A migrációs helyzettel kapcsolatban is készülnek kisebb törvénymódosításokkal a kormánypártok – mondta a Fidesz frakcióvezetője csütörtök reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Kósa Lajos telefonon nyilatkozott a rádiónak Balatonfüredről, ahol szerdán kezdődött a Fidesz-KDNP évadnyitó frakcióülése.

A fideszes politikus elmondta:

szerdán Orbán Viktor beszédét hallgatták meg, amelyben a miniszterelnök a célok között fogalmazta meg a népességfogyás megállítását, a családok támogatását, és

egy munkaalapú társadalom építését, amelyben mindenki munkához juthat, aki tud dolgozni.

A Fidesz frakcióvezetője a tervezett jogszabályalkotásokról elmondta, a polgári törvénykönyv egyéves tapasztalatai nyomán lehetnek korrekciók, s a migrációs helyzet alakulása nyomán is készülnek kisebb módosításokkal.

Kiemelte: a tömeges migrációval összefüggésben civilizációs, kulturális válság fenyeget. Olyan tömegek érkeznek, akik egy teljesen más civilizációból jönnek, ráadásul nem is hajlandóak integrálódni, elfogadni értékeinket, szabályainkat – fejtette ki Kósa Lajos, hozzátéve: ez a probléma a következő húsz évben nem fog megoldódni, ha nem csinálnak valamit.

Kósa Lajos, a TV2 Mokka című műsorában kitért arra is, Magyarországon ez még csak kockázat, de pontosan ki lehet számolni, hogy a tömeges migráció milyen veszélyekkel jár. Vannak országok, ahol már láthatóak ezek a veszélyek, mint például a nők elleni tömeges erőszak – jegyezte meg.

Beszélt arról is, hogy ha az októberi népszavazáson győznek a nem szavazatok, arra a magyar törvényalkotásnak is reagálnia kell majd. Addig is – mondta –, a miniszterek, az államtitkárok, a helyettes államtitkárok, a pártvezetés és a frakcióvezetés is azon dolgozik, hogy minél többen részt vegyenek a referendumon, és a nemek győzzenek.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

herczeg0210
Kurva messze van a Diktor politikája a kádári politikától! A kádári politika, amiben éltem negyven évet, emberibb volt és normálisabb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Munka alapú társadalom... Ez a g orbán nem mutatná meg, hogy kell dolgozni? Legalább végre kipróbálná! Az dumál, aki még életében nem dolgozott! És a munkalapú tásadalmat hogy képzeli ez a parazita? közmunkán éhbérért? A jó cur...va édes..a..ját neki!
egyember
"Munka alapú társadalom."
Erről jut eszembe:
Az őrmester az eligazításon kiosztja a feladatokat.
- Az első szakasz betemeti a felvonulási téren lévő gödröt.
- Őrmester úr: honnan vegyünk hozzá földet?
- Ássanak egy gödröt, onnan.
human
@Desischado: Áááá. Számukra a munka megalázó. Másokkal dolgoztatni és abból gazdagnak lenni dicsőség.
világlátó
A kádári politika 1957-től úgy nagyjából 1988-ig datálható. Aztán kezdett látványosan bomlásnak indulni minden, miután Gorbacsov meghirdette a NEW DEAL-t a Szovjetúnióban amit peresztrojka és glasznoszty néven hallhattunk elégszer.Erről a kádári korszakról azok tudnak valamit, ki - ki a maga helyéről vizsgálva azt, akik az értelmes korú életüket abban töltötték.Azok aki ma visszatekintve kancsal módon és kommunizmusnak titulálják azt a korszakot, semmit nem tudnak arról, csak azt az összeválogatott - amúgy tényszerű és tagadhatatlan - eseménysorozatot, amelyektől a mielőbbi felejtésre való hajlandóság, másokban a bosszúálló , számonkérő, büntető ösztönök hatalmasodtak el, kiben - kiben családi érintettsége okán.Mintha csak a kommunisták állandó és folyamatos agresszív, sőt brutális elnyomatása alatt élt volna Magyarország népe. A rendszerváltoztatás óta ez tart nap mint nap.Vajon miképpen tárja fel a jelenlegi 26 esztendőt az utókor úgy 30 év múlva? Sejtem. A kiútkeresés, a vissza Horthyhoz, sőt Teleki, Bethlen nyomában, Vass Albert és Tormay Cecele gondolatai mentén? Aztán egy fordulat jobbra, engedjük szabadon Csurkát, aztán Torgyánt. Isten,Haza, Család ! Aztán egy fordulat balra, kiénekelve a szocik szájából a sajtot.Aztán újra fordulat jobbra, el kell venni a jobbiktól a mikrofont.Aztán új fordulat a Nemzet felé, új alaptörvény, választási törvény , több mint ezerötszáz új törvény. Új emberek, államtitkárok és megannyi államtitkárhelyettes és kormánybiztos.Aztán a gyeplőt a lovak közé, a régi barátok politikai likvidálása, új kegyencek előhívása, gazdagodás a négyzeten.
Totális médiahatalom, koncepciós perek sorozata, nem baj ha később felmentik őket, addig is kussolnak.Propagandaminiszter, külgazdasági és külügyminiszter kinevezése, majd kétosztatú hatalom a miniszterelnök jobb és balkezében. Ha nyugaton utálnak, menjünk keletre.Azerbajdzsánba, meg a kirgizekhez, aztán gyorsan, elsőként Erdoganhoz. Ugye tudjátok folytatni.Akkor most merre tovább???
egyember
Kósa et-tól kérdezem:
Mo-on hány nőt aláznak, bántalmaznak, erőszakolnak?
- Az itt élő migránsok (a kevés illegális, és a sok Rogán Tóni által PÉNZÉRT betelepített);
- A ballib komcsik;
- A zsidók;
- A cigányok.
Valaki(ke)t kifelejtettem?
Ha nem volna (elég) adata, kérdezze meg Pintér et-at, vagy üssön a hasára (mint általában szokott).
-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.