ráadásul step by step kell felépíteni az egész Európát leromboló utolsó nagy csatát.
Most fogják nekik hivatalosan odaadni a fegyvereket, ha a németek felveszik őket rendőrnek.
Mindenféle papírok nélkül.
Persze minek is papír, mikor a határon is anélkül jöttek.
Ráadásul nekik nem hősök kellenek.
Darabszám lesz az érdekes. Cannon fodder kell nekik, de minden mennyiségben.
A temetésen senki nem fog utánuk érdeklődni.
Az összes január 1.-én született, ibrahim, abdullah vagy... névvel és kész.

És sorolhatnám.

Ezért inkább azzal zárom, hogy be se engedni őket.
bagira
@Szókrakész: Ha alaposabban elolvasod a terrortámadásokról szóló cikkeket, majd' az összes merénylő az adott ország polgára volt. Már ott születtek. Kiszűrhetetlen ki válik közülük gyilkossá. Én azért mémi fenntartással olvasok megbízhatatlan forrásokból születő uszító cikkeket is. Nem egyről bizonyosodott be,hogy légből kapott, kapitális baromság.
eugen4402
Elvileg nincs akadálya annak, hogy egy tajvani céggel csináltassunk egy 93 ezer négyzetkilométeres üvegburát, és lefedjük édes hazánkat. Ide senki nem teszi be a lábát, mert hátha látens tömeggyilkos hajlamai vannak a vendégnek..! Attól félek, felesleges kiadásokba vernénk magunkat, mert van nekünk saját fejlesztésű hülyénk is épp elég, made in hungary...
teuton
@Szókrakész: Figyelmedbe ajanlom kiralyod, a hazugovics legujabb megnyilatkozasat, amit au osztrak kancellarral valo talalkozo utani közös sajtokonferencian mondott! Ja, azt nem kürtölik vilagga? Na akkor megsugom neked a tartalmat: Orban MINDEN Ausztriba ment/küldött menekültet visszavesz Magyarorszagra, akit itt regisztraltak... Valami miatt nagyon kellett kussoljon, ha igy hatarozott, persze nagydobra nem veri... Talan azt mondtak neki, ha nem teszi meg, akkor nem mehet többe Grazba???
bencemacska
@Szókrakész: Most tisztázzuk: kit nem kellett volna beengedni Magyarországra? Egyik sem volt itt!
Hogy a magyar miért nem volt itt, azt tudod? Ja őt talán Németországba nem kellett volna beengedni? Mindenki maradjon otthon?
Szerintem mindenkinek legyen egy hazája, ahol jól érzi magát és meg is él ott!!!
Szókrakész
@teuton: Sőt, akiket visszavesz, azokat az ország önköltségen fogja hazadeportálni.

Tudom, ismerem a story-t.

Amúgy még mindig amnéziás vagy?
Vagy túl leterhelt a 2 bit?
teuton
@Szókrakész: Jobb lenne, ha a sertgetesek helyett olvasni tanulnal meg, vagy analfabeta akarsz maradni? propeller.hu/itthon/3232662-orban-minden-nalunk-regisztralt-migranst-visszaveszunk-ausztriatol?utm_source=mm-2016-07-26&utm_medium=email&utm_campaign=Orb%C3%A1n%3A%20Minden%20n%C3%A1lunk%20regisztr%C3%A1lt%20migr%C3%A1nst%20visszavesz%C3%BCnk%20Ausztri%C3%A1t%C3%B3l
Akit pedig regisztraltak, azt sehova sem lehet mar "hazadeporttalni", ezt jol megmutatta a az EU-birosag legutobbi itelete a szir menekült ügyeben. Ja, es nehany tizezer euroba került... Ki is kellett kifizesse es miböl? Na ezt akkor most szorozd be ugy 30-50ezerrel... Te szivesen fizethetsz, de Orbanod es a birkamenet biztosan 1 fillert nem fog leperkalni belöle. mert ugye hoztak a többsegükkel olyan törvenyt is, hogy a bünteteseket közpenzböl lehet fizetni, amit te is biztosan csak helyeselsz! Összeszamoltad mar ez hany milliard forintot jelent evente?
Szókrakész
@teuton: Én a 2 bitedet nem akarom extra terhelni.
De segítek!
Anno írtam, hogy:
Hanyagolj!!!

Most a hanyagolj melyik részét nem érted?
karma1
@Yoda69: Hmmm,... Ki volt az a tortenelmi szemely, aki azt emlegette, hogy "csak a halott indian a jo indian?"
Egyebkent mar volt egy torpe a kozelmult tortenelmeben, aki a zsidokban latta a potencialis veszelyt, es valami hasonlo barom elvet vallhatott, bar tobbet a Mein Kampf-bol...
Agyament bunozok minden korban eltek a vilagon.
Az, hogy most sokkal hatasosabban tudjak irtogatni a velt ellenseget, csak annak koszonheto, hogy a technika szeduletes fejlodesen ment keresztul. Surubben es kozelebb is elunk egymashoz, belelogunk egymas eletterebe, mert 7 milliard ember az nem annyi, amennyi volt az en szuletesemkor, hanem tobb mint 300 %-kal tobb.
Megszokni nem lehet - nem is szabad - de sajnos tudomasul kell venni.
Miert nem orulnek annak az emberek, hogy nincsenek jarvanyok, feketehimlo, pestis, spanyolnatha, verbaj, TBC, szaj- es koromfajas, ami a kajat irtogatta, vagy egyeb. Sikerult legyozni az ebolat, a madarflut, most epp a Zika van teriteken, de lehet ellene vedekezni.
Az emberi gonoszsag es hulyeseg ellen viszont sehogy.
Az ember az egyetlen eloleny, amelyik bebortonzi a fajtarsat, itelkezik folotte. Sokra vittuk az evolucioval, ahogy elnezem.
karma1
Azert ez a foto a kitort oldalso autoablakkal felvet bennem nehany kerdest... Az elso videon a Meki elott teljesen vilagosan lehetett latni, hogy a csavo megall egyhelyben, es a 9 lovest gyors egymasutanban gyalogosok ellen koveti el. Hogy jott be a kepbe ez az auto, plane oldalrol? Van ra valami magyarazat a rendorseg altal?
Mindettol fuggetlenul enelkul is oriasi tragedia.
teuton
@Szókrakész: Eleg gyenge erveid vannak az olvasas es ertelmezes ellen - vagyis semmi... De mocskolodasokra azert mindig telik, igazi MAGYAR vagy, legy büszke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.