A Népszabadság írta meg, hogy egy szabadalmi bejegyzés szerint Rogán Antal a feltalálója egy elektronikus aláírási eljárásnak két másik személy társaságában. Rogán társai azok az emberek, akik egyedüli magyarként szerepelnek annak a ciprusi offshore cég tulajdonosi hátterében, amely a rezsihazugság idején több száz millió forint közpénzhez jutott a közműcégek auditálásáért. – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A nol.hu korábban azt írta, hogy a lapnak nyilatkozó, a cég ügyeire rálátók a cég mögött „a Fidesz egy üzleti ügyei miatt sokat támadott vezetőjét sejtik”. Ezek után felmerül a kérdés, hogy Rogán Antal áll-e a ciprusi offshore cég mögött, és hozzá áramoltak-e az állami százmilliók? – kérdezi a DK.

"Külföldre menekíti az adófizetők pénzét?" – offshore cég miatt üti Rogánt a DK

A Demokratikus Koalíció azonnali választ vár Rogán Antaltól arra a kérdésre, hogy ő-e az állami milliókból meggazdagodott offshore cég mögötti rejtélyes tulajdonos? A DK szerint az Orbán-kormánynak nyilatkoznia kell arról, hogy az egyik minisztere menekíti-e külföldre a magyar adófizetők pénzét! – zárul az ellenzéki párt közleménye.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@Eriksson: ! Ezt honnan veszed ? Magad találtad ki ?! Neki nincs róla cédulája de a vezérednek igen ! Na ! Akkor most ki is a beteg ?!
Eriksson
@bence: Nem tudok rájönni, hogy ezt miért írtad.
jancsipapa
Az adófizetők pénzét ? --- Nem .Ellopta . Már az övé .
bence
@Eriksson: ! nemfideszesnek írtad , hogy " ki az a DK ?most , hogy az alapító kezelés alatt áll !
Nos erre válaszoltam !
cikicakk55
@Horizont: na végre egy ember aki kimeri mondani azt,ami az igazság.Úgy voltam vele,hogy először végig olvasom a hozzászólásokat és ha nem találom meg amit keresek,akkor én írom meg. Szerencsére 1 embernek nyitva a szeme. Horizont is észre vette a nagy Rogánozás mögött a sok-sok kiskaput.A gengszterváltás óta mindegyik hatalmon lévő párt ugyan azt csinálja amit most a Fidesz( Rogán nevében) Mit gondoltok miért nem lett soha elszámoltatás a választások után? Pedig ugye a szavazatgyűjtő szép ígéretek közt, szinte első helyen volt,hogy " HA MI KERÜLÜNK HATALOMRA,ELSZÁMOLTATUNK MINDEN EDDIGI POLITIKUST A VAGYONÁRÓL, A GYARAPODÁSÁRÓL.LEFOGLALJUK MIND AZT AMI NEM FÉR BELE A FIZETÉSÜKBŐL FINANSZÍROZHATÓ DOLGOK KÖZÉ"" JA ÉS BÖRTÖNBE IS CSUKUNK MINDEN CSALÓT,AKI AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉT SAJÁT CÉLJAIRA HASZNÁLTA. Na és mi lett? Egyik párt jött a másik után,de valahogy az elszámoltatás, a vagyon elkobzás, a börtön büntetések elmaradtak. A szép szavak már csak Cd-n DVD-n vannak meg. Miért is? Mert mindegyik párt ugyan ezt csinálta,csinálja. Külföldre talicskázzák a pénzt az országból. Az uniós pénzektől kezdve, az MNB pénzekig, az arany készletig a nyugdíjpénztár lenyúlásától a dohány mutyiból befolyt összegig,minden megy és ment ki a Kajmán szigetekre, Dubaiba, Panamába és az ég tudja hány Offshore cég van még amiről nem is tudunk.Ne higgyük már el,hogy nem tudnak egymás disznóságairól.Azt elhiszem,hogy összeg szerűen talán nincsenek képben a különböző pártok,de mindegyik tudja,hogy azért nem lehet őket fülön csípni az adóbevallásuknál,mert a pénz 90% már nincs az országban.Az kell akkor,mikor már forró a lábuk alatt a talaj. Akkor mint ha kámforrá válnának,úgy eltűnnek majd minden eddigi párt meggazdagodott emberei. Itt marad az Ország kifosztva,magára maradva, pénz nélkül.Ezért nem idegeskednek a menekültek, az Afrikából meginduló több milliós tömegtől, a klíma változás miatti beáramlástól.Nekik luxus életük biztosítva van egy olyan országban,ahol pénzért mindent lehet kapni.A földön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.