Tegnap számoltunk be róla, hogy a Kétfarkú Kutya Párt brahiból parkot nevezett el a III. kerületben Bud Spencerről. Na, de nem úgy van az Fidesz-földén!

Az addig egyébként is névtelen köztér keresztelője annyira jól sikerült, hogy alig egy órán belül már a nemrég elhunyt színész Facebook-oldalán is beszámoltak róla, ahol ez idáig 125 ezren lájkolták a kamu-köztérről készült képet.

A III. kerületi önkormányzat a világ szararca

S míg a viccpárt egy rakás rajongóval az új parkban emlékezett Piedonére, a Facebooknak köszönhetően pedig a világ is Budapest (téves) jófejségén ámult, a III. kerület savanyú önkormányzata megrágta a dolgot és arra jutottak, hogy

elhunytról csak a halála után 5 évvel lehet közteret elnevezni,

úgyhogy ne is számítson rá senki, hogy hivatalosan is Bud Spencer nevét veszi fel a hely. Az RTL Klub kérdésére azért még sajnálkozva hozzátették,

kár, hogy a szervezők poént csináltak egy amúgy támogatható ötletből,

majd végül kibújt a szög a zsákból: szerintük Bud Spencer sem örülne, ha a nevét "pártérdekből" felhasználnák - utaltak a Kétfarkúakra ezzel a kínosan  izzadtságszagú vicceskedéssel:

A magunk részéről csupán a művész szomorú halála okán zárjuk ki annak a pofonsorozatnak a lehetőségét, amit Carlo Pedersoli osztana ki, ha megtudná, hogy a nevével pártérdekből szórakoznak Budapesten.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Mert tipikus fideszesek: nincs humoruk, nincs gerincük, nincs önálló gondolatuk, nincs agyuk. Ennyi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Ebből nem volt mit lopni, nem érdekük! Mocskos tróger tolvaj banda! R.I.P. Bud Spencer!
Eriksson
Elég vaskos tréfa a kétfarkúaktól, de felvetődik a kérdés: Miért az önkormi a szararcú?
Tódor
Mert tipikus fideszesek: nincs humoruk, nincs gerincük, nincs önálló gondolatuk, nincs agyuk. Ennyi.
nevemnick
Sok besavanyodott önkoris és egyéb narancsosnak nem tetszik a dolog, ahelyett, hogy vigyorognának rajta egyet, inkább a saját mocskát akarja rákenni a másikra.(,,pártérdek, mennyit kap érte?")
Arra számíthat az önkori, hogy ezentúl a névtelen térről soha többé nem ,,mossa" le a Bud Spencer nevet.

