Ha a kormány enged Brüsszelnek, amely ellenőrizetlen migrációt akar rákényszeríteni a magyarokra, meg fog változni az ország – mondta Orbán Viktor kedden az M1-nek adott interjúban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mitől fog megváltozni??? 1300 embertől??? Ekkora szarban van az ország, hogy 1300 ember letelepedési támogatással, felborítja az ellátási rendszereinket? Ennyire szar a helyzet, hogy 1300 ember megváltoztathatja a kultúrát egy 9 milliós országban??? Ellenőrizetlen migrációt kényszerít?? Se nem ellenőrizetlen se nem kényszerítés. 18000 silány módon átviszgált ember meg már bejött egy jó drága hitelle amit majd vissza kell ugye fizetni. Na azokkal mi lesz?
Nessy
@Hellcat: Azok "rendes "migráncsok, akinek nincs pénze, az terrorista! Ennyire egyszerű a magyarázat, hogy a hívek is értsék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.