A Magyar Zsidó Hitközségek Szövetsége sem hagyta szó nélkül, hogy a gyűlölködéséről és rasszista kijelentéseiről hírhedt Bayer Zsolt állami kitüntetést kapott.

Az ironikus közleményben az olvasható, hogy a Mazsihisz fejében meg sem fordul, hogy

a kormány elismerésre méltónak találná, ha valaki rendszeresen kiirtandó kártevőknek, férgeknek, tetveknek nevezi azokat, akiknek nem osztja véleményét.

Ezért magától értetődő számukra, hogy Bayer Zsolt felebarátjuk, aki nem újságírói munkásságáért kapta magas állami kitüntetését, hanem éppen annak ellenére.

A közleménybe azt is belefoglalták, hogy 

Bayer Zsolt sikertelen és rosszkedvű, alighanem ezért akarta őt a kormány jobb kedvre, derűre hangolni valami pénzbe nem kerülő figyelmességgel.

A magyarországi zsidók erőt, egészséget és hosszú életet kívánnak neki, hogy legyen ideje jóvátenni mindazt a mérhetetlen kárt, amit az elmúlt évek során írásaival Magyarországnak okozott.

125 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Bringás: Kétlem, hogy Heisler András igényt tartana a te "jókívánságodra ismervew eddigi ténykedésedet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ez egy galans visszavagas volt, melto Heislerhez...:o)))
Bringás
Heisler egyáltalán miért kapott?
Én pedig neki kívánok hosszú életet!
silber13
@Bringás: Kétlem, hogy Heisler András igényt tartana a te "jókívánságodra ismervew eddigi ténykedésedet.
Bringás
@silber13: Mondjuk ez nem volt pozitív húzás a részéről, de eddig korrekt, higgadt, értelmes embernek ismertem, aki méltón képviselte a zsidóságot!
silber13
@Bringás: Akkor Bayert nem képviseli méltóan!:-)))) Gondolom megvan rá az oka!
Bringás
@silber13: Volt Bayernek a Tűrhetetlen című folytatásos írása! A történelem során a zsidóság dolgait hánytorgatta fel és ez csípte a MAZSIHISZ szemét. Meg is értem, hogy nehezteltek miatta és Bayert is megértem, hogy leírta!
eszegfu
@karma1: Igazán frappáns levél volt! Ehhez is kell az ész, na meg az erkölcsi tartás!
silber13
@Bringás: Aha..! :-)) Aztán??? Van még ilyesmi?
eugen4402
Alszik a széken az ország, szunnyadozik a szakadás, máma már nem szakad tovább, ébredj fel szépen kis Balázs, mert lassan a szádig ér a ...(blamázs).
eszegfu
@eugen4402: "Kis koszorus költőnk"! Nagyon jóóóóóóóóó!:))
eszegfu
@silber13: 11:44 Bizonyára van még valami hülyeség a tarsolyában a "nagymagyar antiembernek"!
eugen4402
@eszegfu: Száz évvel ezelőtt József Attilát húztam szóbelin.
(Én hülye, Ady-ból készültem...)
Aki Én
@Bringás: „aki rasszista, aki antiszemita, aki izzó cigánygyűlölettel és nemzetpusztító eszmékkel szennyezi Magyarországot, s éberen őrködik a magyarországi szélsőjobboldal hagyományainak megőrzése, a félelem és gyűlölet érzésének ébren tartása felett.”
Tudod mit nem értek? Hogy orbán, Deutsch, Lázár... származása miért nem érdekel titeket? Hogy amikor Bauer cigányozik és zsidózik, az leginkább ezeknek az embereknek, ,,bajtársainak" szól, hiszen ők és még sokan mások a fideszben ezek, azok vagy mindkettők egyszerre.
Bringás
@Aki Én: Nem akarod a lényeget megérteni! Sem Bayernak, sem nekem kutya bajunk a cigányokkal libsikkel, zsidókkal, arabokkal stb.
Pusztán hangot adott Bayer annak, hogy a cigány tempó és életmód mennyit árt az országnak, hogy a migránsokat nem akarja a magyarság befogadni, hogy a libsi lázadást majomkodásnak tartja és a napi holokausztozást vissza kéne fogni!
Persze, hogy rárontanak ezért, ha tabu témákat feszeget!
Aki Én
@Bringás: ...újra: orbán, Lázár, Deutsch... is zsidó, roma vagy mindkettő.

