Nem tudta Monor fideszes polgármestere, hogy saját cége milyen munkát végez az Országgyűlés Hivatalának. Legalább is ezt állította a politikus az RTL Híradónak. A 444.hu számolt be arról, hogy a polgármester érdekeltségében lévő társaság nettó 24 millió 800 ezer forintért fejlesztheti a parlamenti könyvtár honlapját. Az LMP szerint baráti cégek zsebét tömi az Országgyűlés hivatala is. Az Országgyűlés Hivatalától viszont úgy reagáltak: a legjobb ajánlatot a fideszes politikus cége adta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
A fideszesek alkalmi süketek. Azt meghallják ha azt mondom, gyere, meghívlak egysörre. De azt nem, hogy hívjál meg egy sörre.
foxx
A fideszesek már csak ilyenek.
Nem tudnak semmit.
A fideszesek nem tudnak semmit, vagy hazudnak.
Mi ebben az újdonság?
Grumpycat
A fideszesek alkalmi süketek. Azt meghallják ha azt mondom, gyere, meghívlak egysörre. De azt nem, hogy hívjál meg egy sörre.
kkalman
Idióta fitymaszos! Azért nem tudja, hogy mivel foglalkozik a cége, mert ő a polgármester, és így nem foglalkozik a saját cégének az ügyeivel. Ekkora hazugságot még ennek a csicskának a vezíre se tud mondani, pedig nagyon igyekszik.
Hari
Hát ez már csak így van, egy polgármester, aki ráadásul fideszes, és még cége is van, nem tudhat mindent, hogy mit csinálnak a háta mögött azok briganti alkalmazottai ! Szerencsére, hogy nálunk van egy vezető , aki mindenről és mindent tud, és nemcsak holmi 24 milláról !
Központi Bizottság
Természetes, hogy a legjobb ajánlatot tevőnek kell nyernie egy pályázatot.
RonaGyuri
errről ezt írtam:

Még hazudni sem tudnak logikusan

Lenyűgözően bugyuta érvelés a derék fityesznyiktől

Mottó:
SWOT =
Strengths
Weaknesses
Opportunities
Threats

Különös amnéziában szenved Monor fideszes polgármestere. Valahogy nem emlékszik a dolgokra. A közelmúltban még azzal védekezett, szó sincs arról, hogy le akarta tagadni, csak az ő feje sem káptalan, ő sem tud minden aprócseprő dologgal szöszmötölni, így nem nézett utána, ki a tulajdonosa egy érintett területnek. Most meg azzal jött elő, hogy nincs tudomás arról, hogy „Humánswot Kft. nevű informatikai és tanácsadó cége az Országgyűlés Hivatalától kapott megbízást arra, hogy fejlessze a parlamenti könyvtár honlapját”.
Sőt a biztonság kedvéért még azt is elmondta, hogy: „Több mint tíz éve vállalkozó, a cégét kilenc éve vette, de csak két éve politikus – érvelt. Így nem is tudott az országgyűlési munka részleteiről, mert amikor a megbízást kapták, már polgármester volt, és a cég napi ügyeivel nem törődött.”.
Még az a jó, hogy az Országgyűlés Hivataláról nem mondható el ez a nagyvonalúság, hisz „a monori polgármester cége 200 ezer forinttal a nyílt közbeszerzési értékhatár alatt nyert el megbízást, meghívásos pályázaton. Nettó 24, 8 millió, bruttó 31 millió forintért teszik jobbá a parlamenti könyvtár honlapját.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.