A Magyar Zsidó Hitközségek Szövetsége sem hagyta szó nélkül, hogy a gyűlölködéséről és rasszista kijelentéseiről hírhedt Bayer Zsolt állami kitüntetést kapott.

Az ironikus közleményben az olvasható, hogy a Mazsihisz fejében meg sem fordul, hogy

a kormány elismerésre méltónak találná, ha valaki rendszeresen kiirtandó kártevőknek, férgeknek, tetveknek nevezi azokat, akiknek nem osztja véleményét.

Ezért magától értetődő számukra, hogy Bayer Zsolt felebarátjuk, aki nem újságírói munkásságáért kapta magas állami kitüntetését, hanem éppen annak ellenére.

A közleménybe azt is belefoglalták, hogy 

Bayer Zsolt sikertelen és rosszkedvű, alighanem ezért akarta őt a kormány jobb kedvre, derűre hangolni valami pénzbe nem kerülő figyelmességgel.

A magyarországi zsidók erőt, egészséget és hosszú életet kívánnak neki, hogy legyen ideje jóvátenni mindazt a mérhetetlen kárt, amit az elmúlt évek során írásaival Magyarországnak okozott.

125 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Bringás: Kétlem, hogy Heisler András igényt tartana a te "jókívánságodra ismervew eddigi ténykedésedet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tobikamama
Megérdemli meg Orbán is amit kapni fognak érte ez az igazi szocizás.
Apatszerek
@pali85: Nagyon lehetne értékelni, amennyiben @eszegfu:- t mint nőt, tisztelnél annyira, hogy nem használsz vele szembe, de más nővel szemben sem, alpári obszcén szavakat. Hidd el nem leszel nagyobb, igazabb, ezen szavak használatával...
eszegfu
@pali85: Adatlapodra 85 évesnek irtad Magad... nyilván elfelejtetted. Ha pedig "velem van tele az egész oldal"... ne legyél már mazohista! Nem kell olvasni soraimat! Na persze megint érvek megint nincsenek... de tudod mit "én igy szeretlek"!
Apatszerek
@eszegfu: A társadalom együttélési udvariasság, etikett szabályait aki nem képes betartani, az már orvosi eset, recepteket olvasson, ne kommenteket!
pali85
@eszegfu: Ez az első igazi mondásod"így szeretlek",amely az igazi énedet jellemzi.Az eddigi írásod legtöbbje csak máz volt(remélem).Harag nincs ,én is így szeretni foglak."minden jó,ha a vége jó".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.