A napközbeni eredmények azt jelezték: nem éri el az 50 százalékot a részvétel az úgynevezett kvótanépszavazáson. A Fidesz politikusai, beleértve Orbán Viktor kormányfőt, napközben már arról beszéltek: nem az eredményesség a fontos, hanem a nemek és az igenek aránya. Kövesse az eredmények beérkezését, illetve az első reakciókat a hvg.hu-val.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Ha nem az számít, akkor a kurva anyátokért kellett ez ennyi pénzért, amit fizettünk. Hazug, szar, szemetek vagytok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@papa.49: ..Volt már ilyen valahol a világon ?? Mert én nem hallottam róla , de attól még lehetett ..Egyébként ez nem is lenne rossz ötlet ..A felelőtlenül döntő , döntésükkel anyagi kárt okozó politikusok saját zsebükből fizessék meg az okozott kárt , vagy a teljes vagyon elkobzást is be lehet vezetni ..
papa.49
@gulyasgyula: Ebben kivételesen egyetértünk...
gulyasgyula
@gulyasgyula: ..Nem emlékszem a VIZIT DÍJ -KOR BETEGEK SZÁRA VÁSÁROLT PÁNCÉL KAZETTÁKAT AZ == ÁGNESKA VAGY KORMÁNY KI FIZETTE E ?? ,..TALÁN A MOLNÁR TUDJA Ő OTT VOLT A VEZÉRKARBA ..
papa.49
@gulyasgyula: Az is méretes faszság volt ez is igaz, nem kasszákat kellett volna beszerezni, hanem a tolvajokat megfogni, és lecsapni a kezét, akkor mindenki láthatná kivel áll szemben!!!
Igaz akkor problémás lett volna a parlamentben is a szavazáskor gombot nyomni a politikusoknak kezek nélkül, max. az orrukkal tudtak volna szavazni!!!
gulyasgyula
@papa.49: .. Sajnos 26-éve ez megy ..Az ellenzék meg egy jó döntést se mer bevállalni PL: : Az elszámoltatást , vagyonosodási vizsgálatok , stadion építés elállítása , olimpia elleni tüntetés stb ..Biróságok elszámoltatása ..Mert mégis csak zavar hogy egy olyan esetbe mint a VÖRÖS ISZAP kataszrófa nincs felelős stb ..DDDD...lenne miről - miért dolgozni ..
gulyasgyula
@gulyasgyula: ..Ma voltam Győrbe a hires Győri csapat hires stadionja előtt , a páya széle mellet is piacot tartanak minden szombat , vasárnap ..Legközelebb elfényképezem ..Lesz még ilyen stadion ha Orbán eltünik a szinről , REMÉLEM ..Mert ez a foci őrület már mindenen tultesz ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.