Igaz, csak januártól kell majd érte fizetni. Október 25-én avatják fel az M86-os út legújabb - Csorna és Hegyfalu közötti - szakaszát és várhatóan október31-től már bárki közlekedhet rajta - írja a Nyugat.hu.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos az igazi gond ezzel az írjával van, valamiért a derék portál csak részben számolt be; erről ma ezt írtam:
Október 25-én avatják fel a Szombathely és Győr közti gyorsforgalmi utat,

ha addig megoldják a problémákat, pontosabban a gondot

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt) tájékoztatása szerint „Október végéig elkészül az M86-os gyorsforgalmi még hiányzó, Hegyfalu és Csorna közti szakasza. Ezzel befejeződik a Szombathely és Győr, illetve az M1-es autópálya közti főút közel tíz évig tartó előkészítése és felújítása.”
A helyi infók szerint azonban van egy kis gond. Nem, nem a beruházással, hanem az átadással. Ha lehet hinni a közbeszédnek az átadással gondok lehetnek, mivel állítólag azért „csúszik az átadás, mert nehezen találnak olyan vezető kormánypolitikust, aki szívesen adná át a Simicska-féle Közgép közreműködésével elkészült utat”. A dologban lehet valami, mert „a NIF most csak annyit közölt, hogy szervezés alatt van az avatás, még nem végleges, ki fogja átadni az utat”! =))
nyanya001
@RonaGyuri: Ha lenne egy kis humorérzékük, felkérnék a Simicskát az átadásra :)
RonaGyuri
@nyanya001: inkább Őfenesége lenne az igazi vicc! =))
RonaGyuri
Egy barátomnak jobb megoldása van: el kell bontani az utat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.