A kiadó Mediaworks szombattól felfüggeszti a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a lap új koncepciójának kialakításáig, illetve megvalósításáig azért, hogy "valamennyi érintett ezen kiemelt feladatra tudjon koncentrálni" – közölte a társaság szombaton az MTI-vel.

Egyben tájékoztattak arról is: Katona Viktort nevezték ki a Mediaworks Zrt. megbízott vezérigazgatójává, aki jelenlegi, pénzügyi vezérigazgató-helyettesi és operációs vezetői feladatköre mellett veszi át a saját kérésére távozó Rónai Balázs feladatait.

A Mediaworks tájékoztatása szerint a Népszabadsághoz tartozó területeken dolgozó munkavállalókat felmentik a munkavégzés alól, a szerződéses partnerek szolgáltatásait pedig időlegesen felfüggesztik. Az előfizetőknek a Népszabadság helyett más kiadványukat, illetve az előfizetésből a felfüggesztés idejére eső rész visszafizetését ajánlja fel a kiadó.

A lap hétvégi száma még megjelent, azonban a nol.hu szombat reggel már nem volt elérhető az interneten.

A Mediaworks közleménye szerint a Népszabadság példányszáma az elmúlt tíz évben 74 százalékkal, azaz 100 ezer példányt meghaladó mértékben csökkent, aminek következtében a lap 2007 óta több mint 5 milliárd forint veszteséget termelt, és idén is szintén jelentős veszteséget halmozott fel – közölték, hozzátéve: a jelenlegi üzleti modell működtetésével a Népszabadság a teljes cégcsoport eredményeit negatívan befolyásolja, és ez várhatóan hosszú távon így maradna, amennyiben működése nem kerül teljesen új alapokra.

"A cégcsoport és több mint ezer munkavállaló hosszú távú jövője, valamint a cégcsoport kiadványai a szerkesztőségeken, az olvasókon és a gazdasági sikerességen múlik" – fogalmaznak.

Kiemelték, a kiadó arra összpontosít, hogy az iparági trendeknek leginkább megfelelő üzleti modellt találjon a Népszabadságnak, ennek érdekében pedig konzultációt kezdeményeznek az érintettekkel. "Annak ellenére, hogy a Népszabadság Szerkesztőségi Statutuma a terület 2015-ben történt reorganizációja és Mediaworks Zrt-be integrálása következtében már nincs érvényben, a Mediaworks konzultációt kezdeményez az érintettek képviselőivel" – áll a közleményben.

A kiadó felidézi: szeptember 30-án megvásárolták a Pannon Lapok Társaságát (PLT), és ezzel "valódi regionális kiadóvá váltak, markáns jelenléttel a sportlapok és magazinok piacán". Tájékoztatnak arról is, hogy jelenleg is zajlik a Mediaworks budapesti működésének költségtakarékos székhelyre történő költözése a Bécsi úti "Népszabadság-épületbe", ahol több mint 400 munkahelyet alakítottak ki. A Mediaworks szerint "mindez lehetőséget teremt a stabil gazdasági alapok megteremtésére, ami a minőségi újságírás legfőbb garanciája".

A jelenleg tervezett évi 25 milliárd forint forgalmával és közel 1150 munkavállalójával a Mediaworks és a PLT tizenkét megyében rendelkezik regionális sajtókiadvánnyal. A regionális sajtótermékek a társaság legnagyobb bevételi forrását adják, 50 százalékot meghaladó részesedéssel. A Mediaworks-PLT csoport által értékesített napilapok mintegy 75 százaléka regionális napilap, ezen felül a cégcsoport országos napilapokat és magazinokat is megjelentet, mint például a Nemzeti Sport, a Világgazdaság és a Hot! magazin.

