A Kétfarkú Kutya Párt plakátjait tépkedő embert, a leírás szerint egy közmunkást interjúvoltak meg a párt által közzétett videón. Arra kérték, mondja el, miért teszi ezt. A válasz: mert ki van adva.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
És akkor odaáll a nemtudom hanyadik kerületi Fideszes polgármester nő és belehazudja a kamarába, hogy ők nem szerveztek semmiféle tépkedést, mert mindenkinek joga van kampányidőszakban plakátokat kihelyezni.
Hazug mocsok Fideszes banda!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemfideszes
"Madarat tolláról, kutyát gazdájáról"... már pedig ha a "gazda" egy hatalommániás, pitiáner bosszúálló tróger akkor ez van...
wpym
Alatta is? Akkor tepik, amig el nem fogy. lol
Béla333
És akkor odaáll a nemtudom hanyadik kerületi Fideszes polgármester nő és belehazudja a kamarába, hogy ők nem szerveztek semmiféle tépkedést, mert mindenkinek joga van kampányidőszakban plakátokat kihelyezni.
Hazug mocsok Fideszes banda!
kisrigó
Micsoda aljas módszer már megint! Persze mit várhatunk tőlük! Ha nem megy sportszerűen, akkor elő az arogens módszereket, a nekünk minden szabad szellemében. Eltaposni, kiirtani azt, aki ellenünk meg mer szólalni. Tegye boldoggá őket a kétfarkú kutya!
Yoda69
Mocsok fideSS az adofizetok penzen kampanyol kozel 8 milliardot pocsekolnak el erre az ertelmetlen szavazasra. Es ezt meg tetezik azzal hogy kozpenzbol fizetett kozmunkasokkal tepetik le az ellenzek plakatjait, amire egy filler kozpenzt sem adtak. Mind adomanyokbol, vagy maganpenzbol keszult. Ez tenyleg verlazito, rohadt naci modszer. De bukni fognak!
justhpeter
Otthon maradni. Elmenni és érvénytelen szavazatot leadni.
huKKK
Azt próbálnák sugalmazni, hogy a fidesz tépkedtetné a kétfarkúakét?
Mi van ha kiderül, hogy nem így van?
Azt is közli a propeller?
huKKK
@Béla333: "belehazudja a kamarába"

saját kamrájában mindenki azt hazudik amit akar
Villon
@huKKK: Szerinted nem lehetséges, hogy Soros pénzeli a plakát-letépést?
Equus
@Yoda69: a próféta szóljon Belőled, Kedves Polgártársam
egyvandor
@papa.49: Fideszes mozgósítás. 2006-ban sem volt ez másképp. Csak akkor a futballhuligánok kapták a főszerepet.
Desischado
De hazudni azt tud a fideszes polgi, hogy nekik semmi közük hozzá... Aljas, mocskos hazugok!
Nil
Aki plakátot tépked az nem ember csak robot - arra programozva hogy ártson a hazájának, az itt élő embereknek. Valaki programozza már át őket!
Bringás
Igen csak a libsi újságírók lefizettek egy szakadt alakot, hogy ezt mondja! Annyira jól hangzik! Lehet megint uszítani libsi módra!
Aki Én
@Bringás: Volt már néhány eset mikor hasonlót mondtál. Amikor kiderült, hogy igaz, akkor meg mélyen kussoltál. Antidemokrata uszítók pont úgy beszélnek, mint te.
nevemnick
Ha a fidesz és a qrmány plakátjainak megrongálásáért büntetés jár, akkor a hivatalosan bejegyzett ,,Kétfarkú Kutya Párt", plakátjait is a törvény védi. Ezeket az arrogáns fideszes bolgármester migráncsokat pedig fel kell jelenteni bűncselekményre felbujtás okán. Hajrá Tényi!