,,a cigány tempó és életmód mennyit árt az országnak"
Ezt ugatom!!! Elég látványos a lezüllesztés és a gátlástalan lopás.
Bringás
@Aki Én: A hamis vádaskodás hiteltelenné tesz! Hol van itt lopás? Mondj egy ügyet, ami a bíróságon van!
Aki Én
@Bringás: ...te sem vagy a zártosztályon.
Bringás
@Aki Én: Nyomod a dumát, hogy lopnak! Nincs feljelentés, nincs nyomozás, nincs tárgyalás, csak a hangos huhogás van! Hol vannak a bizonyítékok? Anélkül nehéz ám bizonyítani a lopást!
Annyit mondjátok ezt a lopást, hogy el is hiszitek! Épp csak bűncselekmény nincs, de ez úgy látom nem zavar!
Bringás
Na most megvilágosodtam!
Azért adják vissza a lovagkeresztet, mert Kurt Meyer SS tábornok is kapott, igaz ő a vaskereszt lovagkeresztjét! :-)
eszegfu
@Aki Én: 12:29 Még ezt sem érti!:)) Nálam a dicsőségtáblán ma Te vagy a nap "hőse"!
eszegfu
@eugen4402: Mi lett volna, ha József Attilából készülsz?! Sajnos én a verseket arra az 1 órára tanultam meg...mára már nem maradt meg semmi sem... még töredékében sem lelem! Utáltam a magyar tanárom stilusát és azt gondolom őt sem szerettem.
nemfideszes
@Bringás: "Hol vannak a bizonyítékok? "
... ezt talán kérdezd meg olaj szőke sanyától és polt pot petikétől.
Amúgy feljelentés mindig volt, van, és lesz? De addig amíg a fidesz irányítja a rendőrséget, ügyészséget nem lesz nyomozás, és nem lesz tárgyalás sem. Úgyhogy hagyjuk ezt a képmutató cinikus dumát! A hülyék azon az oldalon vannak...
Bringás
@eszegfu: 12:29
Nyugodj meg, értem! Viszont nem érdekel az alpári provokáció és a nyílt primitívség, így nem ugrok minden füttyre!
eugen4402
@eszegfu: Igazad van, minden a tanár(nő) személyes varázsán múlik. Le kell kopognom, engem magyarból mindig rokonszenves emberek tanítottak. Sajnos a kémiával nem volt ilyen szerencsém: hülye is maradtam vegyészet terén...
Bringás
@nemfideszes: Tudod, ha nincs ítélt, ügy sincs! Amit itt összehordtok a lopásokról, sima rágalmazás! Nyugodtan lovaljátok bele magatokat ebbe a lopós dumába, de akinek egy csöpp esze van, egy szavatok el nem hisz!
eszegfu
@Bringás: 12:37 Az kizárt, hogy "megvilágosodtál"!? Csupán emlékszel rá, hogy előző életedben Kurt Meyer motorKERÉKPÁROS századában szolgáltál! "Eszmeisége" még ma is kisért, pedig már csak Bringás vagy...
Bringás
@eszegfu: Így ki vagy művelve a 12. SS Páncéloshadosztály parancsnokát illetően? Lenyűgöző, mennyi információd van a nácikról!
eszegfu
@eugen4402: Egyetértünk! Nekem a kémiát egy majdnem vak tanár tanitotta és nagyon szerettem őt is, meg a tantárgyat is.
eszegfu
@Bringás: Provokációd nem érdekel! Csupán annyit: ahhoz, hogy az ellenséged, ellenfeled felett lehessél, ismerned kell őket.
eugen4402
@eszegfu: Erre nem számítottam! (Nem a pedagógus-értékelésre). A 12:56-os hsz.-od nálam aranyérmet érdemel... Ez a (kerék)párhuzam nem jutott eszembe!
Fogadj el egy mély meghajlást, és az összes kalapom megemelését egyidejűleg. :-)))
Bringás
@eszegfu: Azért lehet, hogy egy picit több is van ettől! Ugye nem isteníted őket? :-))))))))))))
eszegfu
@eugen4402: Kösz. az elismerést! Időnként még nekem is juthat valami az eszembe elsőként!?:)
eszegfu
@Bringás: Te okoska! Gondolatszabadság van, azt képzelsz, amit akarsz!
Bringás
@eszegfu: Olyan frappánsakat tudsz írni!