Az osztrák Vienna Capital Partners (VCP) 2014 januárjában vásárolta fel a Ringier és az Axel Springer egy jelentős média-portfólióját, köztük a Népszabadságot, nyolc megyei napilapot, a Nemzeti Sportot és a Világgazdaságot. A VCP ezt követően, szintén még 2014-ben bejelentette, hogy Mediaworks néven megalapította Magyarország egyik legnagyobb médiavállalatát, amely akkor azt közölte, a Ringiertől és az Axel Springertől is átvették a munkatársakat, a széles portfóliót pedig nemcsak megtartani, hanem fejleszteni is akarják.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Arra az idore felfuggesztik a Nepszabi kiadasat, mig meszaros lorinc meg nem tanulja folyekonyan leirni a nevet... Beletelhet egy kis idobe, hiszen nem egy Gutenberg o...:o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Arra az idore felfuggesztik a Nepszabi kiadasat, mig meszaros lorinc meg nem tanulja folyekonyan leirni a nevet... Beletelhet egy kis idobe, hiszen nem egy Gutenberg o...:o))
Szókrakész
Kifogytak a hazugságokból és most nincs mit megírni?
karma1
@Szókrakész: Na, ez az, amibol ezek sosem fognak kifogyni...:o)))
karma1
Ha ezt meglepik, egy kurva szavuk tobbet nem lehet a Kadar-rendszerre, de meg a rakosira se...
krumpli
Csak a 2% nézi olvassa akkó meg minek !? Gyűrűznek itt a dolgok a szavazás óta, Gyuri bácsi Gyurcsótányt is megtérdepeltette.. / meg ha már térdelt egyebeket is csinált /. Azóta kussol, csak két napig volt nagy a szája ! Lesz még megszorítás baloldalon. Tetszett vóna elmenni szavazni, a kenyéradótok is harsoghatna a 20%-al amit talán elértetek volna... 'Elqrtátok nem is kicsit, nagyon !'
karma1
Erdekes, most nem zavarja a propellert, hogy 3-an is - veluk egyutt - bekuldtek ezt a cikket?
krumpli
@karma1: A ti 'moditok', vagy szerkesztőtök, ott reklamálj ! Fáj a 2% egyik következménye mi ?! :D :P
anka
@karma1: - mert a cikk nem qrmányról szól..., csak benne van a kezük!
hetöndöe
Arccal Észak-Korea felé,már épülnek a munkatáborok is?
krumpli
@anka: Nem ám a 2% van benne ! Az ilyen cégek profitorientáltak ! Ha nincs aki olvassa, megveszi, minek ? Magyarán, ti vagytok a legnagyobb hibásak, pl azzal hogy nem mentetek el Igen-ezni. Így csak azt látják a befektetők, hogy nincs bázisa a lapnak, oldalnak,. magyarán nem özönlik az Ejró, Dolcsi, Forint. Pártállástól függetlenül.
karma1
@krumpli: Nekem? te utodott! Engem egyaltalan nem erint, nem szavaztam, mert kulfoldon elek. Ha mar itt rontod a levegot, akkor legalabb tajekozodj, hogy kit hogy tolsz le...
Megszivod meg te is, csak kesobb jossz majd ra...
Kulonben meg nem szoltam hozzad...
sokanvagyunk
Pár hétig - amíg zárva tart - végre egy kis nyereséget is termel. :)
Ördögvadász
Hamár éppen Észak-Koreát említed, hát árulj el nekünk gyengébbeknek valamit az ottani népről. A nyugati hazug médiát olvasgatjuk, de van személyes élmény talán?
karma1
@krumpli: Most minek orulsz??? Megertetted, hogy mit irtam??? Engem NEM tud megszivatni sem orban, sem mas, tehat milyen egy oda???
karma1
@Ördögvadász: Ne kivand azt, ami Eszak-Koreaban van...Lattam egy BBC-s riporter altal keszitett filmet, illetve azt a reszet, amit ki tudott belole csempeszni, es bemutatni a TV-ben...
Mar eleve ugy kezdodne, hogy ilyen oldal, mint a Propeller, vagy Facebook nem letezik...
krumpli
Most olvasom Osztrák cég a tulaj. Mielőtt Qrbánoztok, lehet hogy az ottani pálfordulás a menekültüggyel kapcsolatban / Sebastian Kurz külügy, Wolfgang Sobotka belügyminiszter / esetleg hatottak oda a népszavazás után / 98% NEM / hogy elég volt...
krumpli
@karma1: BBC, Aha, te is tudod honnan tájékozódj. :)
magyarbakancs
@karma1: Csumidázál ide tezsvér!
Mi romák tudod nem igen olvasunk.
Inkább dikma zenét nyomatjuk Nézését,meg a járását.
Márole.
magyarbakancs
@krumpli: Szerinted Orbán a megváltás?
Kleptokrácia - így nevezik a The New York Timesban az Orbán-kormány által kialakított társadalmi rendet. És ez még nem is a legerősebb jelző, állítás, amivel Orbán Viktort és politikáját illetik New Yorkban. A szerző, aki szerint a magyarok már feladták, az Európai Uniót is erősen kritizálja, amiért nem ismeri fel Orbán garázdálkodásában saját önpusztításának mintáját, és nem lép fel keményebben ez ellen a magatartás ellen.
A Beleharap az EU-ba, mely enni adni neki című cikkben fejtette ki véleményét csütörtökön Orbán Viktorról és a nemzeti együttműködés rendszerének működéséről a The New York Times véleményrovatában Kenneth Krushel.