:)
Bringás
Mit szólnának ezek az erőszakos idióták, ha az önkormányzat holnaptól kétfogú kutyapártnak hívná őket, pusztán jófejségből és az interneten közzé tenné?
Hellcat
Akár milyen törvényt átnyomnak a parlamenten csezdmeg és akkor egy már SIKERES ötletet meg szétcsesznek? Amiről már bebizonyosodott, hogy fasza??? Istenem ezek annyira gyökerek.
karma1
@Mirabilis: Nem hiszem, hogy oket kulon barki is penzelne, nincs a parlamenti partok kozott, egy a 39, magat partkent definialo csoportosulas kozt.
AMikor csinaltak az ellenplakatolast tavaly a menekultek elleni orban-plakatok ellen, ami penzt kaptak az emberektol, azzal mind elszamoltak.
Valahol miert ne tehettek volna meg ezt, egy tavoli, III. keruleti nevenincs terrel?
Oszinten - ezaltal most valaki szegenyebb lett? Megbantottak valakit? Lehet, hogy ok is csak egy jopofasagnak szantak, de ha mar hire ment a vilagban, es mindenhonnan pozitiv visszajelzes jott, akkor a III. kerulet eloljaroinak IGY kell kozbelepnie? Tudod, hogy ezzel mekkorat rontanak a magyarok kulfoldi megiteleseben?
Horn Gyula sem halt meg me'g ot eve, es Madl Ferenc sem,... Mekkora volt a felhaborodas, hogy a Hegyalja utat Madl-rol nevezzek el?
Foleg Pedersoli csaladja fogadta meghatottan ezt a gesztust, most akkor ki fog odamenni, es azt mondani nekik, hogy bocs, tevedtunk, es minden vissza, ezentul ez a ter fogja viselni a ...1374. terulet buszke nevet?...
Bringás
Néha eltűnődök, hogy miképp lehet mindenféle információ nélkül osztani az észt olyan ügyben, amiről az illető semmit nem tud?
A kétfarkú szerencsétlenek csupán egy vicc kategória, annyira sem veszem a fáradságot, hogy figyeljem őket. Persze a politikai irányultságuk az látszik, hiszen ez is egy libsi banda!
Közterületet az önkormányzat nevezhet el és annak a szabályairól rendeletet alkot. Ha a rendeletben az szerepel, hogy öt évig a halált követően közterület nem nevezhető el az elhunytról, akkor azt be kell tartani. Ez az elnevezés az önkormányzat joga! Nem fognak odamenni kétfarkúék női aktivistájához, hogy ha megszületik a gyereked, Dezsőnek fogjuk nevezni!
Miért? Mert nem ők tehetik meg, hanem a szülők!
Megy itt a sárdobálás és hazugságok keveredve féligazságokkal. Megint olyanokat szidnak, akik szabályosan járnak el és nem egy ugri- bugri kis semmi libsi csoportocska, amelyik többségnek álmodja magát! Szánalmas kis performansz, ugyan olyan emberekkel és pártolókkal!
nevemnick
@Bringás: te is ott laksz narancsos? Mert akkor nem csodálkozom osztod az észt, ami kincs, de neked nincs.
magyarbakancs
@Bringás:" A kétfarkú szerencsétlenek csupán egy vicc kategória, annyira sem veszem a fáradságot, hogy figyeljem őket. Persze a politikai irányultságuk az látszik, hiszen ez is egy libsi banda!"
Bringás!
Akkor mégis mért írogatsz nekik ha nem veszed figyelembe őket?
Bosszant ha másnak más véleménye van?
Te fizetett propagandistája vagy a Fidesznek?
karma1
@nevemnick: Valoszinu meg tudta jegyezni, hogy ez itt a 711-es kocsma, akkor ha emellett elfordulok balra, akkor maris ott vagyok a 1297. teruleten, ahol a kunyhom is van.
Verik egyesek a melluket, viszont lazan elmennek Madl Ferenc es Horn GYula atnevezesi hiren. Mindegyikuk kevesebb, mint 5 eve hunyt el.
Azt hiszem, Magyarorszagon a jelen kormanyzas olyan lazan kezeli az Alapkatyvaszt, hogy az mindenkeppen az o erdekeiknek feleljen meg, minden mas erdektelen.
nevemnick
@karma1: egyetértek. Probléma az, hogy a hatalom megtartása érdekében mindent megtesznek, még akkor is, ha Magyarország népe belegebed, mert ők az ,,igaz magyarok". (Kapják be a fiúpaci két hátsó lába közét elfoglaló ,,szerszámot".)
Bringás
@magyarbakancs: Szavam se lenne kétfarkúékra, ha nem szemtelenkednének állandóan nyílt színen!
magyarbakancs
@Bringás: Had szemtelenkedjenek.
Türjéd ,vagy nevesd ki.
Te mindig ócsárolod a más politikai nézetű embereket.
Mért?
Viseld el ,hogy vannak rajtad kívül mások is kinek más a nézete.
karma1
@magyarbakancs: Haha, A Ketfarku Kutyapart lenne az elso eldugott part! Kepzeld el, ugy kene nekik mukodni, hogy senki sem tudja, hogy leteznek!
Hat micsoda dolog, hogy letezik elet es part a fide$$-en tul is???
Tessek illegalitasba vonulni, ha jo volt a kommunista partnak, akkor biztos jo lesz nekik is...:o))))
