Tudta? Matolcsy szeretője havi 1,7 milliót, anyja cége milliókat kap az MNB-től, de testvéreinek is jutott pár trafik, miközben Matolcsy unokatestvéreinek is milliárdos állami pénzek. A külügy közben Lévai Anikó rokonainak veszteséges cégét finanszírozza, Orbán veje Tiborcz pedig nem csak a közbeszerzésekből, hanem Habony és Rogán haverjaival együtt az államot 100 milliárddal megkárosító kötvénybizniszből is részesül. És ez még csak a család teteje.

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Minden könyvnek van utolsó lapja, ennél még nem tudni mennyi van hátra belőle, de ELFOG JÖNNI!!!
bakegya
...és ezek még szabadon járhatnak,kelhetnek...???
colibri
Ezek a szegény gazdagok, mennyire leköpnivaló szánalmasak! Ezért a sok hazudozás, rafinált kommunikáció, a hatalomhoz való görcsös ragaszkodás, hogy ez a kánaán meg ne szünjön a kiváltságos pettyes seggűeknek. Pénzt, időt nem sajnálva, mindent megtesznek az októberi népszavazás sikerességéért. Most lyukat beszélnek az állampolgárok hasába, mindenkit felkutatnak a világ végén is, levélben ostromolják. ...és közben (már hét éve, meg azután is) lesz@rják az embereket, semmibe nem veszik a népet. Hát, én is semmibe veszem ezeket.
papa.49
Minden könyvnek van utolsó lapja, ennél még nem tudni mennyi van hátra belőle, de ELFOG JÖNNI!!!
Borsodi
Valóban család barát,mert ennyi család még soha nem került az utcára nem éheztek ,nem mentek külföldre családostól új életet kezdeni,dobták el az életüket mert elveszítették a házukat munkájukat inkább menekültek a halálba.@colibri: igaza van semmibe veszik,leszarják a népet mindent maguknak akarnak.Hamarosan szégyenkezve mondhatjuk Magyarok vagyunk nem tehetünk róla,hogy a politikusok és barátaik nem tudják hol a határ.Tisztelet a kivételnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.