hvg.hu/itthon/20161007_orban_eu_new_york_times_magyarorszag_durva_biralat

olvasgassad milyen a kedvenced
Szókrakész
@krumpli: Gyurcsányt égen-földön nem találni.
A helyettesei, helyetteshelyettesek nyilatkozgatnak.

Bár lehet, hogy Gyurcsány még nem ért vissza Szerbiából?
Vagy újabb 200 ezer SIM kártyát most regeli és leköti minden idejét?
Szókrakész
"A Mediaworks közleménye szerint a Népszabadság példányszáma az elmúlt tíz évben 74 százalékkal, azaz 100 ezer példányt meghaladó mértékben csökkent, aminek következtében a lap 2007 óta több mint 5 milliárd forint veszteséget termelt, és idén is szintén jelentős veszteséget halmozott fel"

Hát igen.

Már szinte senki nem kíváncsi a libsibolsi hazug komcsi kamuzásokra.
krumpli
@magyarbakancs: NyúJorkTájmsz !!! A világ leghitelesebb napilapja ! Gratulálok ! Mondjuk én nem olvasok Правда-át / pedig tisztségemnél fogva illene :D / de attól még tisztában vagyok a világpolitikával.
magyarbakancs
@krumpli: Nem akarlak megbántani ,de nagyon egy oldalúan tekinted Orbán politikáját.
krumpli
@magyarbakancs: Lógatnám ezt rablóbandát Fecóval együtt !!! Ez neked egyoldalú ?!
Jobbikos voltam a radikálisabb fajtából ! Ez neked egyoldalú !?
Ördögvadász
A nyüjorgi hamburger sem semmi.
Még a szíriai bevetésre szánt Jetteiket is átfestegették gyönyörű kék-fehér színüre (orosz Jettek színe). Haha
Fotók - Schweiz Magazin
koszpeko
@Szókrakész:"Gyurcsányt égen-földön nem találni.
A helyettesei, helyetteshelyettesek nyilatkozgatnak."

Már megint mellé nyúltál.
Csak így tovább.
Nincs még nyitva a törzshelyed?

