A külügyminisztérium is pályázott az 1956-os emlékév programjainak szervezésére, a tárca egymilliárd forintot kapott Schmidt Mária bizottságától – írja a Népszabadság.

A kormány összesen 13,5 milliárdot szán az emlékév megrendezésére, Szijjártó minisztériuma jelentős részt vitt el a keretből. A lap szerette volna megismerni, hogy mire költik a pénzt.

A minisztérium a Népszabadság megkeresésére csak az Emlékbizottság honlapján is elérhető pályázati kiírás linkjét küldte el, majd a megismételt kérdésre azt válaszolták, hogy ha annyira kíváncsiak az újságírók, akkor adjanak be közérdekű adatigénylést, amire 15 napon belül válaszolnak.

Pofátlan "választ" adtak Szijjártóék az egymilliárd forintot firtató kérdésre

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
B@ccátok meg az emlékév -programjaitokat. .Már lehúztátok a klotyón az összes nemzeti ünnepet..Esetleg még húsvét-karácsonyt tudjátok [email protected] jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Ludmilla: Hagyd!
Teljesen felesleges ennek válaszolni.
Próbáltuk már egy páran,de ha sarokba érzi magát egyszerűen kilép a beszélgetésből.
Ne várj ettől a félnótás aberrálttól semmit.
Főleg észt ne.
Perwool
@Ludmilla: Benne van, hogy "köz" állandóan az folyik a szájukból, hogy ők a magyar emberek véleményére kíváncsiak... Akkor miért is kell erre külön kérvényt kérni, és főleg miért kell napokat várni?? Nincs meg a kérelem a kiutalás...meg úgy amblokk minden. Minek alapján állapították utalták a milliókat?Sehol semmi nyoma?
Desischado
Kérem szépen, a fidesz bemutatja, hogyan kell a közpénzt ellopni!
nezelodo
Milyen választ lehet tőlük várni? Csak olyant ami a lényegük, pofátlant... Ezek minden a gátlástalanság szakon diplomáztak, kitűnő eredménnyel. Kósának meg hamarosan megajánlják a meg nem szerzett diplomát, mert megszolgálta, (Kreditjenő visszanyúl, és intézi), ha saját erőből nem is jött össze.
kkalman
Ha én végezném a prosztata vizsgálatot rajta, azonnal kiköpné a helyes választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.