Ma újabb részletek derültek ki Rogán Antal luxushelikopterezéséről. Kiderült, hogy a luxushelikopter mellé 80 ezer forintért bérelhető luxusmercedes is járt és egy éjszakánként 110 ezer forintba kerülő luxuslakosztály a mándoki Forgách-kastélyban – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: Az ügyben rengeteg a ködösítés, nem tudjuk, hogy Rogán miért cserébe kapott ilyen szívességeket és hogy milyen előnyökhöz juttatta ezeket a cégeket.

A propagandaminiszter üzleti érdekeltségei mára teljesen átláthatatlanná váltak: még azt sem tudjuk, hogy milyen üzelmeket folytatott Portik Tamással és más alvilági szereplőkkel. Ha egy miniszter ennyi „szívességet” kap, felmerül a gyanú, hogy ezeket a befolyását felhasználva viszonozza.

Nemzetbiztonsági átvilágítást követel Rogán ellen a DK

A Demokratikus Koalíció az ügyben felszólítja Orbán Viktort, hogy kezdeményezzen újabb nemzetbiztonsági átvilágítást Rogán Antal ellen. A DK szerint a propagandaminiszter átláthatatlan üzleti és maffiakapcsolatai nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek. A DK szerint, amíg nem tudjuk, hogy Rogán Antal milyen üzelmekkel viszonozza a luxuséletmódját, addig költségvetési forrásokat sem szabad rábízni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ha nálunk mindenki azt kapná, amit érdemel, akkor ez a koszos kis tróger már rég lámpavason lógna, a gazdájával és a bűntársaival együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simitata
Szerintem is most ez Magyarország egyik legfontosabb kérdése. Vagyis az, hogy Rogán felesége milyen "bulájt" szervezett a Tóninak. És valóban nemzetbiztonsági kérdés, hogy egy magyar miniszter luxushitelben hál meg a feleségével.
simitata
@dr. prédikátor: Igen anno az egyház ezt csináltra. Lehet, hogy a prédikátoroknak kellene indulni a következő választáson.
Eriksson
m.cdn.blog.hu/st/stallonemagazin/image/sj_rogan_antal.jpg
A szexi zsidók között rendkívül gyakran előforduló név az Antal illetve annak külföldi megfelelői (pl: Tony Curtis, Antonio Banderas, stb.), de talán mind közül hazánk fia, Rogán Antal viszi a prímet. Antal eredetileg FIDELITAS-os volt, de miután egyre többen kezdtek egyenlőségjelet tenni a jobboldali héber népképviselet és a kissé (meglehetősen) együgyű Deutsch Tamás közé, Orbán Viktor átemelte a lényegesen intelligensebb Rogán Antalt a FIDESZ alelnökei közé, ami az antiszemitizmus visszaszorítását megcélzó fontos stratégiai lépés volt.
A hihetetlenül sármos Rogán Antal Amerikában ma valószínűleg ünnepelt filmsztár lenne, Körmenden született honfitársunk azonban idejében felismerte, hogy Magyarországon politikusként lehet igazán sok pénzt lopni keresni, ezért a (természetesen) közgazdász diploma megszerzése után ezt a típusú karriert célozta meg - az idő pedig őt igazolta.
I.raptor
@lusta: Szia Lusta!
Te is tudod, h rafinált ez a köcsögtóni!
Emléxel, h tavaj, vagy előtte ő kért maga ellen és ezzel megakadályozta a NAV-vizsgálatot?
Vagy fordítva! :-))
justhpeter
Egy esetben el bírom képzelni az átvilágítást, ha lángszóróval végeznék.
JAJMÁR
Elég ezt a tóniit figyelni. Leképezi a fidesz politikàját. Pedig nem vagyok híve az általànosításnak, de az a kormány amelyik ezt elnézi azonosul vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.