www.facebook.com/gyurcsanyf

44 perce írta a facebookra
Ez nem jött be.
Jozefina
Magyarországot egy beteg, bukott, idióta vezeti!!! Nem tűri az igazságot, amit az újság tényfeltáró munkatársai végeztek!
Ebből még lesz baja!!! Remélhetőleg a szakma összezár és támadásba lendül orbán aljas nemzetellenes magatartása miatt!!
Most majd következik a rendkívüli állapot kihirdetése, majd az előre hozott választás.
Az ellenzéknek is dupla sebességre kellene kapcsolni és az utcára hívni az embereket. Orbánt egyeztetésekkel, kérésekkel, lanyha tárgyalásokkal nem lehet normális útra téríteni!!!
Hellcat
Így megy ez diktatúrában...ellehetetlenül és megsemmisül az ellenzéki média.
Ördögvadász
Haha, vicceket szoktam mesélni:), ha jó formában vagyok-:)))
De látom nemcsak én...
karma1
@krumpli: Ha hiszed, ha nem, a BBC a legmegbizhatobb hirforras... De az Aljazeera es a RT (Russia Today) se rossz... Mindenesetre mindegyik jobb es hitelesebb hirforras, mint az otthoni hirharsona, nemzethy ado...
krumpli
@koszpeko: Na a Fész !!! A nyaloncai oldala, oda még a nagyim is bármit beír ! :D :P
quadrocopter
A koszos tróger minden kritikai lapot elhallgattat, vagy felvásárlásssal, vagy ellehetetlenítéssel!
Lesz ennek még böjte, te szarházi tetű!
karma1
@krumpli: MIndegy, hogy mennyire nemet neve van egy ujsagnak, vagy hol van a szerkesztosege, a lenyeg, hogy orban ujabb hirharsonaja lesz, - egyebkent meg igy bunteti az ujsagot es az olvasoit a vesztes szavazasert...
Piti a pali, mert ezt meg megszivja,...
koszpeko
@krumpli: Nem érdekel egy narancsködös.
Főleg az itt komentelő fidesznyikek.
Beszélgess vergőcével,küllő aggyal az a ti színvonalatok.
Ha egy fityfasz közeli írás jelenik meg akkor természetesen igaz és azt el kell fogadni.
Úgy hogy hagyjuk a további társalgást.
krumpli
@quadrocopter: Jahh majd ha végre kivándoroltok ! Visítani fog Qrbán a gyönyörűségtől.
krumpli
@koszpeko: Olvasd már végig a hozzászólásokat mielőtt vélemény nyilvánítasz rólam ! :) " Lógatnám ezt rablóbandát Fecóval együtt !!! Ez neked egyoldalú ?!
Jobbikos voltam a radikálisabb fajtából ! Ez neked egyoldalú !? "
szaboria1
@krumpli: Én meg azt olvastam, hogy költöznek és megvásárolták a Pannon Lapok társaságát ezáltal regionális kiadóvá válás miatt kell pár napra felfüggeszteni a NOL.hu is.
koszpeko
@krumpli: Nem érdekel hidd el,hogy milyen a politikai beállítottságod.
Nincs mit tárgyaljak veled.
A színvonalat már felvázoltam.
krumpli
@karma1: Tényleg fel sem merül a ködön át, hogy ez a saját hibátok ?! Igenis tetszett volna elmenni szavazni / Ósztráliában is lehetett / és a sok igennel lett volna esélyetek véleményt nyilvánítani !!! A saját szimpi pártotok vezetett ide, meg a 'lesz még ez rosszabb is'-hoz..
otthon keressétek a hibát ! El merné-e vállalni, bárki is Balról az Országunk vezetését, vagy nyafogunk, de Qrva jól megélünk mi vezetők Állambácsi pénzéből.. ?!
Odafönt, / baloldalon / eszetekben sincs hibát keresni ?! Vajon ki vezet kit az orránál fogva ?! 2%
krumpli
@szaboria1: Legyen úgy, egy izmos ellenzék mindig is kell !!! :)
Egy Radikális ! Jövőt !
quadrocopter
@krumpli: Előbb elpucolsz te innét, kevés országban működik már az orbánizmus.
krumpli
@koszpeko: Fogadjunk, 2-essel kezdődik a személyi számod. Egy FÉRFI-ről nem tudom elképzelni hogy a nemzet csótánya / bocs Nagy Feró, csak a Ricse ! / oldalán lógjon, és örömködjön ha megnyilvánult. Ráadásul ki is teszi ide. Szánalmas, ha pasi vagy akkor meg orvoshoz mielőtt nem késő... :P
koszpeko
@krumpli: Ne próbálkozz!
Ne provokálj.
Nem érdekelsz.
Magyarul,húzz a büdös picsába!
eszegfu
@krumpli: 10:00 Csak néhány adat... a Népszabadságot 2016. I. n.évben 46.896 példányban nyomtatták ki, melyből összesen 38.220 példány kelt el, tehát ennyien olvassák... vagyis az előállitott lap 81,5 %-a értékesitésre került, igy nem tudom honnan szeded a 2 %-ot, minek a 2 %-a...?! És mit szólsz a Magyar Krónika "melékletéhez" a Most nyilik a pitypang, megirom ujsághoz?! 10.000 példányban adják ki (MNB alapitvány 30 milliójából + az MVM 10 milliójából), melyből 1.200 tudnak értékesiteni, azaz a 12 %-át.
Nessy
Hm! Felfedezték az időutazást?? 1947-49??
Na, de elvtársak! Gondolják, hogy aki újságot akar olvasni, ezentúl a Magyar Időket, meg a Lokált olvassa?? Vagy ha valamiről nem írnak az nincs? Ennyire félnek az valóságtól, a tényektől??
karma1
@krumpli: 12.07-re: Mielott nagyon belelovallnad magad a dolgokba es ido elott gutautest kapnal, csak kozlom veled: en itt a lanyommal egyeduli magyar vagyok. Nem kuldott a fonokod nekem semmifele szavazolapot, mert nagyon is sejtene, hogy mit mondtam volna, ha mondtam volna... Ausztraliatol en kb. meg 7 ora repuloutra lakom, meg egy ora a repterrol haza, autoval.
De ha ismernel, illetve neha meg is ertened, amit irok, akkor tudnad, hogy en ellenzem MINDEN olyan magyar, es/vagy kettos allampolgar szavazasat barmilyen ugyben, aki nem otthon el a csuti gazdaallat egyszemelyes kezivezerlese alatt, ugyanis mi nem Magyarorszagnak adozunk mar, hanem annak az orszagnak, ahol elunk. Legyen az Ausztralia, Anglia, Nemetorszag, vagy Nyasszafold, esetleg romaniai , magyarul sem tudo "magyarok", akiknek meg esetleg a szulei tudtak magyarul, de azonkivul, hogy Magyarorszagrol kapjak a nyugdijukat meg az ingyenes orvosi ellatasukat, mas kozuk az orszaghoz nincs.
krumpli
@karma1: " Most minek orulsz??? Megertetted, hogy mit irtam??? Engem NEM tud megszivatni sem orban, sem mas, tehat milyen egy oda??? "
OHH !!! Többszöri elolvasás, és ennek értelmezése után, a válaszom !!! :
Te csak levágandó rákos nyúlván vagy a Hazádról !
Se vélemény !!! Se hang ! Nem szavaztál ! És ami a legjobban idegesít, Messziről belepofázó "honfi" társaimtól hogy kettőt nem tudtok kattintani azon a qrva Tableten, Mobilon, Asztali PC-n, Hogy egy " virtuális MAGYAR " billentyűzetet tudjatok használni !!!
Legalább amikor hozzászólsz, LÉGY MAGYAR !!
karma1
@krumpli: Imadok spanyol lenni, te nagyon fura fazon... Nem allitok at semmit, ...angolul hasznalom a gepem 98 %-ban, es aki nem tudja, vagy nem akarja olvasni a hsz-eimet, az szepen atugorja... Tudnal kihagyni az eletedbol? Allatira megkoszonnem!
krumpli
@eszegfu: Szia ! Rosszul érted. Én a 2% igenre értem / a választásokon / hogy vajon a részvényeseknek megéri e tovább kiadni
krumpli
@karma1: Szerintem ők is örülnének, most épp spanyol ajku .. Ha nem 'KÉNE' forditóprogram a hazaárulásodhoz.. Most tényleg ! Jobban jársz egy MAGYAR billentyűzettel !
Libsibolsik legalább el tudnák olvasni !!! Így még én is gondban vagyok.. Pedig az írásod óta Célszemély vagy a GPRS-n.. :)
karma1
@krumpli: Te nagyon hulye, en nem hasznalok semmifele forditoprogramot, hanem tudok angolul - ugyanis enelkul nem lakhatnek itt! Lehet, hogy te hasznalod, tehat hasznald egeszseggel, rolam meg szakadj le, amilyen gyorsan csak tudsz.
Ne erdekeljen teged egy mas orszagban elo ember, ha mar annyira odaig vagy a "magyarsagoddal" (Ha akarnam, az IP cimedet pillanatokon belul megtudnam, de kurvara nem ered meg a faradsagot.)
En pedig nem egy turistalatvanyossag vagyok, az van fenn celpontnak a GPRS-en...
koszpeko
@krumpli: Nem akartam már hozzád szólni de meg kell tegyem.
Kezdjük itt,
Milyen alapon szól bele egy olyan pl. Erdélyben élő ember Mo. belügyeibe aki soha nem élt itt?
Karma itt élt sokáig, és itt született.
Tehát tudja mi van és mi volt Mo.-n.

