Ma újabb részletek derültek ki Rogán Antal luxushelikopterezéséről. Kiderült, hogy a luxushelikopter mellé 80 ezer forintért bérelhető luxusmercedes is járt és egy éjszakánként 110 ezer forintba kerülő luxuslakosztály a mándoki Forgách-kastélyban – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: Az ügyben rengeteg a ködösítés, nem tudjuk, hogy Rogán miért cserébe kapott ilyen szívességeket és hogy milyen előnyökhöz juttatta ezeket a cégeket.

A propagandaminiszter üzleti érdekeltségei mára teljesen átláthatatlanná váltak: még azt sem tudjuk, hogy milyen üzelmeket folytatott Portik Tamással és más alvilági szereplőkkel. Ha egy miniszter ennyi „szívességet” kap, felmerül a gyanú, hogy ezeket a befolyását felhasználva viszonozza.

Nemzetbiztonsági átvilágítást követel Rogán ellen a DK

A Demokratikus Koalíció az ügyben felszólítja Orbán Viktort, hogy kezdeményezzen újabb nemzetbiztonsági átvilágítást Rogán Antal ellen. A DK szerint a propagandaminiszter átláthatatlan üzleti és maffiakapcsolatai nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek. A DK szerint, amíg nem tudjuk, hogy Rogán Antal milyen üzelmekkel viszonozza a luxuséletmódját, addig költségvetési forrásokat sem szabad rábízni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ha nálunk mindenki azt kapná, amit érdemel, akkor ez a koszos kis tróger már rég lámpavason lógna, a gazdájával és a bűntársaival együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Az anyátok tomportát.

Akasztófát követeljetek, ne átvilágítást.
De ha már átvilágítás, akkor valami röntgengépben úgy félórán át, vagy Pakson a 2-s reaktorban.

Már szerecsenmosdattok, egérutat adtok a tetünek.
quadrocopter
Ezt a Rogán-verebet, normális országban már felhúzták volna...a nemzethy lobogó helyett.
Perwool
Ha nálunk mindenki azt kapná, amit érdemel, akkor ez a koszos kis tróger már rég lámpavason lógna, a gazdájával és a bűntársaival együtt.
papa.49
Vállalom az ,,átvilágítását,, a túlvilágra, még kísérteni se mer visszajárni!!!
Kamcsatka
Most már legalább tudom, hogy kitől származik a paraszti bölcsesség, miszerint: "Itt mindenki hülye körülöttem, csak én vagyok helikopter.
Warlord
Én is szívesen átvilágítanám. Mikrohullámmal.
Szókrakész
@Warlord: Te is tudhatnád, hogy állatot tilos mikrohullámú sütőbe tenni.
Borsodi
A fiđeszes képviselők száma nagyon meg csappanna ha átvilágítanák elszámoltatnák őket,már az is elég lenne ha azoknak vágnák le a kezüket akik milliókat loptak.A parlamentben a nyelvükkel nyomnák a fideszes képviselők a gombot.Nem Anti-lop itt Viktor lop és segítői.Magyarország nem korrupt ország,csak a fideszes politikusai telhetetlenek.
moareka
Nem kell bántani...,egy ilyen melák, talaszájú pofát csak úgy tud elviselni az üresfejű "vállalkozó" asszonka, ha luxust biztosít neki, úgy mint a miskolci ribinek a kaszinós hörcsi...
Profonn
Ahhoz a vastag bőrhöz a Röntgen is kevés lesz !
lusta
Hülyeség. Elég egy adóvizsgálat.
papa.49
@lusta: Van itt olyan a fütyiszek számára, még nem láttam az elmúlt majd 6 évben!!!
Csak a nyugdíjas nénit baszogatták, hogy miből vett a fiának hallókészüléket!!!
papa.49
@Warlord: Inkább egy ,,piszkos bombával,, hogy nyomokban se maradjon nyoma!!!
Jozefina
orbánnak is csurran-cseppen biztosan toncsika kis üzleteiből pár eurócska ezért hagyja garázdálkodni!!!??? Aprópó ugyanez vonatkozhat flórikára is, aki még mindig nem került elő!!!??
papa.49
@Jozefina: Ott bujkál Tiszaroffon a ,,putrijában,,!!!
Aki Én
Onnan lehet lemérni egy hír súlyát, hogy még a trollok is elkerülik a véleményezést.
De azt akkor sem értem, hogy az egésszel miért vannak megelégedve? Hiszen az csupa ilyenből lesz egész, vagyis ez a jellemző.
dr. prédikátor
Hát én inkább lángszóróval világitanám át ! Porse maradjon belőle!!!Mocskos egy rongyrázó bugris geci!!!
Kovács Gizella
" Politikusok. Tudod, ezek miért lopnak? Hagyománytiszteletből! "
( bye Hofi :)
simitata
Szerintem is most ez Magyarország egyik legfontosabb kérdése. Vagyis az, hogy Rogán felesége milyen "bulájt" szervezett a Tóninak. És valóban nemzetbiztonsági kérdés, hogy egy magyar miniszter luxushitelben hál meg a feleségével.
simitata
@dr. prédikátor: Igen anno az egyház ezt csináltra. Lehet, hogy a prédikátoroknak kellene indulni a következő választáson.
Eriksson
m.cdn.blog.hu/st/stallonemagazin/image/sj_rogan_antal.jpg
A szexi zsidók között rendkívül gyakran előforduló név az Antal illetve annak külföldi megfelelői (pl: Tony Curtis, Antonio Banderas, stb.), de talán mind közül hazánk fia, Rogán Antal viszi a prímet. Antal eredetileg FIDELITAS-os volt, de miután egyre többen kezdtek egyenlőségjelet tenni a jobboldali héber népképviselet és a kissé (meglehetősen) együgyű Deutsch Tamás közé, Orbán Viktor átemelte a lényegesen intelligensebb Rogán Antalt a FIDESZ alelnökei közé, ami az antiszemitizmus visszaszorítását megcélzó fontos stratégiai lépés volt.
A hihetetlenül sármos Rogán Antal Amerikában ma valószínűleg ünnepelt filmsztár lenne, Körmenden született honfitársunk azonban idejében felismerte, hogy Magyarországon politikusként lehet igazán sok pénzt lopni keresni, ezért a (természetesen) közgazdász diploma megszerzése után ezt a típusú karriert célozta meg - az idő pedig őt igazolta.
I.raptor
@lusta: Szia Lusta!
Te is tudod, h rafinált ez a köcsögtóni!
Emléxel, h tavaj, vagy előtte ő kért maga ellen és ezzel megakadályozta a NAV-vizsgálatot?
Vagy fordítva! :-))
justhpeter
Egy esetben el bírom képzelni az átvilágítást, ha lángszóróval végeznék.
JAJMÁR
Elég ezt a tóniit figyelni. Leképezi a fidesz politikàját. Pedig nem vagyok híve az általànosításnak, de az a kormány amelyik ezt elnézi azonosul vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.