Utolérte a házmesterország-effektus a Kétfarkú Kutya Párt aktivistáit. A viccpárt és támogatóik a közelmúltban repedezett, lyukaktól hemzsegő belvárosi járdaszakaszokat festettek színesre, de valakinek nagyon szúrhatta a szemét az akciójuk.

Valaki felnyomta a kátyúfestőket, eljárás indul ellenük

A párt Facebookon számolt be arról, hogy "lakossági bejelentésre" a rendőrség eljárást indított az akciójuk miatt:

"Fura dolog történt velünk. Festettük a Dob utcán a 4színes cuccot. Lakossági bejelentésre kijöttek a rendőrök. Igaziból nagyon jó fejek voltak, hogy őket ez nem is zavarja az egész, és igaziból csak jobb dolguk lenne, minth minket csesztessenek, a körülményekhez képest teljesen összehaverkodtunk, konkrétan rendőrvicceket meséltek, de muszáj ilyenkor vmit tenniük, merth lakossági bejelentés. 

Másfél óra telefonálgatás után abban maradtunk, hogy nem indul eljárás, városszépítő valaminek fogják fel. Viszont ez alatt a másfél óra alatt felvették az adatainkat, mikor még nem tudták, hogy kellenek e majd. De mondom, határozottan úgy váltunk el, hogy felőlük akár folytathatjuk is, ők nem fognak visszajönni, de azért inkább ne, mert ha az a bizonyos lakos újra kihívja őket, akkor az már szabálysértés folytatása, s akkor be kell vinni minket, szóval inkább nem folytatuk, elmentünk.

Miután elmentünk civil ruhás rendőrök bukkantak fel a környező kocsmákban, s kérdezgették, h ki festett. Aztán megjelentek a helyszínelők és vettek festékmintát. Azóta megtudtuk, hogy mégis indult eljárás.

Most akkor ez így mi?

Természetesen fellebbezünk, ha kiszabnak valami bírságot, szerencsére jó ügyvédeink vannak."

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
A feljelentőnek utána erekciója lett, gyorsan kiverte, repült szanaszét a sok kis bringás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@Vosztok: Szerinted hol átkozódtam? Jókívánságomat fejeztem ki.
Ha pl. ahhoz szólnál hozzá hogy Lázár másfél éves fia miből és hogyan vásárolt nyaralót, az jobban érdekelne.
Kutyuska
@silber13: Hagyd a szerencsétlen átkozódókat. A nyomorukat nyüszítik el, mert nem tudják elviselni, hogy nem mindenki agyhalott fidesznyik.
silber13
@Bringás: És persze ez te lennél! Ez most vicc aka lenni? Hiszen tele vagy gyűlölettel, megvetéssel, lenézel mindenkit, aki nem isteníti a tolvaj pártot és a pókhasú vezírt.
silber13
@Bringás: 15:37-re:Ne reménykedj, nem fogják megbüntetni őket, bármrennyire is ezt óhajtod! Semmi bajt nem okoztak!Ami meg a közterületet illeti, a párttársaid és a többi kocsmatöltelék pisálta xarta össze a Kossuth teret! Vagy az nem közterület? Csak egy buzgú mócsing fidesznyik játszotta az eszét! Ha a nagy feljelentőnek, Tényinek nem szúrt szemet a festegetés, akkor ninxócs semmi probléma!
justhpeter
A feljelentő farkán nőjön köröm patkóval !
egyvandor
Ha ellenzik a kisvasutamat akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, ...
Ha rá mer valaki világítani a rezsimben hiányosságokra azzal el kell bánni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.