Kezd unalmassá válni a kioktató pofázásod.
krumpli
@karma1: Semmilyen fordítóprogramról nem beszéltem !
Csak arról Ha MAGYAR vagy MAGYAR-ul Írj egy Magyar oldalra... BILLENTYŰZET CSAK KETTŐK KELL KATTITANOD !!!
eszegfu
@krumpli: Jaaaaaaaaaaaaa! Te még mindig a népszavazásnál tartasz?! Azt hittem, hogy a Népszabadságot tárgyaljuk!:))
karma1
@krumpli: Ugye most nem akarod belem beszelni a gyereket, hogy en toled 16 ezer kilometerre egy magyar billentyuzettel jobban jarnek???
Kerlek, figyelj oda jol: te most milyen nyelven tarsalogsz velem? Es erted, amit irok?
Akkor jo, nem csinalok semmit sem a gepemmel, meg a te kedvedert sem...
mekkelek
@krumpli: MIÉRT ÍRSZ NAGYBETÛVEL IDEGES VAGY? :) Amúgy meg ha ennyire MAGYARkodsz akkor legalább írhatnál helyesen egy MAGYAR oldalon MAGYARul... De ha nem tudsz akkor egy aljas hazaáruló balosliberálbolsevik vagy aki még annyira sem méltatja a MAGYARságot hogy megtanuljon helyesen írni. Szedd össze magad egy zsákba és vonulj el a pincébe homokkal lefedve ahogy a krumplihoz illik.
karma1
@Szókrakész: 09.49-re: Miert, az nem volt igaz, hogy rogan helikopterezett, majdnem egy millaert, es amikor rakerdeztek tole, akkor a cilikejere meg annak az uzletere fogta, "szivesseget" emlegetve???
Szerinted csak az ujsagirok hazudnak, es csak a baloldalon???
krumpli
@eszegfu: Ó Kedves kis Dögös Hölgy !
koszpeko
@krumpli: Hátha ezt egy másik cikk alatt nem láttad.
Hetöntöde találta.
Ha jól olvastam te radikális jobbik párti vagy.

