A rendőrség szerint a sofőr koronatanú lehet – írja a Blikk.

A lap szerint a kocsi azért fontos, mert a térfigyelő kamera felvételei szerint nagyjából akkor hajtott be a kerékpárútra, amikor a nőt meggyilkolták.

Krisztinát három éve ölték meg, férje a Blikknek most az mondta, nagyon várja, hogy megoldódjon az ügy, ezért ő is kéri, aki látta az autót, jelentkezzen a rendőrségen.

A soroksári futónő gyilkosát ez az autó buktathatja le

Az ORFK azt írja, a bűncselekmény felderítéséhez várják a Renault Megane Grandtourt vezető személy, a kocsit, utánfutót felismerő személy jelentkezését.

A kocsi 2013. szeptember 25-én 20 óra 20 perc és 20 óra 30 perc közötti időben egytengelyes, ponyvás utánfutójával a Budapest XXIII. kerület Vízisport út irányából a Fővárosi Csatornázási Művek felé haladva befordult a kerékpárútra, majd onnan 40 perc múlva kihajtott.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...3 év után ennyit " virít " a magyar FBI...
Ha ezt kinyomozták, és hogy a " kerékpárúton
közlekedett " 40 percig, kevés az esély, hogy jelentkezik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
...3 év után ennyit " virít " a magyar FBI...
Ha ezt kinyomozták, és hogy a " kerékpárúton
közlekedett " 40 percig, kevés az esély, hogy jelentkezik...
archive
Miért nem három évvel ezelőtt tették közzé ezt a fotót, és kérték meg a sofőrt, hogy jelentkezzen mint tanu??? Vagy csak most nézték vissza az utcai kamera felvételét???
papa.49
@volvós: @archive: Valaki nagyon szaros ebben az ügyben, és kibaszottul védik az illetőt!!!
A nyominger bandát úgy ahogy van ,,hazugságvizsgálatnak,, alávetni, valakit nagyon takarnak!!!
Nil
Ki a fene emlékszik mit látott vezetés közben 3 éve? HAcsak nem volt köze a gyilkossághoz.
papa.49
@Nil: Akkor meg bolond lenne válaszolni...
Vosztok
@papa.49: Az a marhaság, hogy fedezni akarnak valakit. Egyszerűen impotensek. A rendőrséget Tanhauserék idejében kommunista voltuk miatt lefejezték, és nem maradt aki kitanítsa az utánuk jövő generációt. Ezért az megmaradt tanonc szinten. Ennyit tudnak a szupertechnikájukkal együtt.

Tegyük fel, hogy én láttam azt a kocsit és jelentkezem is. Elmondom, hogy láttam. Ott és akkor ahol és amikor ők mondják hogy volt. Ennyi. Mire mennek vele? Mivel szolgáltattam új információt? Mennyivel tudnak többet?
Mobil123
és ez a felvétel csak most került elő??? na basszus!!! jól teljesít a nyomzóhatóság is !! (lehet hogy ő gyilkolta meg a nőt !)
levarosbukta
@Mobil123: Az hagyján! De a k.urva úristenit neki amikor én véletlen rossz helyen álltam meg a térfigyelő kamera olyan élesen leolvasta a rendszámomat mint a pinty. Ki is küldték a 45 ezres csekket. Ez meg hogy a jó büdös fenében nem látja a rendszámot?
sokanvagyunk
Ha a nyomozóhatóság illetékesének is lenne plusz 2 kereke - mint a képen láthatónak... :))
szaboria1
Megdöbbentő az egész ha csak mostanra jöttek rá a kocsi akkori mozgására.
Mobil123
@levarosbukta: Mert a pénz beszél kérlek szépen!

De tényleg nem értem hogy 3 év kellett hogy ez a kép előkerüljön??? Beszarás!
human
Csatlakozom a többiekhez. 3 év után mégis miben reménykedik a rendőség? Csak most kérték ki a kamerafelvételeket? 3 hónap után még megértem, de 3 év. Ki a franc emlékszik már annak az embernek az arcára aki vezette, vagy a rendszámra. Remélem annyi eszük volt, hogy a környező települések kameráit is megvizsgálták, hátha ott látszik a rendszám.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Arra nem emlékszem ki futott tegnap velem szemben,nem 3 éve,gratula!
vukkocska
Ha valahol létezett forró nyom, az itt volt. Nem sokkal a gyilkosság után már meg is találták Krisztinát. Valamikor nagyon jó "életes" nyomozói voltak a BRFK-nak. Még kutya is volt a helyszínen, amelyik nyomra vezetett. Hogy nem lehetett a nyomot ezután követni? Tényleg csak kérdések vannak, és a döbbenet, hogy a gyilkosság után 2 évvel hívnak szagszakértőt Németországból, meg most ez az autó. Mi a túrót csináltak eddig? Persze, ami már induláskor el van rontva, nagyon nehéz korrigálni. Vagy másfél évig csak a férjjel voltak elfoglalva.
wagabund
ezek azt hiszik, hogy majd valaki a hámlokára csap...