Ossz meg valamit Meyer hadosztályáról velünk! :-)
dr. prédikátor
@Bringás: nem is kell minden füttyre illetve fütyire ugranod !!!Elég neked a viktor szopkiné is!!!
nemfideszes
@Bringás: "Tudod, ha nincs ítélt, ügy sincs!"... Orbánisztánban!
Aztán mondd csak hülye gyerek az 1.2 milliós bruttó havi fizetésből tonyókának, és soha nem dolgozott, végtelenül buta feleségének miből is telik, egy "folyton növekvő" 110 millás luxus lakásra, + a feleségének külön egy ugyan olyanra, balatoni villára, havi több százezres magánóvodára, Ceciliácska Q5-ös Audijára, 300 ezres havi közös költségre, bejárónőre, félmilliós Louis Vuitton táskára, milliós öltönyökre, karórára, luxus éttermekre , luxus külföldi utakra, + tartásdíj, stb. stb.?
Mondjuk a 800 eladott ingatlanból, amelyek adatai azon a CD-n voltak rajta ami "véletlenül" megsemmisült a rendőrségen? Beperelte már tonyó gyerek portikot hamis vád miatt? Mikor is lesz hajlandó eleget tenni a bírói idézésnek, és elmenni szembesítésre, az amúgy ő általa indított perben.
Szóval akinek "egy csöpp esze" van, és legalább összeadni tud, az pontosan tudja, hogy tonyókának a legális jövedelméből nem futja mindarra, aminek csak egy részét soroltam fel.
Mondtam már, a hülyék a másik oldalon!
Bringás
@nemfideszes: Vádaskodhatsz, de akkor sincs ügy! Én legalább is nem tudok róla! Amúgy Gyurcsánynak miből van a vagyona?
dr. prédikátor
@Bringás: te szerencsétlen agymosott!!! Az legalább dolgozott a vagyonáért! Mig a hülye viktor szopkinod meg összelopta, lopatta a stromanjaival a vagyonát!!! mert életében egy percet nem dolgozott!!!
aremy
@Bringás: te hányan vagytok?miért nem úgy kéred hogy veled ossza meg.
eszegfu
@Bringás: Na ne mááááár! Én segitsem ki a pukit is a hátsófeledből?!
Aki Én
@Bringás: ...tudom, tudom. Neked az kell, hogy valaki kiálljon és közölje, hogy lop, csal, hazudik, mert gyengécske értelmi képességed nem engedi magadtól meglátni Te sem a szemednek hiszel...
De már tudom, hogy ezeket te sem gondolod komolyan.
keresztapa
Többször hangot adtam zsidó létemnek, ennek ellenére nem tudok hasonulni a Mazsihisz gratulációjához, amit a zsidóság nevében megtett, Bayer Zsoltnak mert én mint zsidó eldöntöm azt, hogy kit érdemesítek gratulálásra, de a Mazsihiszt én nem tartom arra felhatalmazva, alkalmasnak, hogy nevembe gratuláljon bár kinek is, zsidó büszkeségem erőteljesen tiltakozik ellene!
Bringás
@keresztapa: Don Corleone!
Piciny anomáliát nem érzel akkor, amikor te a zsidó büszkeségedről szólsz, egy mukk sem hangzik el! Viszont, ha én arra hivatkozok, hogy büszke vagyok a magyarságomra, rögtön jön a mélymagyarozás, stb.!
Szóval, hogy is van ez?
keresztapa
@Horizont: Mond ez neked hiteles érvelést? Magyarországi zsidók hitközössége, amely az ország zsidó közösségét foglalja magában mint ha csak e közösség lenne zsidó, az külön vitatott, hogy gazdasági kérdéseknek érdekszféra miatt miért e közösség csak a képviselője, vajon miért is?
Nil
@silber13: A kerékpároknak két agya is van. Bringásnak egy sincs- csak egy beprogramozott robot.
Nil
Megint beleestetek a biciklis csapdába - kár.
silber13
@eszegfu: Megvilágosodni csak akkor fog ez a szerencsétlen nyalonc, ha a seggébe belenyomják a Missouri (BB-63) egyik fényszóróját, persze bekapcsolt állapotban.
silber13
@Bringás: Te az "érdekmagyarok " népes táborába tartozol Te érdekből vagy magyar, puszta számításból magyarkodsz nagy elánnal.Ahonnan hasznot remélsz atrra mászkálsz nagy melldöngetve.
silber13
@Bringás: 11:12-re: Olvasd el hogy Heisler miért kapta a díjat! És most miért adja vissza.
