Nem vonják vissza Bayer Zsolt állami kitüntetését, bár az elismerés odaítélését ellenzők tábora egyre szélesebb: Polgár András üzletember és Krausz Tamás történész is visszaadja emiatt a saját állami kitüntetését. Lázár János ennek ellenére helyes dolognak tartja a publicista díját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
@Bringás: Te éjsötét bunkó BAROM nyalogány, jól figyelj, hogy silány velődbe beszivároghasson némi értelem: antimagyar az, aki a magyarság érdekei ellen cselekszik, vagyis pl. Antilop (ArRogáns), Viktorlop, Janilop stb. az egész istenverte mocskos Fityisz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Csodálkozó: Nem, nem élvezem a sértegetéseket, sem a beszólásokat! Néha van néhány értelmes is köztetek, ne félj, nem rád gondoltam! Van olyan is aki velem ért egyet!
Itt viszont szépen megnyilvánul az a paraszt, tahó stílus, amit magukat értelmes embereknek tartó, majom szintű magatartással kihánynak! Ez barátom, minősít és ezt le nem tudjátok tagadni!
Amikor valakivel nem értetek egyet, jön az anyázás, sértegetés! Na ezért vagytok páriák, megvetettek a többi ember szemében és olvasva benneteket, csak a hányingert érzik!
Rhesus Liberalicus, az új makogó faj! :-)))))))))))))))))
Csodálkozó
@Bringás: Ha hányingered van, ne ide járni imádni, lebzselj a kutykuruttyinfón, ott biztosan díjazzák a hozzád hasonló elmeháborodott barmokat.
kerekkocka
@silber13: Miért adsz alá lovat? Így is elég köcsög! Vezesd inkább rá! Az anyjára is azt kellett volna.
kerekkocka
@Bringás: Évek óta nem találkoztam ekkora barommal! Frissen szartak a gazdáid?
Manhattan
"Az állam a "rasszista bűnözőket tartja érdemesnek piedesztálra állítani. Ez pedig már olyan ellentmondás, amit józanul, tiszta lelkiismerettel nem lehet eltűrni" – indokolta a Facebookon Polgár András milliárdos üzletember, miért adja vissza a kitüntetését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.