A börtönépítésekkel párhuzamosan 2500 új munkatársat vesznek föl a büntetés-végrehajtáshoz 2018-ig. A börtönépítésekkel párhuzamosan 2500 új munkatársat vesznek föl a büntetés-végrehajtáshoz 2018-ig – közölte az MTI-vel a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) annak kapcsán, hogy csütörtökön huszonegyedik alkalommal ünnepli a büntetés-végrehajtás a szervezet napját, a Szent Adorján napot. A tájékoztatás szerint már mintegy kétezer önéletrajz érkezett a szervezethez azóta, hogy jelezték: 9 új börtön épül 2018-ig. A BVOP közlése szerint jelenleg mintegy kilencezer ember dolgozik a büntetés-végrehajtási szervezetnél, akik a fogvatartottak őrzéséért, szállításáért, munkáltatásáért, élelmezéséért, egészségi állapotáért felelnek. Munkatársaik 29 börtönben, mintegy 18 ezer embert tartanak fogva. Tizenkét 100 százalékban állami tulajdonú gazdasági társaság gondoskodik az elítéltek munkáltatásáról. A kormány által meghirdetett férőhelybővítési programban 2018-ig 9 új...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: I.raptor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

I.raptor
9 új börtön, plusz a stadionok - mi készül itt?
Orbán - Pinochet2.0 ?
nemfideszes
A fidesz irányította rendőrség és ügyészség után már szervezik a fideszes politikai vérbíróságot is, hogy az EU-ból történő kilépés után, "lakói" is legyenek az új intézményeknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.