mandiner.hu/cikk/20160822_heisler_andras_buszke_voltam_a_dijra
keresztapa
@Horizont: 14:55-re 4.3. Pozitív zsidó identitás kampány'

„Zsidónak lenni jó” hirdették néhány éve az EMIH 1%-os kampányának plakátjai. Ez, és az ehhez hasonló kampányok célja elsősorban az, hogy a zsidóságot kiemeljék az antiszemitizmus és a holokauszt kontextusából, és a pozitív identitást, a zsidóság örömteli megélését erősítsék. Magyarországon a zsidók jelentős része pusztán a kirekesztés, a megbélyegzés mentén definiálja önnön zsidóságát ahelyett, hogy büszkén vállalná vallási és kulturális örökségét.[Asszimilálódását a magyarsághoz!
pbalage
szerintem most már tényleg nagy szükség lenne egy olyan igazi, nagy szabású, legalább 3 fős békemenetre!
Bringás
@pbalage: A békemenet nem húsz fős babazsúr volt, mint a liget lázadóinak összejövetele!
eugen4402
@TASzSz: Nocsak. Erről már sokan írtak, sőt Rembrandt mintha meg is festette volna, valami olyasmi volt: "A tékozló fiú hazatérése"... Bavaria a bajoroké...
pbalage
@Bringás: nem 20 fős volt, de manapság már 20 főnyi idiótát is felettébb nehéz összekaparni ebben a nehéz helyzetben.
Bringás
@pbalage: A ligetbe volt húsz makákó!
justhpeter
@Bringás: Hol a lopás ? A 3.000.- milliárd forint manyup mi volt ? Hány ezer magyar embert lopott meg ? Ez nem elég ?
Bringás
@justhpeter: Nem volt kötelező kilépni. Van aki maradt!
silber13
@Bringás: Tévedsz te kelekótya nyalonc, mert van feljelentés! De polték eltüntetik, lenyelik.
Grumpycat
@Bringás: Megetetem veled a lemetélt fitymámat te szarevő agyatlan eldobott szifiliszes, kívülről szaros kotonlakó.
Bringás
@silber13: Ha nincs bizonyítékokkal megalapozva, az a feljelentés csak rágalom!
Bringás
@Grumpycat: Nem tudom, hallottad-e, de a beválthatatlan fenyegetések a gyengeség legbiztosabb jelei!
Mit etetsz meg és kivel, te elmebeteg libbant? Otthon arcoskodjál anyának, ha nem kever le egy sallert, amiért pofátlan voltál vele!
Grumpycat
Te kis szarevő! A dádá nem marad el, hidd el. Hogy a kurva anyádnak vergődsz itt faszságokat Radírfej? Bújj vissza a csutizsírdisznó gazdaállatod valagába te szardarab. Na tünés a picsába.
Eszem-faszom megáll, ... libbant...ezen reggelig röhögni fogok...
silber13
@Bringás: Nagy marha vagy fiam! Bizonyíték nélkül szóba sem állnak veled! Volt bizony bizonyíték rogyásig, de eltüntek, mint az az ominózusVizoviczki levél az ügyészségen
Bringás
@Csizmás Kond: Van! Fitymája nincs! :-)))))))))))))))))
silber13
@TASzSz: Persze De ha a zsóti oda is menne, akkor a BAYER AG menten Gabonba fog köktözni!
Csizmás Kond
@Bringás: Erre írtam : " hogy a Mazsihisz fejében meg sem fordul, hogy
a kormány elismerésre méltónak találná, "
...most mi a büdös lószar van itt ? a mazsihisznek a fejében ha valami nem fordul meg azt a kormány nem szabad megcsinálja ?...hol élünk vazzzeeee...???
silber13
@Bringás: Meccsoda Krokogyilba való sutka!:-)))
Bringás
@Csizmás Kond: Épp erről vakogok a kezdetek óta! Van egy markánsan körülhatárolható kisebbség, akik kimentek lázadni a Szabadság térre, a ligetbe, lázítják a sajtóban a tanárokat, köztisztviselőket eredménytelenül. Na ez a minoritás akarja megmondani a többségnek, hogy mit tehet! Ideje helyretenni őket, de nagyon!

Drága Bolgár úr a Klubrádióban vezeti a Mi a teendő című műsort! Hát évek óta nem találja sem ő, sem a betelefonálók a választ! :-)
Csizmás Kond
@Bringás: ők nem kisebbség hanem vallási közösség...csak összekutyulnak dolgokat hogy belezavarjanak mást...inkább imádkozzanak...
