Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője tegnapi budapesti sajtótájékoztatóján – amelyet a Gyorskocsi utcai fogda előtt tartott Budapesten – azt mondta: normális esetben ott kellett volna találni a politikust. A párt aktivistái erre vonatkozó szórólapokat helyeztek el a környéken.

A jobbikos politikus úgy fogalmazott, ha a csalás, a szélhámosság és a felelősség alóli menekülés olimpiai szám lenne, akkor Michael Phelps a több mint 20 aranyérmével "csak jelenthetne" Farkas Flóriánnak, a "Fidesz-válogatott" pedig minden nemzetet felülmúlna.

Eltűnt Farkas Flórián, a Jobbik keresést indított utána

Mirkóczki Ádám felháborítónak minősítette, hogy Farkas Flórián "vélhetően a rendre szállított olcsó cigányszavazatok miatt" továbbra is bizalmat élvez és az OLAF nyomozás elől is menekül. Amíg a kormány ehhez asszisztál, addig "Farkas Flórián egymaga a cigányság integrációjának legnagyobb gátja" – jelentette ki a Jobbik szóvivője.

Azt is mondta, hogy Mengyi Roland fideszes parlamenti képviselő is lelepleződött, a kormánypártnak pedig csak külsőség a polgári értékrend.

Mirkóczki Ádám értékelése szerint az embereknek elegük van a botrányokból és 2018-ban véleményt mondhatnak majd, ellenzékből azonban pártjának nincs érdemi beleszólása "a hatóságok, az igazságszolgáltatás hatékonyságába".

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Nem a cigányon van a hangsúly, hanem a tolvaj gazember rejtegetéséről. A szegény embereknek szánt pénzt csalta el! Ha tiszta a lelkiismerete, akkor miért nem vállalja fel az elszámolást? Így az " ártatlanság" vélelme igen megkérdőjelezhető. Lehet, hogy segítettek neki eltünni egy időre. Vagy elfogyott a "vezetőszár", vagy már azt is ellopták?! Persze, amíg az "élő isten" nem ad engedélyt. Amúgy mit tudhat ez a hitvány alak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Remélem megtalálják , többit rád bízom mit tennél vele.
qrfly
amíg roma ...és alacsonyabb ÉRINTHETETLEN !!!
TASzSz
Sokba kerül 1 szórólap fénymásolása is, pedig eléggé világosra vették a festékhasználatot!
dr. prédikátor
Nem tünt el a cigó!!! lehet hogy ki hypózták és azért nem vesszük észre,elvegyült a tömegben!!!
wagabund
@dr. prédikátor: a buta pofájáról felismerhető...
Csodálkozó
Akkor kerüljön elő, ha én dalban kérem!
sokanvagyunk
Tartok attól, már egy kisebb összegért is feladná magát. :)
Clavigo
Remélem ,,elásták valahol ezt a hernyót.
Rózsika Hatházi
Wanted! Dead, or a live. Úgy látszik Bon Jovi már akkor is tudott valamit. :)))
kisrigó
Nem a cigányon van a hangsúly, hanem a tolvaj gazember rejtegetéséről. A szegény embereknek szánt pénzt csalta el! Ha tiszta a lelkiismerete, akkor miért nem vállalja fel az elszámolást? Így az " ártatlanság" vélelme igen megkérdőjelezhető. Lehet, hogy segítettek neki eltünni egy időre. Vagy elfogyott a "vezetőszár", vagy már azt is ellopták?! Persze, amíg az "élő isten" nem ad engedélyt. Amúgy mit tudhat ez a hitvány alak?
Kovács Gizella
Elment valamelyik adóparadicsomba és személyesen kamatoztatja a lenyúlt lóvét.
Talán Dubaiba, ott bevegyülhet ...
bencemacska
Nem azért haragszunk rá, mert roma, hanem azért mert gazember! Még emeli a gazemberségét, hogy a sajátjai felemelésére szánt pénzt lopta el!
Eszébe sem jutott, hogy az ő szegénységüket csökkentse, életkörülményeiken javítson, csak a gazdaállatát majmolva urizál a mások munkájából összeadott európai segélyen!!!
Nem tűnt ő el, csak lapul valahol, várja a következő eljárási kegyelmet!
Polt Péter is eltűnhetne, amiért még meg sem indította a vizsgálatot! Közös gazdaállatuktól várja ehhez az engedély, vagy mi a ló... van???
perfekt
Köszi Flóri! Nyertem 20 ezret.Három héttel ezelőtt baráti körben ,beszélgettünk,és fogadtunk kártya-és iszogatás közben,hogy Farkas valamelyik egzotikus szigeten piheni ki a csórelás nem egészen könnyű "munkájának" gyümölcsét (.Betettük a közösbe,és ha nem lesz eltűnési hír egy hónapon belül ,megisszuk a kvótát.Persze hét végén így is.).Azért ott, mert nem kell megjátszani a barna színt.Már át is vettem merész tippem jutalmát-és kezdek aggódni-mert betonba volt öntve-Orbánnál-nehogy kőbe véssék a nevét! Az pedig még brahisabb ,ha beállt migránsnak ,és elment Afganisztánba.
Clavigo
Lehet ,,dolgozik,,mint az állat...kb.annyira ,,mint a széthízott Ikertesója,,a Cinege utcában.
Ludmilla
kiflis Gabiról hallottatok mostanában?Hát Flórival tölti a mézes heteket...
perfekt
@Horizont: Szia------ Haszon Fö betüvel..:)Inkább buktam volna, és ez a lótolvaj-börtönben lenne--atyuskával együtt De tudod annyi esélyünk van arra,hogy bukjanak-mint a trójai falónak az Epsom derbin.Sajnos.
justhpeter
@Horizont: Azért észnél legyünk. Akkora környezetszennyezési bírságot hárman sem tudnánk kifizetni.
perfekt
@Horizont: Én is látom,már régtől--de a szakító szilárdságom erősebb-a szokásosnál--és van egy fontosabb dolog -nem vagyok függő viszonyban -tőlük!De érzékelem a problémákat-és hidd el-éppen úgy basztat-mint másokat.Változásra nem alkalmas az ország--és én személyesen-nem látom azt az embert , csoportot-vezetőjét-kiért a tűzbe mennék-és azt hiszem ők sem-másokért.
perfekt
@Horizont: Ez a való- világ! No komment -tovább.
vadnarancs
Flóri gyre haza ide Roffra! Hát a pujáknak mán nincs mit enni adni, te meg dubajozol?
moareka
...én a helyében elő sem kerülnék...
sentinel216
Legenda lesz a Flóriból. Mint régen a kommunisták közül is sokan látták Lenint. Fideszesek mondogatják majd az unokáknak: - Én még láttam Flórit!
volvós
Ha nem kerül meg " élve ", legalább a többi roma
bosszus csapat tudassa velünk, mikor temetik és hova !! ??
simmering73
Hogy a viharba? Lepsénynél még meg volt.
Desischado
@Horizont: Nem jó, justhpeternek igaza van, ne szennyezzük a Dunát! Arról nem is beszélve, hogy abba hamar beledöglenének. Kényszermunka a bányában, kenyéren és vizen! Az lenne az igazi!
A flóri meg azért szívódott fel, nehogy kérdőre találják vonni, hogy hova lettek a pénzek. polt péter mit csinál?! Ja tudom már, elsikálja az ügyet, megdolgozik a milliókért, amit kap. Mennyit kell neki dolgozni, te jó isten, hogy elmosodálja ezt a csomó korrupciós lopást, amit a maffia banda csinál!
papa.49
Űzi az igazi hivatását elment vályogot vetni)))))))))))))
Levendula
Elveszett