„Orbán Viktor gátlástalan megalomániájának újabb példája a Népszabadság totális ellehetetlenítése. Mindenki számára világos, hogy a napilap bedöntését nem a piaci logika diktálta, hanem Orbán Viktor parancsa és gazdasági holdudvarának aknamunkája."
A Jobbik nyilatkozata.
koszpeko
@koszpeko: Elírtam a nevet bocs.
Így helyes,hetöndöe.
krumpli
@koszpek : Igen !! Ha jól olvastam te radikális jobbik párti vagy. Igen !! Igaz !!!
De Ez túl átlátszó Gyuri bá Rohadj. meg
krumpli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dr. prédikátor
@krumpli: Mi van szánóczki!!! Te baromállat meghülyültél???
dr. prédikátor
@Horizont: jelentsd, kattints a felkiálltójelre.
Veleda
@krumpli: Ez felháborító ahogyan írogatsz, remélem a moderátor kidob innen. Bár, te már ezerszer visszajöttél, de rád ismerünk.
dr. prédikátor
@Horizont: Ez egy mocsok féreg ,túl ment minden határon!!! Ez egy büdös szarkupac!!!
Pálinkafőző Rézüst
@krumpli: berúgtál, csigusz? Azért még nem kéne állatként viselkedni!!! Kérjél bocsánatot!
Veleda
@Horizont: Tegnap este Equus néven mocskolódott veled és velem, megismertem, ki tudja, hány néven van itt?. Már szóltunk többen a moderátornak!!!
Mobil123
@krumpli: teljesen elment az eszed??? Nehezedre esik a normális beszéd ???
Grafix69
Na ez a krumpli egy faszkalap. Téma lezárva
koszpeko
@krumpli: Megint mellé nyúltál.
Ezek a hsz.-ok jellemző rátok.
Ha beleverik az orrod amit saját pártod nyilatkozott akkor elkezdtek mocskolódni.
Aljasabb vagy mint küllő agy,mert ő csak szimplán hülye.
De te nálad az aljasság párosul a sötétséggel.
Ez a legrosszabb párosítás ami embernél lehetséges.
Próbálsz itt intelligensnek látszani,de előbb utóbb kibújik a szeg a zsákból mint látszik nálad is.
Apatszerek
nfo/j/461/2012/nepszabadsag161008_01cl.jpg
Apatszerek
"A magunk részéről az MSZP tiltakozását megértjük, hiszen a lap évtizedeken keresztül az MSZP tulajdonában volt, de nem régiben eladták" - tette hozzá Tuzson Bence, arra reagálva, hogy a szocialisták tüntetést szerveznek szombat estére a Népszabadság szerkesztősége elé.
Miért adták el nem régiben, de az a nem régi mikor is volt:, Na de ha eladta akkor miért is reklamál, azért hogy új tulajdonosa ismét az MSZP legyen meg a többi ellenzéki pártmaffia?
Cicamama55
@krumpli: Tisztelt Uram! Én személy szerint oly sokszor emlegetem a Jobbikot, hogy sok értékes, értelmes ember ül a soraiban, kiknek még hitele is van talán. Az Ön, s az Önhöz hasonlók hozzászólásai miatt azonban gyorsan kiveri az ember a fejéből még a gondolatot is, hogy szavazáskor a voksot melléjük tegye...Kritikán aluli, ritka gyalázatos az a hangnem, ahogyan itt "megszólalt".
Pálinkafőző Rézüst
No de mit szól ehhez a bayezsóti nevű nészabós (is) köpönyegforgató???
Apatszerek
@Jozefina: Ne avatkozzon bele üzleti folyamatokba!
Igen naiv lehet, ha a baloldal hisztijének így bedől!!!