Bringás
@Csizmás Kond: Nem mindenki tagja annak a vallási közösségnek a zendülő, lázítók közül, ezért is nem általánosítottam! Viszont mind a többségnek akar diktálni!
vadnarancs
Mi van románok? Ez nem a román csetszoba. Húzzatok román oldalakra csevegni!
Apatszerek
@Horizont: ami igaz az nem mindenki igaza, csak azé aki az igazat meg is éli:, nem csak véli! Senkit nem szándékozom sértésnek ki tenni. Arról viszont nem tehetek, ha az általam átélt igazat közlöm azzal aki csak véli az igazát!
teuton
Csizmas Kond meg a bringas, a 2 fidesz-troll jol elvan itt egymassal, elszorakoztatjak egymast a primitivsegükkel, csak azt nem ertem, mit keresnek egyaltalan itt?Mert lajkokat idaig nem gyüjtöttek...
Tekla
Micsoda fontos dolog ez ?
Legközelebb én is meg válogatom, ki gratulálhat a szülinapomra, ha olyan, aki a velem ellenségesekkel is szóba áll, akkor azt a gratulációt vissza vonatom.
Abban biztosak lehetek .
koszpeko
@Bringás: ma 12.17 Téged idézlek te moslék bélféreg
"Sem Bayernak, sem nekem kutya bajunk a cigányokkal libsikkel, zsidókkal, arabokkal stb."

"az itteni anyázó libbantaktól kéne megkérdezni!"
"Mit etetsz meg és kivel, te elmebeteg libbant?"
"Az én véleményem szerint eddig minden rossz liberáliséktól ered! "

HAZUDSZ BASZD MEG FOLYAMATOSAN!!!
Minden benyögésed,behányásod HAZUGSÁG!
TAKARODJ!!!
pbalage
@Bringás: a netadós tüntetésen megy vagy 50-80 ezer. (tudod, amikor a fidesz székletházon bebaszták az ablakot)
Hari
@Bringás: hát sorostól kunyerálta, nem tudtad ???
Hari
@keresztapa: akkor nem érted az ironiát, szarkazmust amit a MAZSIHISZ ebben a "gratulációjában" zseniálisan belebujtatott. Ajánlom, olvasd el többször, hangosan és lassan. Ha akkor sem esik le, a hiba te készülékedben van !
eszegfu
@silber13: 16:26 Nagyon igaz O.V. beszéde a videón! "... a hazádat szempillantás alatt kifosztják és még Téged is földönfutó szegénylegénnyé tesznek a saját országodban... (itt levegőt vesz, vagyis nem én "ragadtam" ki egy részt!)...csak a Fidesz!..." --- tehát magukról beszél!!
eszegfu
@Tekla: Kár, hogy erről csak a "micsoda fontos dolog ez?" jutott eszedbe!!:( Ez inkább egy erkölcsi tartásról szól: nem akarnak azonosulni Bayer ocsmányságaival. Valószinü, hogy az "ellenséged" nem fog Neked gratulálni a születésnapodon... de az is lehet, hogy a "barátaid" sem... El kellene gondolkodnod...
Bringás
@koszpeko: Tudod, ez a fasiszta tempó nem a kedvencem, így nem is sokat társalgunk!
Őrjöngő dühöd pedig minősíti azt a sejthalmazt, amit te képviselsz! Kis fasiszta senkiházi! Meddig trágárkodsz és vakogsz itt?
keresztapa
@Hari: szerintem nem az irónia, hanem abba való bujtatás:, az egyet nem értés gyújtólángja, vagyis provokálás az ellentétek szításának fokozása lopakodó módban! Amit így is, de amúgy is értelmezhető , melyik értelmezés kedvező részedre. Az irónia csak egyértelműségnél van jelen, ha kétértelmű az már nem irónia, hanem maszatolás.
keresztapa
A magyarországi zsidók erőt, egészséget és hosszú életet kívánnak neki, hogy legyen ideje jóvátenni mindazt a mérhetetlen kárt, amit az elmúlt évek során írásaival Magyarországnak okozott. a Magyarországi zsidók többsége elhatárolódik a Mazsihisz gratulációjától még akkor is ha az iróniába bújtatott. Mazsihisz a kormány pénzadományára szakosodott egylet, munkából élő zsidó közösséghez nincs köze!
