Tegnap számoltunk be róla, hogy a Kétfarkú Kutya Párt brahiból parkot nevezett el a III. kerületben Bud Spencerről. Na, de nem úgy van az Fidesz-földén!

Az addig egyébként is névtelen köztér keresztelője annyira jól sikerült, hogy alig egy órán belül már a nemrég elhunyt színész Facebook-oldalán is beszámoltak róla, ahol ez idáig 125 ezren lájkolták a kamu-köztérről készült képet.

A III. kerületi önkormányzat a világ szararca

S míg a viccpárt egy rakás rajongóval az új parkban emlékezett Piedonére, a Facebooknak köszönhetően pedig a világ is Budapest (téves) jófejségén ámult, a III. kerület savanyú önkormányzata megrágta a dolgot és arra jutottak, hogy

elhunytról csak a halála után 5 évvel lehet közteret elnevezni,

úgyhogy ne is számítson rá senki, hogy hivatalosan is Bud Spencer nevét veszi fel a hely. Az RTL Klub kérdésére azért még sajnálkozva hozzátették,

kár, hogy a szervezők poént csináltak egy amúgy támogatható ötletből,

majd végül kibújt a szög a zsákból: szerintük Bud Spencer sem örülne, ha a nevét "pártérdekből" felhasználnák - utaltak a Kétfarkúakra ezzel a kínosan  izzadtságszagú vicceskedéssel:

A magunk részéről csupán a művész szomorú halála okán zárjuk ki annak a pofonsorozatnak a lehetőségét, amit Carlo Pedersoli osztana ki, ha megtudná, hogy a nevével pártérdekből szórakoznak Budapesten.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Mert tipikus fideszesek: nincs humoruk, nincs gerincük, nincs önálló gondolatuk, nincs agyuk. Ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tódor
@Bringás: Ne is! Ülj rá, hátha kikel. És akkor lesz egy kis háromkerekű!
Ha lenne egy hangyapöcsnyi agyad, észrevennéd, a te véleményedet a többi fizetett kommentelőn kívül mindenki leszarja.
justhpeter
Igen. A III kerületi önkormányzat lett a világ szararca.
karma1
@Mirabilis: Sokkal nagyobb olett volna a balhe, ha peldaul a Hegyalja utat akartak volna atnevezni, mint ahogy azt nem engedtek sem Horn Gyulara, sem Madl Ferencre atkeresztelni. A Kaszasdulo uj telepules, ott volt egy olyan hely, ami senkinek - meg a sajat polgarmesteruknek sem - erte meg, hogy akar egy uj Kossuth Lajos Vagy Rakoczi utcat csinaltak volna belole...
A Ketfarku Kutyapart a sajat penzebol koltott talan max. 20 ezer forintot 2 vagy 3 tablara, es ennyi. Ennek a penznek a par nullaval tobbszoroset szorja ki a kormany sokkal nagyobb baromsagra, es azert SENKI nem emel egyetlen ellenkezo szot sem. Beleertve ugyanezt a polgit.
magyarbakancs
@Bringás: "Mivel itt állandóan a Fideszt és a vezetőit ócsárolják, én sem rejtem véka alá a véleményem!"
Neked is keveredni kell az ocsúval?
Személy szerint ki nem állhatom Orbán urat ,de személyeskedő és trágár megjegyzéseket soha nem írok róla.
Sértő módon írógátöl másokról.
Ez beletartozik a ti stílusotokba?
Téged is bizonyos határokon belül ,nem téged írásodat kritizálom.
Mivel nem ismerlek személyesen mégse próbálnám a személyedet sértegetni.
karma1
@Mirabilis: Tenyleg, KI FOGJA stornozni ezt az esetet? Ez akkora blamazs a kerulet vezetoire nezve, hogy ebbe egy normalis rendszerben az onkori ebbe belebukna!
Igaz viszont, hogy a komolytalan nevu partnak sem kellett volna jopofiznia, foleg ilyen savanyu emberekkel, mint bus balazs vagy hogy hivjak a fickot...
Most vajon mi fog kovetkezni? bus feljelenti a partot, mert nem jelentette be az esemenyt, es ezzel a cselekedetevel kiiktatott egy adminisztracios lepcsot. Igen, ebben hibaztak. Viszont ha beadnak egy ilyen kerelmet, az ezer szazalek, hogy azt elkaszaljak,.
Viszont ha az eset pozitiv oldalat nezzuk, akkor a part passzivistai a sajat idejukbol, penzukbol megemlekeztek egy olyan valakirol, akit egyertelmuen mindenki szeret Magyarorszagon, nem lett belole senkinek semmifele anyagi kara, viszont mi lehettunk volna az elsok a vilagon, akik ilyen tisztelettel adoznak Pedersoli emlekenek.
Most ezt is elb@szta a nagyfeju burokrata onkormanyzat, es kizarolag sajat magarol allitott ki szegenysegi bizonyitvanyt.
Hari
Ez a FIDESZ valódi arca, ami nem a saját ötlete, azt cinikusan elítélik. Ahelyett, hogy látva a nemzetközi visszhangot, gondolkodás nélkül felkarolták volna az egyébként lehet, hogy nem teljesen szabályos "akciót". Nem számít az sem nekik, hogy ezzel a piti "tettükkel"" egy ország imázsát rombolták! Columbo" pl. 2011.jún.23.-án hunyt el, és 2014. márc. 13.-n szobrot kapott Budapesten. Ja, hogy azt. Rogán menedzselte !?.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.