A bevándorlás okozta terrorveszély elhárítása érdekében mindent meg kell tenni, az egyik legfontosabb eszköz az október 2-i kvótanépszavazás – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Tuzson Bence felidézte, hogy az Egyesült Államokat 15 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én ért támadással új korszak kezdődött a terrorizmus történetében. Az utóbbi időszakban azonban Európába is "beköltözött" a terror – folytatta –, az elmúlt egy évben több mint 300 ember vesztette életét terrorcselekmények miatt a kontinensen.

Bár a bevándorlók többsége áldozat – áldozata saját kormányának, az Európai Unió hibás bevándorláspolitikájának és az embercsempészeknek –, "mégis a bevándorlással együtt a terror (...) ideköltözött hozzánk, az európai emberek közé" – fogalmazott.

Tuzson Bence szavai szerint Európában "a terrorveszély állandósult", "egyik pillanatról a másikra kivégzőhellyé változhat a metró, a repülőtér, a vonat, a templom, az áruház, a fesztivál vagy akár egy tengerparti sétány". A kontinens sok térségében megszűnt a mindennapok biztonsága, félelem uralkodik, és ha nem teszünk valamit, ez a folyamat nem fog megállni – hívta fel a figyelmet, hozzátéve: Magyarország sem tartozik a teljesen veszélytelen területek közé.

A terror okát kell megszüntetni – mondta –, mert addig nincs tökéletes biztonság. Ezért szükséges a bevándorlás megállítása, aminek az egyik legfontosabb eszköze a népszavazás, így "kérünk mindenkit, hogy október 2-án mondjon nemet a kötelező betelepítésre" – fejtette ki az államtitkár, aki a kormány már meghozott intézkedései közül megemlítette többek között a fizikai és a jogi határzárat, valamint a határ élőerős biztosítását.

Tuzson Bence a sajtótájékoztatón a kormány nevében részvétét fejezte ki és segítséget ígért a Duna-Rajna-Majna-csatornán történt hajóbalesetben meghalt magyarok hozzátartozóinak.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Tuzson...aki hirtelen europai ember lett,,,,Meg a Gazdi is,,aki zsebberáz a kézfogás előtt..??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
Október 2. után mi lesz...megvédtek a migránsoktól...fel fogni tűnni a jó népnek, hogy közben széthordták az országot ...készültök új ellenséggel...migránsok hamarosan kipukkadnak...Kokóárpipipi a jó munkásember már látja a távcsövében kire lövöldöztök 50-100 milliárdért...
rejtözködő milliárdosokra?
Lőrinc disznóira?
vagy majd újra támadnak az norvég civilek?
Brüsszelt állítjátok meg Sopronnál?
Clinton néni lesz a magyar nyomor oka?
jahh...egyébként tőletek ki véd meg minket?
Rossz hírem van. Már itt vannak pár évtizede. És nem is kevesen. Nagyjából 40-50 millióan.
Csak fényességes, jobban teljesítő országunk valamiért nem bír akkor vonzerővel, hogy közülük érzékelhető számúan itt akarnának élni.Esetleg mesélhetne a nyugatról tömegesen hazamenekülő magyarokról, aki rettegnek a kegyetlen migránsoktól!Orbánnak úgy jött ez a menekülthullám, mint az isteni áldás. Épp kezdtek fogyni az ellenségek, meg egyre több gennyes disznóság felhalmozódni. Aztán huss, egy pillanat alatt elment mind a levesbe és a nép sok hónapja a menekülteken rugózik. Ki nem xarja le a NAV balhét, a Questor ügyet, a kitiltási botrányt, a Paks 2-t, az állami földek lenyúlását, meg egyéb "hülyeségeket"? A lényeg, hogy ne legyen szíriai szomszédunk! Mintha épp azok akarnák kilopni alólunk a földet...
Nem itt robbantgatnak. Nem hát! Javarészt azt se tudják, hogy a világon vagyunk. Meg a hatás is más. Ha Párizsban robban valami, az ausztrál, az amerikai, meg a japán is tudja miről van szó. Ha Budapesten, akkor meg előveszi a földgömböt és tűnődik, hogy hol keresse. Szóval ez nem a mi Tuzsony és a többi zsenijeink érdeme. Ha akarnák, a fél országot felrobbantották volna már.A biztonsági intézkedések semmit se érnek. Párizsban évekkel a terrortámadások előtt agyig felfegyverzett katonák járőröztek mindenhol. Eredmény? Közismert..
Clavigo
Tuzson...aki hirtelen europai ember lett,,,,Meg a Gazdi is,,aki zsebberáz a kézfogás előtt..??
Desischado
Ez is egy hazug, fidesz bérenc, aki orbán szekerét tolja. Azt sem hiszem el nekik, amit kérdeznek!
papa.49
bence te se vagy több mint a másik bence, kevesek vagytok nagyon, és szörnyen sötétek!!!
roch
Tuzson Bencén kívül van olyan hülye, aki elhiszi, hogy ezzel a népszavazással elhárul a terrorveszély?

Tuzson Bence, csak neked: a kereszténység bénázása miatt tartunk ott, ahol.
Tuzson Bence, te magad sem hiszel Istenben, akkor min csodálkozol?
kukac50
A terror veszélyt a Fidesz generálja,ezt lelki terrornak nevezzük,akiknek 20-30 ezer forintból kell megélni azt meg a Fidesz terrorjának . Az a 300 szegény személy aki letelepedhetett eddig, az a 16000 letelepedési kötvényt vásároló nem jelent terror veszélyt?
Minek ez a sok hazug duma?
Barom volt az is aki kitalálta ezt a szavazást! Mást tesznek és mást mondanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.