Olvasom a híreket egymás után, és szöget ütött a fejembe valami: vajon mennyi lehet az a közpénz összeg, amit kormányunk így vagy úgy, de prominensei szexuális életére költ?Legújabban itt van Matolcsy, a hős, aki menekülőre fogja ha újságírók az új bébike egyébként vaskos juttatásairól…

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
vajon mennyi lehet az a közpénz összeg, amit kormányunk így vagy úgy, de prominensei szexuális életére költ?
Soha nem tudjuk meg, mert titkosítva van 100 évre !
Hogy száradna le nekik ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
@Csizmás Kond: "Nem linkelek mert nincs szándékomba, hogy meggyőzzeléek viszont mondok egy példát:"
... ha nem akarsz meggyőzni akkor mért példálózol? Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy azért nem linkelsz be semmit, mert nem tudsz.
De maradjunk a példádnál. Mint minden ilyen szervezetnek van egy felügyeleti szerve, amely azt hivatott ellenőrzi, hogy a cég az általa megtermelt jövedelmet csak a szervezet működési szabályzatában leírtak, illetve a törvények által megengedett módon használja fel. Na már most, ha polgármester, vagy a köztisztasági cég vezetője elhelyezi a szeretőjét a cégnél, alibi kinevezéssel, esetleg a poszt betöltéshez szükséges megfelelő képesítés nélkül, valódi érdemi munkát nem végezve, de a betöltött poszthoz is viszonyítva qrva nagy fizetéssel, akkor az bizony kimeríti a hűtlen kezelés fogalmát. Jogállamban a felügyeleti szerv ilyen esetekben eljárást indíttatna a polgármester vagy a cég vezetője ellen, természetesen a hölgy cégből való kib@szása mellett. Az MNB felügyeleti szerve viszont kizárólag fideszesekből áll, élén az egyik legnagyobb szélhámossal... akire még a szemetemet sem bíznám rá, minek után igen jól ismerem az ürgét... és nem a médiából.
Csizmás Kond
@Béla333: Bélus, te ezeket ugyanbiza hol tanultad ?...ezzel a felfogásoddal akkor e nemzeti trafik is közpénzen működik ? az Alföldi-féle nemzetiben is közpénzen buziztak ?...a magyar nemzeti cirkusz is a te pénzedből turnézik...te megkergültél Bélus.
Béla333
@Csizmás Kond: 17.51
Akkor most fejezzük be ezt az értelmetlen vitát. Először tanulj, olvass, képezd magad, aztán majd megbeszéljük hogy mi a különbség a Magyar Nemzeti Bank és a Nemzeti trafik között!
Jó tanulást!
Csizmás Kond
@nemfideszes: Te abban maradsz amineb akarsz viszont és nis, ez a tiszta nem az amit egyik vagy a másik megállapít.
Tehát ha egy akármilyen állami vagy hivatalos közügyekkel foglakozó posztra felvesznek akárkit és azt néha megdugják az semmi esetre sem a te pénzed rovására megy
Sok ilyen dugnivaló poszt volt van és lesz..egyik legszembetűnőbb mindig a titkárnői volt..ma is az mégse háborog miatta senki.
A cég ha alkalmaz valakit, és mindegy kinek a megbízásából azt a cég fizeti. Minden cégnek van egy vezető tanácsa és az határozza meg kell-e oda dugnivaló vagy nem kell..ilyen egyszerű. A mipénzünkös mese már nemhogy elavult hanem szégyen.
ja és szervek...minden időben az akkor regnáló hatalom emberei töltik be a kulcsfontosságú posztokat, ez mindig is így volt és mindig is így lesz...és nem csak itt hanem az egész világon.
...enyi süketséget rég nem olvastam mint itt ebben az egy cikk hozzászólásaiban...nagyon nagy sötétségben vesz körül titeket...ennyire bután élni már bűn.
Béla333
nemfideszes
Ne hergeld magad, úgy néz ki menthetetlen! Vagy gátlástalan!
Vagy mindkettő!
Csizmás Kond
@Béla333: ...csaknem egy fészekalyból vagytok...:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.