Bahrein olaj- és gázügyi hatóságának egy napon belül javította honlapján az Orbán Ráhel tavaly szeptemberi látogatásáról szóló hírt. A beszámoló rövidebb lett, és már nincs benne szó olajügyekről. A fotót meghagyták, de a címet javították, így abban már nem a magyar miniszterelnök felesége, hanem lánya szerepel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Csizmás Kond: Téged már megint nem az zavar, hogy mi a fenét csinálhatott ott a ráhel hanem az hogy 1 évbe telt elővadászni a hírt. Hiteltelen vagy,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Aki Én: ewlsiettem...
amikor Gordonkát a bildenmicsodába meghívták és országos dolgokról tárgyaltak akkor pisikáltad össze magad a boldogságtól, pedig neki akkor már nem volt semmiféle kormányzati hatalma vagy megbízása...most meg fosod össze magad egy évre rá a események után...szerintem nálad az ilyenek ürítési problémákat okoznak.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...szép az álmodozás...de csak álom marad...méghogy független bíróság...akkor a mai baloldal mid börtönbe volna ..persze a fél fidesz is...
Csizmás Kond
@Hellcat: ...ahhoz nem kell jelenlét hogy alaki ésszerűen tudjon gondolkodni...
Hellcat
@Csizmás Kond: Akkor most már állj neki jó? :)
Csizmás Kond
@Hellcat: ..nekem nem kell nekiállni..te meg fel sem fogod...csak zajongsz a többivel...:)
bakegya
MÁR EGY ÉVE OLAJOZOTTAN DUGDOSSÁK A SZŐKE HERCEGGEL AZ EU KÖZPÉNZT...ezt a cikket az összes szerepzavarosról,ki kinek a kicsodája,micsodája,már az angol lapok rég leközölték a FÉNYETETŐ ORSOS CSALÁDRÓL.Aki ebben a hivatalosra fogatott eseményben igazán át lett vágva az a bahreini király és fia aki üzletről tárgyalt és közben szélhámosokkal találkozhatott csakkk!-RASI ÉS PASIJA NAGY HÁTAST DOBOTT EZZEL ÉS AZ UTÓLAG-FOS KÖZLEMÉNNYEL.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.