-baszki! ez a Józsi kocsija! -ez oda jár dugni a vízművek mögé..
-mennyi a nyoravezetői díj? -semennyi? - akkor nem is a Józsi...
Mobil123
@Horizont: Minek vannak a kamerák??? ja Te!!! Hát hogy téged megbüntessenek (ne félj akkor olyan éles lesz a kép hogy még a szemed színét is tudni fogják!)
Mobil123
@Horizont: Nem vagy buta !!! Csak ők kíváncsiak a szemed színére :-DDDD Na meg óhajtják a pénzed :-DDD
Mobil123
@Horizont: De őket ez nem érdekli tudod nagyon jól . :-( Amit lehet besöpörnek!! Kell a lé pl. a várba költözésre Na!
justhpeter
Ezt már én sem értem. Ha valóban abban az időben készült a bemutatott kép, nem nézték meg rögtön a felvételt ? És valaki megtartotta 3 évig ? Ha megnézték időben a felvételt miért most keresik a vezetőt ?
human
@justhpeter: Az még érthető lenne, ha a nyomozás érdekére hivatkozva ezt visszatartották, mert éppen ezen a szálon nyomoztak. De csak pár hétre vagy hónapra nem évekre lenne ez indokolt szerintem.
volvós
Miért nem a gyilkosság után pár nappal megkérték
Colombo hadnagyot...no a tettes(ek) másnap már rács mögött
lennének...
papa.49
Ezért írtam az elején ,,valakit nagyon takarnak,, azt nem tudom elfogadni, hogy ennyire impotensek legyenek a nyomozók, lehet felállni, és menni közmunkásnak...
Valóban először a férjet fingatták, vagy 3-4 hónapig, de semmit nem tudtak rábizonyítani, közben a nyom meg kihűlt...
jancsipapa
@archive: Gyorsan rá akarták verni a férjre ,mint annak idején Körmenden történt a szerencsétlen Táncos Gábor esetében . De itt egy volt rendőr volt az " ellenfél "és nem ment ...
human
@papa.49: @jancsipapa: Az esetek többségében közvetlen rokon az elkövető. Olyan alap dolgot, hogy kamerafelvétel meg nem nézni viszont tényleg hatalmas hibának tűnik. Szegény nőt már nem hozza vissza az életbe, de talán újabb gyilkosságot meg lehetett volna akadályozni.
papa.49
@human: Én is hajlottam arra hogy a férj a hunyó az elején de vagy nagyon tud uralkodni magán, vagy nem vétkes, ha jól tudom kétszer is beültették hazugság vizsgálóba, és mindkétszer át is ment...
Szerintem tudhatja a rendőrség ki az igazi tettes, csak éppen ,,sérthetetlen,, én erre tippelek...
Na mindegy ezt itt mink úgyse oldjuk meg...
Veleda
Már csak azért is érdekes a dolog. mert ha a figyelő lámpa kiszűri azt, hogy a biztonsági öv be van -e kapcsolva, akkor a rendszámot is le tudják olvasni.
Másrészt, ha a ponyvás utánfutó a Csatornázási művel felé hajtott, akkor annál a vállalatnál is érdemes lett volna érdeklődni, hogy ki járt ott abban az időben esetleg és mi dolga volt ott?
Persze ez lehet csak fikció, de minden nyomot ellenőrizni kell.
gulyasgyula
@papa.49: ..Ez még túl friss ügy ..A Magyar rendőrök az igazság szolgáltatás híres arról hogy jó eredményel csak legalább 20-éves ügyeket tud felderiteni ..Fenyő ügy sőt mennél öregebb annál jobb ""BISZKU BÉLA ""
kkalman
Ez a felvétel nagyon nagy valószínűséggel nem a bűncselekmény idején készült. A térfigyelő kamerák felvételeit max 72 óra múlva törölni kell, hacsak nem közvetlenül egy bűncselekményt vett fel a kamera. Márpedig a képen nem látható semmilyen bűncselekmény. Ami látható, az egy közlekedési szabálysértés, tehát törlendő felvétel. Ha ezt a felvételt most nyilvánosságra hozták, akkor ez a szabálysértés pár nappal ezelőtt történt a három évvel ezelőtti gyilkosság helyszínén. A sofőrt meg szeretnék büntetni, és mert a rendszámot nem sikerült rögzíteni, keresik, hogy ki látta a kocsit az utánfutóval, hátha kiderül a rendszám. A gyilkosság csak a körítés egy szabálysértés felderítéséhez.
kkalman
Még egy dolog. A felvétel tanúsága szerint a háttérben, az utánfutó mögött ott parkol egy másik autó is a bicikliúton. Annak a kocsinak a tulajdonosát nem keresik? Az is szabálytalanul áll ott. A gyilkosság idején készült felvételeken egy kocsi sem látható, és a hírek is arról szóltak, hogy kihalt volt az út. Akkor hazudtak, vagy most?
human
@papa.49: Ott van még a Nancy gyilkossági ügy is. Hát nem merném a fejem tenni rá, hogy ott is a valódi elkövetőt fogták meg. Legutóbbi hírek szerint kínában fogták el, de nem tartóztatták le. És a fiatal Nancynek volt képviselő kuncsaftja is. A rendőség nem tartotta fontosnak kideríteni a kilétét.
papa.49
@human: Amikor a politika belekavarodik a prosti világba, és ráadásul ilyen elvtelen hazug banda uralkodik, akkor akármi előfordulhat...
Érdekes módon amit említettél a szargyártó nem nyüzsög, hogy adják ki, miért is, mert lehet a pacák tudja ki az igazi tettes...
human
@papa.49: Nancy esetében szerintem is csak elvitte valaki a balhét, ezért is engedték el.
Havas Henrik tudna mesélni az álszent politikusokról és a prostikról, fiú prostikról. Mikor a prostitúcióról írt könyvet megtudott pár dolgot róluk.
papa.49
@human: Ja mikor az Annácska könyvét írta, ott volt egy szösszenet az Annácskától ,, nagyon kicsi, nagyon puha, és nagyon hamar elment,, és ezt egy politikus bránerról mondta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.