Szombatig jelentkezhettek a csatornák az októberi népszavazás előtt, ha ingyen reklámidőt akartak biztosítani a pártoknak és a kormánynak.

Az ATV és az Andy Vajnához köthető kereskedelmi csatornákat villanyozta fel az a lehetőség, hogy az októberi kamunépszavazás előtt politikai reklámokat tegyenek közzé a kampány idején – derül ki a Nemzeti Választási Iroda internetes oldalán található összesítésből, melyet a hvg.hu közöl.

Az ATV és a TV2 Média Csoport Kft. esetében a hozzájárulást már megadta a Nemzeti Választási Bizottság, a csatornák 300-300 percnyi reklámot közölhetnek az október 2-i referendum előtt. A Super TV2, a Mozi+, a Prime, az Izaura TV és a Zenebutik nevű csatornák esetében még nem született meg a jóváhagyás, a szintén Vajna érdekeltségébe tartozó tévék összesen 150 percben kampányolnának.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Hogy az ATV .hogy adhatja a nevét ehhez a szennyes hazugsághoz az rejtély.
Hatalmas csalódásom az ATV.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Itsuka Nakimaga
A megfejtés egyetlen szó: túlélés!
Az ATV nem kap 80 milliárdot az adófizetők zsebéből! Egy üzleti vállalkozás, amely vagy megél a piacon (némi kis megalkuvással), vagy csődbemegy.
Az előbbit választotta...
papa.49
@Kovács Gizella: Én leginkább SEMMIRE, mert el se megyek!!!
Hofipisti
Az érvénytelen szavazat nem számít! "Az országos népszavazás akkor érvényes, ha az összes választópolgár több mint fele érvényesen szavazott." (www.valasztas.hu/hu/ovi/25/25_1_11.html)
Ez azt jelenti, hogy ha elmész és E.U:-t rajzolsz a körökbe, akkor pl. kifejezheted a véleményedet, de a megjelenéseddel nem "segíted" a bohózat érvényességét.
vonotok
@cs.n.: Én is inkább csak az összefoglalókat keresem és nézem.
juttka
@Hofipisti: @Hofipisti: Tehát akkor mégis el kell menni és az igenre és a nemre is x-elni v. akármit odaírni, hogy érvénytelen legyen? Ez jobb, mint a bojkott? A pártok sem egyértelműen mondják meg, hogy mit csináljunk, hogy ne legyen érvényes. Ha viszont ezzel "üzenünk" G.O.V.-nak, hogy ő is értse,/ha csak nem annyira hülye/ akkor megyek szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.