A kormányszóvivő érthetetlennek tartja, hogy az MTK stadionavatóján kifütyülték Orbán Viktort. AZ ATV Startban Kovács Zoltán azt is elmondta, hogy akik elmentek szavazni elégedettek lehetnek az alkotmánymódosítással. A kormányszóvivő elmondta a véleményét arról, hogy kifütyülték Orbán Viktort az új MTK stadion avatásán. „Teljesen érthetetlennek tartom ezt a fajta megnyilvánulást. Ezek az események nem arról szólnak, hogy valaki szeret valakit vagy sem” – mondta Kovács Zoltán. A szóvivő beszámolt arról is: Szigetvári Viktor ma reggel az ATV székházában elutasította a kézfogását. Arra a kérdésre, hogy igazak-e azok a sajtóértesülések, miszerint Heinrich Pecina a Népszabadság tulajdonosa és Orbán Viktor találkoztak, nem reagált, mert nem szokott sajtóértesülésekkel foglalkozni.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ahogy a kifütyülés sem arról szólt hogy szeretik-e a qrbánt úgy az érvénytelen népszavazás sem arrólsz szólt, hogy érdekli-e őket az emberek véleménye vagy sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.