A piacgazdaság majd szabályozza magát.
Ne akarjon ideológiákat belevarázsolni.

De ha már annyira a sajtószabadságról papol, akkor miért nem emelte fel a hangját a kölni események eltitkolása, elhallgatása kapcsán a DK, LMP., PM, MSZP,
karma1
@Horizont: ide mit irt ez a zoldseg? Mert engem le "g.eci picsa"zott egy masik itteni, most futo cikkben... Hmmmm... Azert jom, hogy a Modi vigyaz az erkolcsokre, nem? Ott nem valaszoltam neki, fel sem jelentettem, mert az ember egy vodor szarral semmi mast nem szokott csinalni , csak lehuzni a WC-n...(levelezni vele vegkepp nem)
prime777
@Apatszerek: "Na de ha eladta akkor miért is reklamál, azért hogy új tulajdonosa ismét az MSZP legyen meg a többi ellenzéki pártmaffia? "

Félelmetes,hogy mekkora gyűlölet és sötétség lakozik itt néhány magyar ember szívében és lelkében.
"Ellenzéki pártmaffia."
Személy szerint én nagyon kíváncsi leszek azokra az alakokra akik ma itt ilyeneket írogatnak akkor,amikor a fidesz a saját kardjába dől,és az az egetverő végeláthatatlan mocskosság kiderül róluk amiket elkövettek.
Vagy csak annak ez ezreléke.
Ti Orbánért vagytok oda,rajongtok érte,ami teljesen elveszi az eszeteket,az ítélőképességetek.
A fidesz szimpatizánsait a tények nem érdeklik,sőt - aki felakarja vázolni mi folyik itt,az természetesen a haza ellensége.
Ami benneteket motivál:
1.Orbán személye ,akiért szinte fanatikus módon odavagytok,tanítómestereteknek tekintitek őt.
2.vevők vagytok és igényetek van a tanítására,tehát a komcsizásra,a veletek nem együtt gondolkodó magyar honfitársaitok gyűlölésére,magas lóról kioktatására,megvetésére - zsidózásra,libsizésre és még sorolhatnám.
Nos ezek lennének a nemzeti magyar fidesz eszméi.
Az igazság az,hogy ti magatokat marhára imádjátok,de rajtatok kívül dögöljön meg ám mindenki.
Ezzel nem is lenne baj, és legyintene is az ember ,ha legalább minden flottul menne ebben az országban.
Az Orbán imádatotokban - aki egyébként a nemzeti öntudatotokkal játszik nap mint nap...nem veszitek észre ,hogy az emberség,a tisztesség, és a tényekhez való ragaszkodás mér régen kiveszett belőletek.
Képesek vagytok megmagyarázni,kimagyarázni, elnézni ,és elbagatellizálni ennek a kormánynak minden ordító disznóságát csak is ezért.
Komolyan ez egy vallás már ,ami pusztít ,öl,és nyomorba dönt.
Egy baj van vele.hogy rajtatok kívül ezt mást is érint.
Egy másik haza lenne jó nektek, ahol egymásra tromfolhatnátok ki a nagyobb magyar gazember.
Mert gazemberség amit csináltok és mindenek van határa.És az is elfog jönni.
karma1
@prime777: Szia,... Ezt nem lehetett volna jobban osszefoglalni...:o))
Grafix69
@prime777: Értem amit írsz és azonos a véleményem , de nem ilyen bonyolult ám ez, egyszerűen arról van szó , hogy a Fidesz szavazók azt gondolják történik valami jó az országban mert ezek tesznek valamit , persze semmit lopnak aztán kész . Mivel mindig a munkanélküliség le csökkentéséről hadoválnak ami pappíron igaz is de a valóságban sokkal rosszabb a helyzet mint bármikor . Ők azt gondolják menni fog ez a nagy rendszer váltás csak nehéz mert annyi libsi bolsi meg mit tudom én ki van az országban , hogy akadályozzák a politikusokat a munkában.
prime777
@Grafix69: " Ők azt gondolják menni fog ez a nagy rendszer váltás csak nehéz mert annyi libsi bolsi meg mit tudom én ki van az országban , hogy akadályozzák a politikusokat a munkában. "

