Körlevelekben szólítja fel a települések vezetőit a Fidesz, hogy szavaztassák meg testületeikkel a kötelező betelepítési kvóta elleni határozati javaslatot – írja a Népszava.

A lap – a birtokába került levél alapján – azt írja, a lista lehet annak a fenyegetésnek az alapja, hogy azok között a városok között osztják majd szét a bevándorlókat, ahol nem szavazták meg a határozatot.

A Népszava információi szerint a megkeresett önkormányzatok többsége azért fogadja el a határozatot, hogy később ne vonjanak meg tőlük kormányzati támogatást. A polgármesterek erről nem mertek nyilatkozni, de a lap több helyről is megerősített információi szerint ez áll a határozati javaslat átvételének hátterében.

Legutóbb Fenyvesi Zoltán, Veszprém megye 3. számú választókerületének elnöke küldött körlevelet a térség azon polgármestereinek, akik még nem teljesítették a feladatot.

Retteg a kormány, megzsarolta az önkormányzatokat

(Fotó: Népszava)

Több település helyi tájékoztató kampánnyal is kész támogatni a kudarctól rettegő Fideszt. Debrecen önkormányzata például 5 millió forintos helyi tájékoztatási kampánnyal igyekszik mozgósítani a város lakosságát a népszavazásra.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nagyon büdös izzadtságszagú már ez az egész. Foggal körömmel kapaszkodnak...szar lehet végignézni, hogy a célegyebesben kezd összedőlni a kártyavár. Adja isten, hogy érvénytelen legyen ez a szavazás...bár szerintem elcsalják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Á dehogy,semmitől sem rettegnek,attól jobban tartok,hogy semmitől sem riadnak vissza.
Desischado
Remélem, ez tényleg azt jelzi, hogy tele van a gatyó! Mi van, félnek, hogy nem mennek elegen szavazni?! Hát én nem megyek, az hót ziher! Adják az égiek, hogy Papának igaza legyen!
magyarbakancs
A kormány a saját honfitársait zsarolja meg.Ez pofátlanság teteje.
Meg alapozza a diktatúrát?
világlátó
Most találtam egy már egyszer felhasznált idézetet.Talán most még aktuálisabb, mint akkor. Így szól: " Lehet gigászi méret a dölyfe:/óriáspózban szánandó a törpe ! " Baranyi Ferenc
A mérhetetlen, ugyanakkor beteges erőlködés a saját önmegvalósítása érdekében, súlyos károkkal jár mind a saját , személye megítélésében, mind pedig az ország számára, amelynek népe, - félő - még mindig jelentős támogatásáról biztosítja. A biztonságra törtetés, a félelem felerősítése, az " ellenség " terrorista képében állandó felemlegetése valóban összezárja a lakosság legszélesebb rétegeit.Az, hogy erre csak egy válasz legyen adható, azaz a NEM az viszont jelzi a teljes felkészületlenséget, tehetetlenséget, a gyávaságot és a gyűlöletkeltésre alkalmas ostobaságot. Az is igaz, ez nem csak magyar probléma. Ezt látva, a mi vezérünk joggal gondolhatja, majd ő megmondja mit kell tegyen Európa. Mert ő tudja, Mert majd jól bezárkózunk és nem engedjük be a menekülteket és a jobb élet reményében hozzánk beözönlő migránsokat. Ha kell, majd fegyverrel védjük meg határainkat.Ehhez kell a lakossági támogatottság.
kisrigó
@lampa laz: Minden szavad igaz! Sajnos sokan vannak, hogy fogalmuk sincs róla miről szól igazában ez az őrület. Feltehetőleg nem mennek el, ha nem hiszik el, hogy az egér dübörög a hídon! Rosszul teszi a hatalom, hogy ennyire élesen tesz fel mindent egy lapra, bár sajnos nem változtat a népszavazás semmit. Gőg, még több hatalom... (hányinger!)
nezelodo
Remélem ezek a kollektív rettegők nem minket, hanem saját magukat juttatják gumiszobába, gumidominózni! De jut-e hely mindegyiknek a sógorok "üdülőhelyén"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.