Desischado
@eszegfu: Jól mondod! Tokugawa Iejaszu mondta: "Ismerd meg az ellenfeled, és ha kiismerted, várd ki az alkalmas időt, hogy elpusztíthasd!"
Milyen igaza volt! De mindig is azt mondtam, hogy szavakkal is lehet "karakter gyilkolni". A Mazsihisz levele pontosan ezt tette. Gratulálok nekik! Bringással meg nem érdemes vitatkozni!

@nemfideszes: Nálad a pont! Ez engem is nagyon érdekelne!
eszegfu
@Desischado:Ezt a mondást én nem ismertem... de kösz!... mindig tanul az ember! Tudom, hogy Bringást "felejtősnek" kell elkönyvelnem, de nem mindig sikerül... :)
Manhattan
"Miután ez az ország vérebek martaléka lett, ne csodálkozzunk, hogy egy pincsijüknek is odadobnak egy lerágott csontot"
koszpeko
@Bringás: Mi van fidesznyik fáj az igazság?
HAZUDSZ HAZUDSZ HAZUDSZ!!!
TAKARODJ!!!
dr. prédikátor
@Bringás: te szerencsétlen velocipéd!!!Ha egy normális mondom normális embert nem egy bélférget ,ennyien basztatnak már rég lehúzta volna magát a klotyón! de a te agyadig nem jut el,azt hiszed dícsérnek, pedig csak szopatnak!!!
Bringás
@koszpeko: A csótány sorsa a cipőtalp!
eszegfu
@Bringás: "Fasiszta tempó", "kis faszista", "zsebfaszista"... ugy használod ezeket, hogy nem is tudod a jelentését! Erőszakon alapuló politika követője... hát ez vagy Te...majd aki más véleményét elnyomja, elpusztitja...ez is Rád jellemző .."libsi lázadást... napi holokausztozást vissza kellene fogni", vagy a "libsi kisebbség el akarja nyomni a többséget". A fasiszta jelentése még: félelemben tartják a rendszer ellenségeit Vagyis ezen kifejezés használatát a helyedben meggondolnám kire is fogom rá!
Bringás
@eszegfu: Ahogy itt minden kormánypártit mocskolnak, gyaláznak, én sem válogatom meg, kire aggatom ezeket a jelzőket! Nekem a fasiszta az fasiszta, hiába is tetszeleg liberális álarcban!
pbalage
@eszegfu: szerinted vajon begurult a kis faszista?
eszegfu
@pbalage: Nem hiszem... De azt gondolom, hogy még mindig nem akarja megérteni ennek a szónak a jelentését... és összekeveri az "anyázást" a "lefasisztázással"... Pedig, ha 1x is megértené: mit jelent ez a szó, akkor lelke mélyén tudnia kellene, hogy nálánál nagyobb fasiszta nincs itt!
pbalage
@eszegfu: szerintem valami szoftverhibája van, ott villog a szeme sarkában a "Please restart" felirat.
pbalage
@eszegfu: én amúgy sajnálom egy kicsit, hogy ennyire szerencsétlen, de ha ketten mennénk vele egy mocsáros részen egy fenyőpallón, lehet hogy "véletlenül" belelökném.
eszegfu
@pbalage: Valószinüleg igazad van...valahogy megrekedt egy bizonyos elmélettel és ebben az állapotban éli tovább az életét... restart nélkül! Valahogy apukámra emlékeztet... "csórikámnak" is igérte Horthy, hogy "vitézségi" földet kapnak győzelem esetén... és hiába dolgozott a fogság után egész más rendszerekben, csak arra várt: ez bekövetkezzen. Amióta eszemet tudtam csak ezt hallottam... nem volt olyan téma, amelyből nem tudott volna a földre visszakanyarodni... mi lett volna, ha...Na meg állandóan "harcolt"... golyót mindenkinek, meg valami robbanószert (ennek a nevét már elfelejtettem), ha valamit nem tudott elintézni a tanácsnál. Mintha Bringás is a 2. vh-ból maradt volna itt az agyába jól belevésett akkori gondolataival!
eszegfu
@pbalage: A 12:03 hsz-ből ez maradt még ki: tulajdonképpen már-már sajnálom... de ugy tünik Benned is valahogy ez munkál!:)
pbalage
@eszegfu: én bírom, mert ha nem lenne, akkor valószínűleg fel kellene találni.
Mindig csodálattal olvasom a kommentjeit.
De ugye szegény faterod se lehetett teljesen kijelenthetően "komplex" (:)),
de asszem mégis bírtad.