Tudod! - "igyál egyet és fogd rá a nyuszira" !
Hehh,akkor ezzel a gondolkodással csontig ki lehet fosztani az országot - nem?
Ha valami sikerül akkor királyság van,ha nem akkor meg a libsik tehetnek róla.
Ezek az emberek gazemberek úgy ahogy vannak.
Ugyanannyit érdemelnének mint a politikusok,ha lenne számonkérés.
Ez a rezsim tökéletesen hungarofób!
Gyűlölik és lenézik a népet a kioktató siserehaddal együtt akik körüldongják és éltetik őket.
Számukra csak az a 2-2.5 millió ember a magyar aki támogatja a rablópolitikáját, és a kifelé magyarkodó-nemzetieskedő propagandát.
Én baloldali érzelmű ember vagyok,de sosem mondtam például,hogy szolgáltassuk ki az országot az uniónak vagy Brüsszelnek.
Sőt!
Néha bizony a sarkunkra kell állni és nem engedni mindenben mint valami csicska szolga nép a külföldnek.
De csak az ésszerűség határain belül!
Nos ennyi.
A többi meg valóban csak propaganda és féligazságok tömkelege, amivel etetik ezt a balga együgyű Orbán imádó réteget.
Na meg a pénz,és a megfelelő egzisztencia.
És azt hiszik,hogy ha Orbán seggében vannak nap mint nap - akit tanítómesterüknek tekintenek - akkor majd a gondolataik feljogosítják arra őket,hogy ők mekkora szupersztár magyarok.
Ezáltal lenézhetik más magyar embertársaikat ,köpködhetik őket, és hazaárulón libsi-komcsi-bolsinak kiálthatják ki.
Na az ilyen,egyébként bármire kapható réteg volt mindig a legnagyobb álszent szar a haza történelmében.
Grafix69
@prime777: Pontosan, de a Magyar történelemben ez sajnos divat volt . Ezért is vesztettük el az ország 75 százalékát és ezért nem álltunk a saját lábunkra még 1000 év alatt sem.
verőce21
Szerencsétek, hogy még időben meg tudtátok jelentetni a NOL cikknek álcázott "Bringás, Verőce... stb.” sútkát! :)
verőce21
Az olvasok elfordultak a laptól megelégelve annak gátlástalan hazudozását?
Hát nem szomjazzák az "igazat" az emberek és annak kormányellenes tömegei? :)
prime777
@verőce21: "Az olvasok elfordultak a laptól megelégelve annak gátlástalan hazudozását?"

Nem kicsit vagy te elfogult ám. :_D
Nem baj,vége lesz ennek egyszer.

35-45 ezer példányban ment el az újság.
Ez a közéleti napilapok között a Népszabadságot az első helyre pozicionálta,igaz a tavalyi első negyedévhez képest négyezret csökkenve 38 ezer darab alá jutott.
A magyar idők például 1200.
Miről beszélünk akkor kérem? :D
Ez egész arról szólt,hogy ki kell csinálni még egy ellenzéki "hangadót" mert még baj lesz ebből az egészből.
Az egyeduralom veszélybe kerülne.
Aztán még kiderülne jó pár koszos orbitális szenny a pártról.
Akárhogy is nézzük ez már diktatúra.
Na persze még nem Észak-Korea szintje.
De csak is azért mert az unióban vagyunk.
Azt mondom,hogy ez már egy ámokfutás.
OV körül fél mindenki - még a saját emberi is.
Egy zavarodott elme,egy személy, aki már régen nem tudja magát kívülről szemlélni.
Aki már réges-rég letért arról az útról amire még először rálépett.
Ha volt is ilyen valaha.
De megítélésem szerint akkor is csak a hatalmat szomjazta ez az egyén olthatatlanul, az uralkodást másokon.

A fideszes lövészárkokban üldögélő fanatikus Orbán imádó "magnak" pedig semmi sem drága.
Pedig lesz ennek még ára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.