Szokatlanul kemény stílusban tárgyalnak a TV2 emberei a kábelszolgáltatókkal, valószínűleg azért, mert a miniszterelnökkel személyes kapcsolatban lévő Habony Árpád tekintélye áll mögöttük – mondta el a Népszabadságnak egy, a kormányoldal vezéregyéniségeihez közeli forrás.

Az informátor szerint ez a tárgyalási stílus annál is magabiztosabb, mint amilyen hangnemet az egykoron szintén Orbán bizalmasának számító Simicska Lajos engedett meg magának.

A TV2 szeretne minél nagyobb összeget kialkudni a programdíjakról folytatott megbeszéléseken, a lap szerint évi 5-6 milliárd forintról van szó. 

A hírek szerint a kormányoldalon is vannak, akik kritikus szemmel nézik a ­TV2-s erődemonstrációt. Ide sorolják Rogán Antalt, aki bár vállaltan Habony barátja, úgy tűnik, viszonyuk korántsem tekinthető konfliktusmentesnek.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Valaki alárúghatna már ennek a tölcsérseg.gű habonynak,,,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Kutyuska: ..Na azzal nem leszünk előrébb ,..Most még viccesnek tűnik de egy ilyen majom azért tehet meg mindent mert az érintettek nem veszik komolyan ..
Kutyuska
@gulyasgyula: Tisztában vagyok vele, de ezt a tempót, amit a Fidesz banda csinál, csak így lehet elviselni. Remélem az internetadós tüntetésnél is nagyobb tüntetés lesz, amikor megemelik a díjat. Mert, hogy megemelik, afelől nincs kétségem. Az RTL-es emelés sem tetszik, de ők legalább beszámolnak a kormány és Fidesz-közeli balhékról is.
Fizessenek azok, akik nézik Habony és Vajna csatornáit, én nem nézem sem a TV2-t, sem a köztévét sem. Most az olimpiai közvetítések közül felvesszük, amit meg szeretnénk nézni, az idióta egyperces híreket és migráns ellenes kampányt átugorjuk és csak a sporteseményt nézzük meg.
aremy
@kkalman: nem szarért húgyért egyszerűen ingyé!!
gulyasgyula
@Kutyuska: Én már egy idősebb generációhoz tartozom aki itt elírogat de nem tudom hogy kell egy ilyen internetes tiltakozást csinálni ,pedig szivesen csatlakoznék hozzá ..Előzzük meg a bajt , ha már a parlament rábólint nehezebb lesz .
gulyasgyula
@kkalman: ..Mégse teszünk semmit ez ellen a takony ellen , mindenki csak itt tud fenyegetőzni ..Kutya ugatása nem hallatszik az égig ..Én ki tudok fizetni bármilyen emelést csak nem akarok mert semmi pluszt nem kapok érte ..Valószinű hogy van néhány kommentelő akinek másra is kellene ez a pénz mégse áll ki magáért ..Ezért nincs ebből az országból semmi mikor az emberek még egy HABONY-tól is félnek ..
kukac50
Ilyen emberek vannak kormány közelbe? Ez a Fidesz szégyene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.