Az én dédöregapámat meg egy fához kellett kikötni, mert állandóan meg akarta gyilkolni dédöreganyámat. Azt gondolota róla, hogy egy ruszki katona. Öreganyámról is ezt hitte, de egyszer elvitték a pszichiátriára, azzal a dumával, hogy a lányára fognak vigyázni.
Aztán csak akkor jött rá, hogy mi történt, amikor csattant az ajtó, de pont a másik oldalon volt a kilincs.
És mégis olyan csodálattal néztünk rá.
Egyszer elment amcsiba, aztán mikor hazajött, egy bőröndnyi leporellót húzott maga után, azt nagyon védte, mondta hogy az ott mind pénz. (mi gyerekek ezt csodálattal bámultuk).
Később kiderült, hogy nem pénz, de addigra már lefújta az egészet hajlakkal.
(azt is amcsiból hozta)
eszegfu
@pbalage: Apukám már 12 éve meghalt, de ma is emlékszem a "hőstetteire"... na ná, hogy "birtam"! 1x nagyon büszkén (mert hogy volt rá pénze) hozatott a tehenészetből olyan jó csurgós trágyát... de hogy ne vesszen el a leve az uttesten, beállt az árokba és kezével szinte "dölyfösen" jelezte: ide boritsátok. Apám pillanatok alatt szinte megkövülten combközépig állt a trágyában, persze a csizmája is telement! Nem mertem nevetni, de anyám sem... csak jóval utána. Azért Te sem panaszkodhatsz "öregapádra"...ott is lehetett minden!:) De az az érdekes, hogy gyerekként valóban "isszuk" az idősek szavait, történeteit, rettentő jókat nevettünk is rajta...csak nyilván a felnőtteknek mentek az agyára. Kissé elkanyarodtunk a témától, de nagyon jó volt... emlékeztünk öregjeinkre méghozzá Bringás kapcsán! Azért ez nem semmi!:))
pali85
@silber13: De Bayer úr sem a ti és a MAZSIHISZ -jó kívánságára nem tart igényt.Egykori (csontért,rongyért,ócskavasért edényeket adok)kufároknak milyen nagy lett a pofájuk.
silber13
@pali85: Ne fáraszd magad, mert tőlünk nem kap jókivánságokat. Fordulj inkább drótszamárhoz, és társaihoz, onnan áradnak a hozsannázások!
eszegfu
@pali85: Ha Te 85 éves vagy, akkor tisztelettel kérdezem: Neked mekkora "pofád" volt a 40 évi "átkosban"?! Egyébként elég értelmezhetetlen, hogy mit értesz az alatt:"egykori kufárok", akiknek most lett "nagy a pofájuk"... talán csak 1 nevet és indoklást mire is gondolsz... Még szép, hogy Bayer nem tart igényt a mi jókivánságunkra! De gondolom, Te nagyságához méltóan esetleg küldtél egy rézkarcos táviratot...
koszpeko
@pbalage: Kapott egy trójai virust az agya.
De feladta az is.
Nincs mit törölni.
pali85
@eszegfu: Városunkban az utcákon át Kóbi bácsi aki bokszot(cipőpaszta)cérnát árúlt,és mikor anyám megkérdezte,hogy kóbi bácsi,miért akarja azt a hülye unokáját a városházánál elhelyezni,a válasz az volt,hogy nem baj lelkem majd bele tanul.Ezek vagytok ti.Mindegy,hogy az országnak városnak a Magyar népnek mennyi kárt okoztok,csak élősködjetek,ti paraziták.
eszegfu
@pali85: Én nem minősitettelek, ugyhogy Te se tedd! A kérdésemre továbbra sem válaszoltál, csak irtál egy "tanmesét", aminek semmi köze az egykori kitüntetettek dijainak visszaadásához! Nekem tisztelettel meg az a véleményem: "mindegy, hogy az országnak, városnak, a magyar népnek mennyi kárt okoztok, csak élősködjetek, ti paraziták"... és ez vagy Te, tükrözve a jelenlegi regnáló kormányt... hiába akarod másra kenni! Tudod az idős kor csupán egy állapot és nem érdem... ez utóbbit ki kell érdemelni.
prime777
@Bringás: "Tudod, ha nincs ítélt, ügy sincs! Amit itt összehordtok a lopásokról, sima rágalmazás! Nyugodtan lovaljátok bele magatokat ebbe a lopós dumába, de akinek egy csöpp esze van, egy szavatok el nem hisz! "

Te most ezt tényleg komolyan írod le?
