Számtalan kritika érte a Magyar Liberális Pártot, miután amellett kampányol, hogy az emberek menjenek el az októberi kvótanépszavazásra. Fodor Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában reagált a baloldali pártok álláspontjára.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Pumukli!!! te már leszerepeltél te politikai szélkakas! neked már K U S S!!!
papa.49
Fodoros Gabika, ne pofázz, inkább meséld el hogyan is volt mikor a hazugovics ,,beejtőernyőzött,, téged az szdsz. be, hogy verd szét teljesen???
Ne izgulj a lámpavas, meg a kötél neked is jár!!!
Manhattan
Azt hittük, hogy csak Fodor jellemtelen senkiházi. Elfogadta a támogatást, majd mikor frakciót lehetett volna alakítani, nem vállalt közösséget korábbi barátaival. Szent-Iványi kinn volt Tusványoson,és "tudósított", ami már kicsit hányingerkeltő volt, Széllel megspékelve. A maffia-kormány aljas népszavazásánál részvételre buzdítani, meg egyenesen olyan ocsmányrezsimes! Jóérzésű ember nem mond igent, egy idióta, hazug kérdésre. Akarja ön, hogy beleegyezésünk nélkül a nyakunkra sózzanak illegális, ellenőrizetlen tömeget? Akarja a fene! Aki igennel voksol az hülye! Mi az Unió arányos teherviselésére szavazunk! Mi befogadjuk a menekülteket! Mi támogatjuk új életüket, beilleszkedésüket! A Liberális párt behódolt Orbán mézes igéreteinek, így kiírták magukat a demokratikus ellenzékből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.