Apuka nyakába veszi kislányát, de amikor a gyerek már jó ideje az apja haját húzogatja, az rászól:
- Kislányom, hagyd már abba, fáj, ha húzod a hajam.
Mire a gyerek duzzogva:
- Jó, akkor nem keresem tovább a rágógumimat.
Lepényleső
Mint tudjuk a kormány fejétől;a romaság a gazdaság rejtett tartaléka. Lehet azon csodálkozni,
ha választott vezérük professzionalista ezen a téren-is.
Kovács Gizella
A Jobbik szóljon az FBI -nak az megtalálja 3 nap alatt !
A mi Nemzeti Nyomozó Irodánknak -nak nem érdeke, hogy megtalálja mert még kiderülnének
más disznóságok is.
solidedge
Bevett PR szokás. A hazugságon, lopáson rajtakapott embert a pártja eltünteti a nagközönség elől. Majd amikor azt gondolja hogy a nép elfelejtette a fiaskót, előveszi mint ártatlan bárányt.
bence
Nem jó helyen keresték ! A vezérnél kellene keresni !
kkalman
Polt mosodásnak megint dolga akadt. Hol az egyik, hol a másik fideszes szarkupacot kell tisztára mosnia, most még a Flórit is tisztába teheti. Hánynom kell ezektől, de sajnálom a vacsorámat, ezért inkább visszatartom. Csak nehogy megüljék a gyomromat!
szmeagol
A plaátra jobban illene a "WANTED" szó!
Veleda
Csak most értem haza, de ezen a cikken besírtam. Elvitte a devla a sukár csávót?
Propi, a humorod mindent visz: a videó azt sugallja, hívd a csellengők telefonszámát:)) Az asztal alá röhögtem magam, köszi:))
Grumpycat
Azt beszélik, valami bringás bújtatja. A gazdaállat seggébe!?!?
nusika
... Zuschlag 6 évet ült ?? millióért ??? milliárdokért??
Veleda
@nusika: meg is bocsátott volna neki mindenki, a politikusok is meg a közvélemény is, ha éppen nem fordít hátat, és elkezdi a gusztustalan seggnyalását. Hálistennek nem jött be neki:))
Apatszerek
Flóri a Vatikánba kér feloldozást a Pápától;, mert náluk ez a kiengesztelődés alap követelmény az oldás, majd kötés a milliárdokért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.