Gyerekek,orvost!
Még egy 10 éves is tudja ,hogy lopnak,és már körülbelül 1000x többet mint a volt pártok anno.
Csak amit elakartak titkolni az már 1000x-es.
Hogy ügy miért nincsen?
Ugyan már.
Nagyon jól tudod ,hogy abból van ügy amiből akarják,hogy legyen.
Elmagyarázni nem akarom mert te tökéletesen tudod ezt.
Tudod te jól,hogy működik a politika gépezete,vagy ha nem akkor olvasgass könyveket erről.
De nem kell,hiszen annyi a szar a fidesz körül hétről hétre,hogy Dunát lehetne rekeszteni vele.
Egyébként ha valóban azt hiszed ,hogy ezek a "grál-lovagok" társasága,akkor meg fel kellene ismerned végre,hogy te ülsz rosszul a lovon és nem mi. :_D
Már csak azért is mert az emberi természet gyarló, és amit el lehet venni és lopni ,azt el is veszik és el is lopják.
Ilyen dumát életemben nem hallottam. :D
Mutassunk ügyeket bírósági végzéssel.
A cinizmus és az arrogancia csimborasszója.
Ha lesz polgárháború téged ütnek agyon elsőnek.
Hogy miért azt ne kérdezd meg!
Asszongya mutassunk ügyeket!
Amit te művelsz az az emberek szó szerinti provokálása és baromnak nézése.
Mert neked ez így jó most.
Kizártnak tartom ,hogy amiket te leírsz azokat úgy is gondolod.
Már az általános iskolában megtanuljuk,hogy a politikusok lopnak csalnak hazudnak.
Te nem ezen a bolygón élsz ,de ahogy mondtam,én szerintem te pontosan tudsz mindenről csak teszed itt a hülyét.
Bringás
@prime777: Sajnos felültetek a libsi propagandának! Csak a vádaskodás, rágalmazás, de az is azért, mert a tolvajop kipottyantak a hatalomból. Így aztán ugatják a kormányt!
Tény és bizonyíték az nulla, bezzeg a hiszti és a hőbörgés ezerrel a semmiről!
pali85
@nemfideszes: Lehet hogy a"hülyék azon az oldalon vannak"mint írod,de a ti oldalatokon meg a degenerálta,kik marokszámra szeditek a dili bogyót.
pali85
@eszegfu: Az ilyen nehéz fejűnek,mint te vagy képtelenség megmagyarázni bár mit is,mert nehéz a felfogásod,mint írtad,hogy a"verset egy óra múlva elfelejted"ne erőlködj,mert drága az intim betét.
eszegfu
@pali85: Ha már tudásodat ilyen tökélyre fejlesztetted, tudnod kellene, hogy az "erőlködési" balesetek megelőzéséhez inkontinencia betétet kell használni, nem "intim betétet"...Remélem, ha idővel szükséged lesz rá, akkor nem intim betétet vásárolsz:!?:) Te agyonkulturált igen kedves, "megkövesedett" vén csont! Nagyon birom, hogy amikor nincsenek érvek, akkor jön a személyeskedés... ugy "erőből" szeretnének mindenki lenyomni, ugyhogy inkább Te ügyeljél az erőlködésnél! További szép napot!
pali85
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tobikamama
Megérdemli meg Orbán is amit kapni fognak érte ez az igazi szocizás.
Apatszerek
@pali85: Nagyon lehetne értékelni, amennyiben @eszegfu:- t mint nőt, tisztelnél annyira, hogy nem használsz vele szembe, de más nővel szemben sem, alpári obszcén szavakat. Hidd el nem leszel nagyobb, igazabb, ezen szavak használatával...
eszegfu
@pali85: Adatlapodra 85 évesnek irtad Magad... nyilván elfelejtetted. Ha pedig "velem van tele az egész oldal"... ne legyél már mazohista! Nem kell olvasni soraimat! Na persze megint érvek megint nincsenek... de tudod mit "én igy szeretlek"!
Apatszerek
@eszegfu: A társadalom együttélési udvariasság, etikett szabályait aki nem képes betartani, az már orvosi eset, recepteket olvasson, ne kommenteket!
pali85
@eszegfu: Ez az első igazi mondásod"így szeretlek",amely az igazi énedet jellemzi.Az eddigi írásod legtöbbje csak máz volt(remélem).Harag nincs ,én is így szeretni foglak."minden jó,ha a vége jó".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.