Na ugye...
Bringás
@Aki Én: Minden libsi eleve antidemokratikus, hiszen csak az ő kis szűk rétegüknek lehet igaza! Ezektől miért várnék igazmondást? Eleve hazugok!
Aki Én
@Bringás: Ez érdekes. Mást nem teszel naponta, mint a hazugságaitokat próbálod másokra erőltetni, nem foglalkozva az egyén saját véleményével. Pont te vagy az, aki uszít, hergel, hazudik, és mindenkit herotoz, aki nem fújja a pártpropagandát. Épp, hogy ti vagytok a szűk réteg, és mégis diktálni akartok mindenkinek. Rettegtek, ezért hazudjátok naphosszat a többségeteket, ami valójában sosem volt, és most sincs.
pbalage
@Bringás: szerintem neked valami súlyos agyi elváltozásod van, fordulj orvoshoz, vagy ne nyomkodd a zinternetet, mert nem neked való.
index.hu/napirajz/2016/09/02/ketfarku/
silber13
@Bringás: "Szakadt alak" csak te lehetsz, aki annyira legatyásodott, hogy hülye kaparmányokkal házal némi baksisért, könyöradományért!
Bringás
@Aki Én: Nem rettegünk mi egy cseppet sem! Ismét magasan nyerünk, ti pedig hisztériázni fogtok! Libsiék majd elcsalt választást hazudoznak, mert nem akarják bevallani, hogy senkinek sem kellenek!
Bringás
@pbalage: Tudod, mi lesz a fogadatlan prókátorokkal?
Aki Én
@Bringás: Ha nem lennétek ennyire ostobák és félrevezethetők, élhetnénk egymás mellett egy boldogabb országban. De itt nem lesz béke nektek hála. Érdekes, hogy éppen a nemzeti uszító hívei beszélnek folyton gyűlölködésről.
Bringás
@Aki Én: A libsi gyűlölködők az ország rákfenéi!
pbalage
@Bringás: fingom sincs. Megölik őket a cigány maffiózók?
pbalage
@Bringás: (13:55) te meg mámegin' mi a rossebet loptál, hogy ennyire véded?
silber13
@Bringás: Te is egy notórius hazudozó vagy. "Minden libsi eleve antidemokratikus, hiszen csak az ő kis szűk rétegüknek lehet igaza! Ezektől miért várnék igazmondást? Eleve hazugok!" Tehát a hazudozásaid bebizonyították és bizonyítják, hogy bizony egy megveszekedett " libsi " vagyNa apám ! Hog tebezért mit kapsz a pártodtól! :-)))))
silber13
@Bringás: §8:35: Süt belőle a magyarok iránti gyűlölet! Hogy is tűrnek meg az országban?
huKKK
@Villon: "Szerinted nem lehetséges, hogy Soros pénzeli a plakát-letépést?"
Minden lehetséges annak aki hisz.
Ki tudja?
Lehet,
hogy maguknak tépkedik le. Hekkelnek ezek a politikától kezdve mindent.
Lehet,
hogy még magukat is meghekkelik.
Leellenőrizte valaki, hogy neme az ő emberük?
Nem bonyolult ma egy önreklám. Csak annyit kell ismételgetni kivanadva, kivanadva.
Úgyse hiszi el senki, hogy a farkúak tépkednek maguknak.
Maga talán elhiszi?
Na látja.
Lényeg, hogy a tetthelyen fideszes legyen a burgermeister.
Így megy ez, nekiállok tépkedni a saját reklámomat, azt mácsak tapintatos célzást kell tenni, máris sejti a nagyérdemű, kik lehettek a fölbújtók.
Régi taktika.
Én is voltam gyerek.
Villon
@huKKK: Akkor ezek a FIDESZ gyerekek elég ostobák, hogy nem tépkedik a saját plakátjaikat, és nem ragasztanak a helyére egy "Támogassa Gyurcsányt!" plakátot. A kampánypénz felét megspórolhatnák, amivel kilehet stafírozni azokat, akiket még ne tömtek eléggé tele.
kukac50
Az egymás alá ragasztott plakátok nagyon ötletesek.
huKKK
@Villon: Tépkedni se nagyon kell. Elég mondani, hogy tépkedik.
Villon
@huKKK: Igazad van. Ráadásul semmi macerát nem kell bevállalni. Hazudni pedig már rutinmunka.
nusika
Ha tépkedtetik mások véleményét a fideszesek, akkor miért kíváncsi a kormány a "zemberek" véleményére a népszavazáson? ...és még ráadásul zsarol is !
huKKK
@nusika: Nem lehet kizárni azt sem, hogy a tudjukkik azt a láccatot akarják kelteni, hogy a fujjfideszesek tépkedtetnek.

Aki elkötelezett, elvhű köpködő, annak elég csak egy finom célzás, máris kikombinálja magának az ürügyet is a köpésirány mellé.
A felbújtókat kéne leleplezni.
silber13
@Bringás: Folyamatosan nő a te hülyeséged!De a fajtádra jellemző!
Bringás
@silber13: És a te fajtádra mi jellemző?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.