Mindig megjelenik, de aztán mindig mindent tagad - Orbán Ráhelnek ez az egyik leggyakoribb közéleti hatása. Felbukkanása után átíródnak a hírek, hallgatásba burkolóznak a kormányzati források, felüti fejét a tagadás szelleme.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Nem az első ilyenünk.
Van már egy hasonló kaliberű emberkénk Habony személyében.
RonaGyuri
az egész nagyon jellemző, és van benne nem kis Déjà vu
Hellcat
Kolzsvárosról komment:

Akik Orbánt utálják, rendszeresen készítenek róla montázsokat a koronával. De nem gondolnak bele, hogy ez nem vicc, ez tényleg meglehet. Ám abban is tévednek, amikor a koronát Orbán fejére teszik. Orbán nem magára gondol. Orbán dinasztiában gondolkodik, úgy tekint magára, aki helyreállítja „Szent István államát”. De a korona nem az ő fejét illeti. Ha ő kapná a koronát, megkérdőjeleznék dinasztiaalapítási szándékát. Nem biztos, hogy a gyerekeit is megkoronáznák. A dinasztiákra pedig azért van szüksége a katolikus egyháznak, hogy az uralmuk állandó legyen. Ha mindjárt a gyereke kapja a koronát, akkor az már legalább két emberöltő, és az már történelmi idő, annak a jogfolytonosságát már nem kérdőjelezhetik meg.
(...)
Ráhelnek van 10-15 éve arra, hogy járja a világot, élje a hercegnők, a várományos királynők életét, belenőjön a feladatba, a luxusba, és királynői attitűdökkel álljon majd népe elé.
(...)
Így tekintsünk Orbán Ráhelre. Ha elég ostoba lesz a magyar nép, és erre minden esélye megvan, mire felébred, ez a lányka a budai Várban ül, a fején a „Szent Koronával”, amely még csak nem is volt soha István fején,

nepszava.com/2014/12/velemeny/bartus-laszlo-az-orban-dinasztia.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.