A bolgár-török határvidékre utazik este Orbán Viktor miniszterelnök, ahol a fokozódó migrációs nyomás miatt szerda reggel határszemlét tart bolgár kollégájával, Bojko Boriszov kormányfővel együtt – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden az MTI-t.

A program első részeként kedd este munkavacsorát tartanak a bulgáriai Burgaszban, amelyhez a tervek szerint a szerb miniszterelnök, Aleksandar Vucic is csatlakozik.

A magyar és a bolgár miniszterelnök szerdán délelőtt vesz részt határszemlén Bulgária és Törökország határán, majd az egyik érintett szakasz közelében közös sajtótájékoztatót tartanak tapasztalataikról és az egyre erősödő migrációs válsághelyzetről, a védekezés lehetőségeiről, eszközeiről. Ezt követően a fekete-tengeri határvédelem helyzetéről is személyesen tájékozódnak – ismertette a bulgáriai program tervezetét Havasi Bertalan.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Jót röhögnék, ha abban a jó szabású öltönyében migráncsnak néznék...

:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Jót röhögnék, ha abban a jó szabású öltönyében migráncsnak néznék...

:D
silber13
@nevemnick: Kéretik nem vihogni, mert a vezír titokban Mozart operájában a " Szöktetés a szerájból " Ozmin szerepérekészül titkos debütációra,lekörözve ezzel a néhai Székely Mihályt. Mindenesetre a potroha már megvan hozzá!:-))))
ila51
Hamarabb is eszébe juthatott volna. Még kerítés sem kellett volna.
Macskaszem
Akasszák ki a kerítésre! Amilyen rossz híre van, jó lenne migráncsijesztőnek.
Jozefina
Este utazik és a hajnali ködben szemlézik!!! Utána azt mond amit akar. A hazugságait ismételgetheti!!! Valaki kitalálhatná már az orbán formájú madárijesztőket is és tele rakni vele a határt!!!
Csodálkozó
Ha csak meglátják a csúti rémet, fejvesztve fognak menekülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.