Nalad a het hsz-e, LOL...:o)))
Tódor
@Bringás: Néha eltűnődsz? NE HAZUDJ!
Perwool
@magyarbakancs:ma:09:26
"Viseld el ,hogy vannak rajtad kívül mások is kinek más a nézete."
Nem, nem jól tudod!-:((( Sajnos!
Be kell tiltani a másképp gondolkodást, az ellenzéki sajtót, sőt az ellenzéket is!
Nem értem az ilyen illiberális gyökérkeféknek, mi bajuk volt a komcsi rendszerrel?
Ott is ez volt. Mindössze egy kis nemzeti szöveg hiányzott a diktatúrához!Ezért kár volt a rendszerváltást erőltetni...Mit csinál ehhez egy Fideszes? Tapsol!
Szétlopják az EU-s forrásokat ??? Tapsvihar
Kijátsszák a földeket ? Tapsvihar...sorolhatnám!
Lassan azt is előírják mikor xarhatsz, szexelhetsz, milyen pózban...
Állítom ezek még akkor is tapsolnának, ha az anyjukat végeznék ki! A lényeg, Orbán legyen a hóhér!
Egyébként Te megtudod mondani, ha annyira fene szar lenne az a liberális modell ami eddig volt, akkor hogy a b...s p...ába tett szert diplomára, meg ekkora vagyonkára ez a derék Orbán fajzat?Csak nem lehet annyira szar a liberális rendszer, ha így meg tudta szedni magát benne egyetlen perc termelő munka nélkül, a munka alapú társadalom nagy építője. ;-)
Bringás
@magyarbakancs: Mivel itt állandóan a Fideszt és a vezetőit ócsárolják, én sem rejtem véka alá a véleményem!
Tódor
@Bringás: Ne is! Ülj rá, hátha kikel. És akkor lesz egy kis háromkerekű!
Ha lenne egy hangyapöcsnyi agyad, észrevennéd, a te véleményedet a többi fizetett kommentelőn kívül mindenki leszarja.
justhpeter
Igen. A III kerületi önkormányzat lett a világ szararca.
karma1
@Mirabilis: Sokkal nagyobb olett volna a balhe, ha peldaul a Hegyalja utat akartak volna atnevezni, mint ahogy azt nem engedtek sem Horn Gyulara, sem Madl Ferencre atkeresztelni. A Kaszasdulo uj telepules, ott volt egy olyan hely, ami senkinek - meg a sajat polgarmesteruknek sem - erte meg, hogy akar egy uj Kossuth Lajos Vagy Rakoczi utcat csinaltak volna belole...
A Ketfarku Kutyapart a sajat penzebol koltott talan max. 20 ezer forintot 2 vagy 3 tablara, es ennyi. Ennek a penznek a par nullaval tobbszoroset szorja ki a kormany sokkal nagyobb baromsagra, es azert SENKI nem emel egyetlen ellenkezo szot sem. Beleertve ugyanezt a polgit.
magyarbakancs
@Bringás: "Mivel itt állandóan a Fideszt és a vezetőit ócsárolják, én sem rejtem véka alá a véleményem!"
Neked is keveredni kell az ocsúval?
Személy szerint ki nem állhatom Orbán urat ,de személyeskedő és trágár megjegyzéseket soha nem írok róla.
Sértő módon írógátöl másokról.
Ez beletartozik a ti stílusotokba?
Téged is bizonyos határokon belül ,nem téged írásodat kritizálom.
Mivel nem ismerlek személyesen mégse próbálnám a személyedet sértegetni.
karma1
@Mirabilis: Tenyleg, KI FOGJA stornozni ezt az esetet? Ez akkora blamazs a kerulet vezetoire nezve, hogy ebbe egy normalis rendszerben az onkori ebbe belebukna!
Igaz viszont, hogy a komolytalan nevu partnak sem kellett volna jopofiznia, foleg ilyen savanyu emberekkel, mint bus balazs vagy hogy hivjak a fickot...
Most vajon mi fog kovetkezni? bus feljelenti a partot, mert nem jelentette be az esemenyt, es ezzel a cselekedetevel kiiktatott egy adminisztracios lepcsot. Igen, ebben hibaztak. Viszont ha beadnak egy ilyen kerelmet, az ezer szazalek, hogy azt elkaszaljak,.
Viszont ha az eset pozitiv oldalat nezzuk, akkor a part passzivistai a sajat idejukbol, penzukbol megemlekeztek egy olyan valakirol, akit egyertelmuen mindenki szeret Magyarorszagon, nem lett belole senkinek semmifele anyagi kara, viszont mi lehettunk volna az elsok a vilagon, akik ilyen tisztelettel adoznak Pedersoli emlekenek.
Most ezt is elb@szta a nagyfeju burokrata onkormanyzat, es kizarolag sajat magarol allitott ki szegenysegi bizonyitvanyt.
Hari
Ez a FIDESZ valódi arca, ami nem a saját ötlete, azt cinikusan elítélik. Ahelyett, hogy látva a nemzetközi visszhangot, gondolkodás nélkül felkarolták volna az egyébként lehet, hogy nem teljesen szabályos "akciót". Nem számít az sem nekik, hogy ezzel a piti "tettükkel"" egy ország imázsát rombolták! Columbo" pl. 2011.jún.23.-án hunyt el, és 2014. márc. 13.-n szobrot kapott Budapesten. Ja, hogy azt. Rogán menedzselte !?.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.